Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 1:32 pm

Fabien píše:(nech toho nebo se nepřestanu chechtat!)

+Strčí si rohlík do kapsy u saka na horší časy a sedne si na židli, kde předtím seděla Bea.+ Jasně že v ničem nejedu....teda vobčas se nadejchám nějakejch výparů z lektvarů, ale to jsme na tom s Molly stejně. Jsem prostě od přírody mírně hyperaktivní ....nebo hyperatraktivní (teď nevim) jedinec.

(co já? on se mě tu dotýká!)

+podívá se na něho+ No na ADHD zrovna nevypadáte...+bo jak se tomu říká+ ale raději v práci víc větrejte! +naháže oblohu na talíře, k tomu vrzne co usmažila a postaví to před něho, nalije jim k tomu minerálku a džus - k tomu do skleniček samozřejmě, né na talíř!+ nebo chcete jíst vedle? +furt si ho docela odměřeně měří pohledem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 3:26 pm

+Vrhne se k talíři a zářivě se na Beatrix usměje.+ Moc děkuju, ale raději bych se tady najedl s vámi, jestli to ještě chvíli se mnou vydržíte. Nerad bych se vrhl mezi vlky +kývne směrem k lokálu+, a nechal vás tady naštvanou. Omlouvám se, jen se rád bavím. +Začíná se chovat zkrotle, protože už má částečně naplněný žaludek, takže se jeho vyrychlenost uklidňuje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 3:51 pm

+lehce podmračeně přísně ho sleduje, ale už je to spíš poooza, aby si chlapec moc nevyskakoval+ Tak dobrou chuť...+pustí se taky do jídla a hned vypadá spokojeněji+ Bavíte? To si zajděte na příčné do nočního klubu, myslím, že tam si užijete zábavy až až. +ušklíbne se+ A slečny vám tam pudou na ruku. A to nemyslím lehké slečny...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 4:11 pm

Nechci se zase bavit zakaždou cenu. Ostatně, nemám rád slečny, které mi padají kolem krku samy. To je trochu nuda, ne?+Usmívá se při představě, že se kolem něj plazej dívky a on se musí nutně přes ně prodrat na záchod.+ Jsem přece muž...a muž má být dobyvatel.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 4:24 pm

Dobyvatel? +trochu se tomu zasměje+ to vám chybí už jen meč a brnění! +zašklebí se+ Jen vás chci upozornit, že jsou ženy, které nikdy nedobyjete, i když je třeba dobijete. +zamrká na něho+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 11:04 pm

+Zakucká se.+ Říkám, že jsem dobyvatel a ne sběratel kostí. I když čas od času biju kolem sebe hlava nehlava - do žen - kromě Molly - bych nikdy nebil. A nemusíte mi v každé větě připomínat, že jste zadaná...+Udělá na ní psí oči.+ Ostatně, i když na to nevypadám, dokážu si s vámi jen povídat, protože...protože prostě se mi líbí s vámi být. Jo, povězte mi něco o těch ženskejch, co se tady producírujou a hledají společnost...nepochybuju, že jsou hezký, ale stojí taky za intelektuální námahu? +Spiklenecky na ni mrkne. Pak se zničehonic vrhne k oknu vykloní se a v bezpečné zóně, kde se kouzla nevracejí proti původci, vykouzlí tulipán. Dvěma skoky je zpátky u stolu.+ Něco pro krásnou hostitelku...+Položí květinu Beatrix na klín a mrzutě se zadívá na sklenici minerálky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte led 19, 2010 1:19 pm

+musí se smát+ Děkuju! +dá tulipán do té jeho skleničky minerálky+ takže..víno? +když vidí ten pohled+ Nebooo...mlíko? +zazubí se+
Není to jen o tom, že jsem zadaná, držím si přirozený odstup. V rámci oboustranné bezpečnosti. +podívá se mu do očí+
A molly nebijte, nebo dobiju já vás. +zamračí se+
Tady hledá společnost skoro každá žena - i ty zadané. Vlastně nejen tady, ale to asi víte. Doma to začne být často stereotypní a nové tváře... Podle toho, co si pod intelektuální námahou představujete. Myslím, že mnoho z nich jsou ve svých oborech opravdu profíci -teda v tom, čím se zabývají...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte led 19, 2010 3:38 pm

Mno...možná víno, jestli můžu prosit. Je mi naprosto jasné, že každá žena se časem se svým partnerem začne nudit, ale to pak nás nezadané nebo zadané jen dočasně přivádí do pozice štvané zvěře. Nechci se nechat štvát. A vůbec nepochybuji, že ve svých oborech jsou dobré. Vlastní zkušenost mi velí, dávat si pře takovými největší pozor. Jsou nejnebezpečnější. Víte, že Molly u Munga vůbec nemá konkurenci? Br, hrozná představa.A má matka byla skvělá chovatelka ohrožených mýtických zvířat. ....No, to už je hotová psychoanalýza....A vy? V čem vynikáte vy? Teda kromě toho, že skvěle vaříte, skvěle se tváříte a skvěle se umíte zlobit?!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte led 19, 2010 5:32 pm

+nalije mu nějaký kvalitní drahý vínko jako pozornost podniku a dolije si džusík+ Oooo štvaná zvěř, skoro je mi vás líto!
Tomu se ani nedivím, Molly je profík od pohledu. Třeba pomůže i Amonovi s tím jeho giga egem. +ušklíbne se+
Ohrožených mýtických zvířat? +zvedne obočí+ to byste si rozuměl s yohannkou, ta je na zvířata pořádně ulítlá. Teď si na příčné koupila zverimex a má tam i útulek.
Já? Já jsem průměrná ženská...jen trochu víc vidět a slyšet, než je zdrávo... Znáte to, kde nix není, ani smrt nebere.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte led 19, 2010 6:06 pm

Průměrná? Tak tomu se mi opravdu nechce věřit.+Znalecky vínko očichává a dívá se na něj proti světlu a skrz sklenku i na Beatrix.+ Už jenom ta vaše nadprůměrná schopnost udržet si autoritu za každou cenu!+ Vesele na ni zamrká a upije vínko.+ Opravdu dobrá volba....Ale co se týče mě, tak já taky žádné úžasné schopnosti po matce nemám. Mýtická zvířata znám spíše jen jako ingredience do lektvarů a baví mě s nimi experimentovat. Potíž je v tom, že pak nemám na kom experimentovat s těmi lektvary. Bylo by fakt nevkusný lejt to do pacientů pod záminkou brzkého uzdravení a přitom by jim to vypálilo jícen. Jo, a na Molly je spolehnutí...jestli to není ten bambula, co je do něj zblblá, tak toho vašeho Amona srovná do latě. Jestli je to von, tak jsme v háji, protože Moll bude jako ovce......Jo, slyšel jsem něco o nějakým plese, co se má brzy konat. Budete tam taky? Rád bych vás viděl ve velké večerní. Myslím, že by vám slušela bílá.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince