I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 2:37 pm

Světluško, moc ráda tě po tak dlouhé době zase vidím, jak se máš? Moc ti to sluší
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 2:38 pm

Tony: Nabízíte mi pití? Troufám si odhadnout, že to je poprvé, co jako smrtijed někomu zachraňujete život. Rychle potřebuju skotskou transfúzi. Jsem z těhle společenských akcí na rozpacích. Ale na druhou stranu je legrace sledovat všechny ty krásné ženy, jak jsou k sobě roztomilé a potají by si nejradši vrazily kudlu do zad, protože milujou stejnýho chlapa....Teda, není to univerzální model, ale takovejch večírků už jsem zažil dost. Tady to zatím vypadá, že na krveprolití nedojde.

Světlushka: Ó, o Molly se nebojte. K té jsem uctivý až moc. Ale vás bych rád pozval k tanci...teda až začnou hrát. Neutečte mi!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 30, 2010 2:45 pm

Světlushka: °když vidí, že mu jeho pohled oplatí, na rtech se mu objeví sebevědomý úsměv a mrkne na ni° Jste poprvé na takovéto velké párty? Sama?

molly: Dnes v noci jsem sice nebyl doma, byl jsem zaneprázdněný, ale lituji, nemohu prozradit víc °uculuje se tajemně° Samí zranění? Tak to jste musela mít pěkně krušnou noc. Předpokládám, že to byli samí bystrozoři +uchechtne se šibalsky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 30, 2010 2:54 pm

Fabien: Budete se divit, ale k mým zálibám nepatří jen zabíjení, občas i někomu zachráním život, ale nikdy nepřátelům a mudlům °pozve ho k baru a přikáže nalít dvé dvojité skotské° Vidím, že tento lahodný nápoj je i váš oblíbený. Tak na zdraví přátel a na smrt nepřátel °přiťukne si s ním a napije se, chvilku jej převaluje na jazyku a pak labužnicky polkne° Není nad kvalitní skotskou °pronese spokojeně° To víte... ženy... je těžké s nimi vyjít, ale bez nich to absolutně nejde °ušklíbne se°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 2:57 pm

STYX: takže zamilovaná +taky se uculí+ a je nějaká změna v tom, do koho jsi zamilovaná? nebo je to stejně jako když jsem tu byla naposledy? +je ráda, že Styx pochopila+ to víš, naposledy jsme se viděli...no to je jedno, radši se budu držet stranou +dodá omluvně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 2:58 pm

Tony:+Významně povytáhne obočí.+ Pochopitelně to byli samí bystrozoři. Vůbec nechápu, kam chodí ministerstvo na tak neschopné zaměstnance, že si s nimi dokážete tak lehce poradit. Ono to bude asi o neschopnosti ministerstva. Nad ránem zavítal k Mungovi ministr osobně. Měla jsem pocit, že úspěšně absolvoval lobotomii. Ale prosím, ať děláte, co děláte, dělejte to prosím důkladně. Nic mi není tak protivné, jako spravovat roztrhané žaludky.....+Vlídně se na něj usměje.+ Musím si dát něco k pití a zapálit si. Doufám, že to není nekuřácký ples.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 3:00 pm

Syr: Díky =) Taky vypadáš sqěle. Mám se fajn - vrámci možnosti svobodného pohybu i po mudlovském světě si dělám autoškolu - a je to opravdu velice vtipný.

Fabien: Jenom jestli =) Ale zatančím si ráda. Miluju tanec ve všech podobách.

Tony Dolohov: Sama ano, poprvé nikoliv. *vypadá klidně* Co vy? Sám? Poprvé? *lišácky - ví přece, že Tony není žádné pískle*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 3:03 pm

Svět: už jenom to slovo autoškola mi je podezřelý, ale držím ti všechno co mohu, abys to zvládla. Chystáš se opět zprovoznit Tmu? nebo sis našla nějaké přechodné bydliště, případně, mohu ti nabídnout azyl?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 3:06 pm

Syriana: Jestli myslíš Reguluse, tak s tím jsem se nedávno rozešla, to vlastně ani nevíš +usměje se+ Takže určitě tě už napadlo, koho myslím, už jsme se o tom nedávno bavily a tys mi radila, co mám dělat, pamatuješ? +mrkne na ni+

molly: Tak se budu moc na to těšit, jsem zvědavá, který ti bude dost dobrý +smích+ A co u nás, nelíbí se ti někdo? Pěkných chlapů je tady dost +mrkne na ni, s choulostivým tématem ještě nepřestane, je zvědavá, jak stará bába+ Tak se pořádně rozhlédni, třeba to někdo padne do oka +pozve ji k baru a dají si spolu něco dobrého k pití+ Zase nějaká noční bitva? +pohlédne směrem k Tonymu+

Ještěrena: Klidně si to tady celé projděte, hlavně se neztraťte, je to tady rozsáhlé
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 30, 2010 3:07 pm

Pojďte pánové, půjdem se napít. +zamíří s nimi k baru, ale k tomu co tam není Syriana, nechá si nalít šampaňské a s Viktorem si zapálí cigaretu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky