I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 5:13 pm

Styx: +Nakloní se k ní, aby jejich rozhovor neslyšely uši nepovolané a zašeptá.+ Tomu tedy říkám pěkně strávené odpoledne. Máš dobrý vkus. A rozhodně ve třech jde všechno líp. Oba jsou to fešáci, ale přežít ty jejich nálady patrně není jednoduché....A já ti slibuju, že se dneska budu opravdu snažit být na muže vlídná a někoho sbalím.+Vyděšeně koukne na Styx.+ Teda jestli si ještě vzpomenu, jak se to dělá!...Vlastně jsem nedávno četla v novinách, že jsi kvalitní dohazovačka, tedy jestli se dá těm klepům věřit. +Pak se nervózně zasměje a rychle si znovu připálí. Nervózně hledí ke dveřím, jakoby někoho vyhlížela.+

Fabien: Díky za optání, lásko. Bavím se dobře. A ty mi hned vrať ty cigarety! A co ty? Jak je na lovu?

Tirage:+Když ji uvidí u baru, usměje se na ni.+ Ahoj, ráda tě vidím. Ani jsme si v kavárně nestihly popovídat. +Pak si ji bedlivě prohlídne.+ Cože v tak špatné náladě?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob led 30, 2010 5:13 pm

Et: jde k ní a dá jí pusu na tvář taky tě rád vidím. kývne Morfovi na pozdrav.

tak dámy, kterou z vás smím vyzvat k tanci? usmívá se kolem
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 5:14 pm

(Et: Remus čaruje, aby to moh být no...a o půlnoci zavyje serenádu:)))

*doprovod se jí na chvíli musí omluvit, tak se vydá k hostitelce ji pozdravit a je tak trochu zvědavá, no*

Styx: ahoj..*usměje se a obejme ji* vypadá to, že se ti povedlo vytáhnout veškeré obyvatelstvo na jedno místo...(kruci tady je lidu, nestíhám číst:) )

Remus: *usměje se na Remuse, který ji líbne přátelsky na tvář*

J-C: á, vládce dorazil..*spokojeně se usměje*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 5:15 pm

Rebecca Altamirano: Dobrý večer, madam. Doufám, že neodmínete mou žádost o tanec s vámi.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 5:16 pm

Krátce mrkne po sálu a pousměje se. S tím počítám, že poznám výkvět zdejší společnosti. Proto jsem taky přišel. A taky jsem zvědavý, kdo z nich navštíví Provinilé slasti. Napůl nevinně a napůl zhýrale se usměje a zamíří ke Styx.

Krásná hostitelko, je mi obrovským potěšením, že vás poznávám a mohu se zúčastnit této úžasné události. Zde přijměte malý dárek. Předá ji krabičku ve které je starožitný šperk z jemného zlata ve tvaru kapky, s rubínem rudým jako čerstvá krev. Dívá se jí do očí a přes jeho jizvy na pravé části tváři mu padají jeho zlaté vlasy jako vodopád.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 5:17 pm

John Wilmot: Zadívá se mu do očí a pousměje se. To rozhodně nemohu odmítnout, pane.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 5:20 pm

Man: tohle jsem si nemohl nechat ujít...*taky se k ní nakloní a lehce naznačí polibek někam na čelist* dovol...abych ti představil Ashera...*kývne ke svému světlému já*

Ashere, tohle je Manori, bystrzorka a manželka mého obchodního partnera Postracha, který jak vidím, nebo spíš nevidím, je stále pryč..*nakloní hlavu na stranu s šibalským pohledem k Man* tak sama..tsts..*zakroutí hlavou a mrkne na Ashera* myslím, že dost z nich se pomalu stávají stálými hosty...naše drahá hostitelka například...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 5:21 pm

Remus: Ahoj. Mám velkou radost, že jsi přišel +obejme ho a políbí na rty+ Opět překonala? V jakém smyslu?

Becca: +obejme se s ní přátelsky+ Becco, jsem moc ráda, že se ti to líbí. To byl taky účel, aby tento ples byl nepřekonatelný +culí se+ Úplně mi to připomíná ten seznamovací večírek před rokem +sálá z ní radost, že přišlo tolik lidiček, jako vloni+

Jean Claude: +úklonu mu opětuje+ Moc mě těší, že vás konečně poznávám osobně, pane. Zatím vás znám jenom z doslechu +podá mu ruku+ Jsem Styx (mohu ti koukat do očí?:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 5:22 pm

+nastaví jí rámě a odvede ji na parket tam se ukloní a začne s ní tančit+ Nemohl jsem Vám odolat, jste nejkrásnější v sále.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 5:24 pm

(nepotkali se už osobně ve slastech?, no to je fuk)

Styx:rád vás poznávám..*stiskne jí jemně ruku*(no, na tvé nebezpečí...:) ale on se bude snažit být hodný...:) )
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky