I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 5:04 pm

Vejde chvilku po Jean-Claudovi a vypadá jako jeho světlejší já:) Rozhlédne se a zamíří k Beccy, jednak proto, že ji zná a jednak, že tam je i J-C:)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 5:07 pm

J-C: Oplatí mu úsměv a sjede ho obdivným pohledem. A když za ním uvidí Ashera, oči se jí nepatrně rozšíří a opět žasne nad tím, jak spolu vypadají dokonale.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 5:07 pm

(jé, Rémus má vycházku i když je dnes úplněk! doufám, že mu Sev připravil lektvar :) .)

Styx: ano, moc mu to sluší - v civilu a večerní oblek... já žasnu. Styx - to je můj bratr. bohužel spolu s Tir tvoří poněkud výbušnou směs. kdyby to přeháněli, klidně je nech někým vynést v zubech.

Tir a Sam: a vy dva, buď se tu budete chovat slušně, nebo jděte jinam.

Molly: te´d jsem se stěhovali. nějakou dobu jsme fungovali jenom u nás v kanclíku, ale když mi došlo, že se zdržíme, nechla jsem si sem napojit náš dům, Portal Miracels. funguje trochu zvláštně v času a prostoru, ale nechtěj po mě teď vysvětlení - na to jsem vypila buď moc, nebo moc málo.

Fabien: "stručněřečenodoprovod Mollyin" - to je indiánské jméno? usměje se na něj mile a proč vás tedy slyším mluvit o naší drahé Beatrix?
Naposledy upravil Eternity dne sob led 30, 2010 5:39 pm, celkově upraveno 1
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 5:08 pm

Fabien: (jasně ;)) *"pluje" stejně jako Fabien a i když se usmívá, je vidět, že se na tanec soustředí*

Tony Dolohov: Díky za kompliment, ale... Myslím, že sám víte, že vzhled není ve vztazích tím nejdůležitějším. *nechá si namíchat mojito, aby měla čeho upíjet (nevím, jestli jsme u baru, ale čert to vem)* Momentálně se chystém nastěhovat do Syrianina sídla - nechala mi upravit část Swanlibaru, abych si ho mohla zabydlet. Samozřejmě dočasně... Měla bych začít přemýšlet, co dál *hraje si s brčkem v mojitu* Vy jste doma tady, že?
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 30, 2010 5:08 pm

+dotančí+ Kde je Viktor? Pořád venku? Je tam dost zima...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 30, 2010 5:09 pm

+vejde ladně do sálu a rozhlédne se po přítomných, v ruce svírá malý dárek pro Styx, ke které se vydá a přitom ruku sková za záda a zdraví všechny známé+ Dobrý večer. +pozdraví všechny, kteří stojí u Styx a mile se usměje+

Styx: Ahoj, Styx. +usměje se na ní+ Musím přiznat, že něco tak impozantního jsem dlouho neviděla. +řekne a kvýne směrem do sálu+ Děkuji za pozvání. +obejme jí jednou rukou+ Něco jsem ti přinesla. +mrkne na ni+ Ale musíš zavřít oči a natáhnout ruce před sebe.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 5:09 pm

*natočí hlavu k Asherovi* tak vida, žádné problémy při hledání sídla? Myslím, že tady budeš mít šanci poznat celý výkvět místní smetánky..*malinko mu cuknou koutky, jak se tak rozhlídne*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Ještěrena Tosca » sob led 30, 2010 5:10 pm

Nejspíš jo. Dej mu trochu volnosti, však ono ho to nezabije. Nemysli na něj, užijeme si to. +políbí ji+ Dáme si ještě šampaňské, mě chutná.
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu.
Ještěrena Tosca
Elf

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 5:11 pm

(hudba samozřejmě hraje už od vstupu prvního hosta, takže parket je volný)

Wilmot: No, jak se to vezme +zasměje se+ Doufat můžete +mile se usměje+ Až to bude trochu klidnější, tak si mě vyhledejte, ráda si s vámi zatančím

Isamun: Bratr Et? Netušila jsem, že má sourozence. O to víc jsem ráda, že vás poznávám. Jak si spolu rozumíte? +zvědavě+ Sourozenci se často nesnášejí +zeptá se, když vidí Et, jak by nejradši zalezla do protiatomového krytu+

Tir: Myslíš, že mi žlutá sluší? Dlouho jsem váhala, jakou barvu šatů, ale nakonec jsem se rozhodla, že černou alespoň na svém plese odložím a trochu se rozzářím jako sluníčko +culí se+ A v jakém poměru je k tobe Sam? Přítel? +překvapeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 5:13 pm

Styx: děkuji madam +mrkne na ni a odejde někam jinam+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky