Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » stř led 20, 2010 3:02 am

Schopnost udržet si autoritu? +požírá hranolky a kydne si na ně metrák kečupu+ Spíš občas zoufalej pokus...ale snažím se. +zabodne vidličku poněkud razantněji do hranolky s pohledem na Fabiena+
S tím vám asi nepomůžu, snažím se mít okolo sebe co nejnižší možný ztráty na životech...a pokusy na zvířatech nemám ráda...
Tak to máme smůlu...obávám se, že vaše kolegyně propadla "kouzlu" našeho drahého Pána Zla. Je tak nechutně arogantní, že mu na to každá skočí a sežere ty jeho řeči i s navijákem. A potom už zbívá jenom podepsat poslední vůli.
Mhmmm...+zamručí+ Budu. +na půl pusy se usměje+ Vy mě odposloucháváte? Skutečně du v bílé...né, že by mně slušela, ale prozměnu... Myslím, že ty šaty sou docela hezký, pučím vám je pozot, chcete? +optá se na oko vážně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř led 20, 2010 1:23 pm

Ne díky, myslím, že se obejdu s vlastními šaty. Vlastně jsou taky bílé.+Zasměje se při pohledu na horu kečupu.+ Asi bychom se na tom plese neměli vyskytovat moc blízko sebe, abychom nevypadali jako hora šlehačky...tolik bílé naráz. Ne vážně, myslím, že vám bude bílá moc slušet.
A pokusy na zvířatech? S živými bych žádný pokusy nedělal, ale to si vážně myslíte, že se ozdravné lektvary vaří jen z bylinek? Tak to by kouzelnická populace už byla dneska na vymření. Když k tomu připočtu ty smrtijedské experimenty, které nás zásobují pacienty skoro každý den, tak by nás bylo za chvíli vážně pět a půl. +Sleduje, jak Bea zuřivě honí vidličkou hranolky.+ Tohle vážně děláte se svými nepřáteli?....A o Moll se bát nemusíme...jestli je zakoukaná do nejvrchnějšího z vrchních, tak si dá moc velkej pozor, aby nemusela psát poslední vůli. On jí nějak vždycky v poslední chvíli zafunguje pud sebezáchovy...teda většinou, když už je svedená a tak dále....s tím vy snad potíže nemáte ne? +Nabídne jí ještě majonézu, kdeby chtěla vylepšit chuť smažáku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » sob led 23, 2010 3:03 am

Nevíte o co přicházíte! Vážně? To je kouzelný!

Ne, to si nemyslím, a tak sem to nemyslela...+ale už nevím jak páč bych to musela dohledat a skoro na to nevidím... - mávne nad tím rukou+ Stejně víc důvěřuji mudlovské chemii. Vždycky mi víc pomohla..při správné kombinaci...

+podívá se na něho+ Ani netušíte, co dělám se svými nepřáteli. +zakousne se do hranolky tak, že ukáže ZUBY!, ale normální...+

Potíže s Molliným svedením? Ne...+pokrčí ramenama+

Ne, díky, majonézu nemusím, já jsem kečupová...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon led 25, 2010 1:55 pm

S potěšením si prohlíží Beiny zuby. +Teda, škoda, že nejsem dentista, vy máte chrup, že by každý zubař zaplesal. Neuvěřitelně bílé.....To si je takhle vybělíte na mase nepřátel? Kdybych věděl, že lidské maso má takovéhle účitky, už bych byl dávno kanibal.+ Odstrčí majonézu, když ji Bea nechce a rozhlíží se po dezertu.+ Což takhle něco sladkýho na závěr....osobně bych dal přednost vašemu polibku, ale spokojím se i s dortíkem či zmrzkou. Mám fakt rád čokoládu.+ Mlsně šmejdí po kuchyni a nakukuje do dóz a škatulek.+ Neměl jsem na mysli Mollyino svedení, ale vaše potenciální....Počítám, že vy máte ten pud sebezáchovy vyvinutější líp než ona.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » úte led 26, 2010 4:59 pm

Fabien píše:S potěšením si prohlíží Beiny zuby. +Teda, škoda, že nejsem dentista, vy máte chrup, že by každý zubař zaplesal. Neuvěřitelně bílé.....To si je takhle vybělíte na mase nepřátel? Kdybych věděl, že lidské maso má takovéhle účitky, už bych byl dávno kanibal.+ Odstrčí majonézu, když ji Bea nechce a rozhlíží se po dezertu.+ Což takhle něco sladkýho na závěr....osobně bych dal přednost vašemu polibku, ale spokojím se i s dortíkem či zmrzkou. Mám fakt rád čokoládu.+ Mlsně šmejdí po kuchyni a nakukuje do dóz a škatulek.+ Neměl jsem na mysli Mollyino svedení, ale vaše potenciální....Počítám, že vy máte ten pud sebezáchovy vyvinutější líp než ona.

+směje se+ Trocha peroxidu...+mávne nad tím rukou, protože si zuby drhne pomalu rejžákem+ To víte, přebírám sílu nepřátel!
+dojí a sleduje ho+ Mlsnej? No tak..že ste to vy..+otevře jednu ledničku plnou zááákusků různých klasických i spešl a dortů+ Tak..co to bude? Jeden, dva, pět? Nebo od každýho si kousnete kousek? +podá mu nůž aby si nabral či uřízl co chce+
Jako jestli jsem kudlanka a svoje milence hned po sexu zmasakruju? +zamyšleně si ho prohlíží+ Já je rači dlouze mučím nějakým tím vztahem...a ujišťuju vás, že by rychlé smrti nejednou dali přednost.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř led 27, 2010 1:19 pm

+Chtivě popadne nůž a začne se vrtat v zákuscích.+ No, vyzkouším od každého kousek....fakt moc dobrý....
Jo, tak vy ráda mučíte? Mučeníčko, to je moje potěšeníčko...To se divim, že si to nechaj ty vaši milenci líbit. Já bejt jina, tak vás taky trochu pomučím. O to se ještě nikdo nepokoušel?....+Pak znova mrkne na její zuby.+ No, evidentně ne, co?....Ale vážně ty dortíky jsou super. To vy sama jste pekla? Jestli jo, hodlám vás v příští minutě požádat o ruku. +Zamumlá s plnou pusou a nabere si na prst spoustu čokoládového krému.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř led 27, 2010 9:10 pm

Moc to nerozrejpejte...
Možná pokoušel, ale vidíte...+sjede si rukama přez boky+ jako nová. Přece se nenechám zabít...ačkoliv...+párkrát o to pomalu prosila...+
Vlastně...jo..ale né všechny, takže...chcete požádat Toma o ruku? +zamrká svůdně+ Umí nejlepší guláš z celýho maďarska!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv led 28, 2010 7:58 pm

Tom je vaše přezdívka?...U Merlinova zadku, hlavně se mi nesnažte dohodit chlapa! Jednou jsem se stal objektem touhy svého kolegy. Kličkoval jsem po oddělení jako králík. Vůbec jsem netušil, že umím být tak vynalézavý v různých úskocích. Ale na ten Tomův guláš někdy přijdu rád. Dneska už začínám být trochu přecpanej.
+Odfuní od lednice a užívá se Beatrixiné přehlídky dokonalé postavy.+ Já neřikal zabít...jenom pomučit. To prý ženám přidává na kráse...trocha toho utrpení.+Pokrčí pobaveně rameny.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát led 29, 2010 4:16 pm

Nééé, Tom je náš Maďar. Paprika mu taky říkají, páč do všeho sype papriku..+kývne k červeným zákuskům+ asi nějaká jejich místní úchylka.
Náhodou by vám to s chlapem slušelo..+směje se+
Utrpení na kráse? +nakrčí čelo+ Máte zvláštní vkus...velmi vzláštní...neříkám, že trochu bolesti není..hm..zážitek, ale přímo utrpení...no...
+chudááák, ať si zajde na voční - nicméně to tam trochu poklidí a opře se o stůl+ takže...chcete pokoj, dáte si semnou ještě skleničku nebooo...+a zatváří se, jako by ho zvala do postele, ale pak řekne:+ už půjdete?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pát led 29, 2010 6:25 pm

+Zachytí významný pohled, ale nenechá se zmást.+ Sklenička je rozumné řešení, slečno. Na spaní je vždycky času dost a mám-li si vybrat mezi posezením s vámi nebo studenou postelí, tak raději zvolím variantu číslo jedna. Ale jak už jsme o tom mluvili - studená postel se dá snadno rozehřát drobnými ústrky páchanými na ženě. Tedy pochopitelně pouze v případě, že se jí to líbí. Protože trocha bolesti je....překvapivě příjemná změna v ....postelových hrátkách. Nepochybuju, že i vy máte ráda jisté praktiky, když tak poslouchám ty vaše poznámky....o...řekněme...přeživších bývalých milencích.+ Zaculí se na ní a podá jí ruku, aby ji zavedl zpátky ke stolu (aby mu snad neutekla).+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince