I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 5:24 pm

Man: Vezme ji za ručku a zlehka přejede svými rty přes její hřbet. Je mi velkou ctí, že vás poznávám. Přátelé Jean-Clauda jsou i mými přáteli. Uculí se. A když jsou navíc tak krásní, je víc než snadné být přítelem. V očích mu tančí ohníčky.

Styx: Takže vám se u nás ve Slastech tolik líbí, madam? Optá se s úsměvem a ani si neuvědomí, že řekl "u nás":).
Naposledy upravil Asher dne sob led 30, 2010 5:31 pm, celkově upraveno 1
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob led 30, 2010 5:26 pm

*přejede jí rukou po zádech* ty ve všem...*rozhlédne se* ale hlavně ti to strašně sluší...*šeptne jí lišácky*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Tirage » sob led 30, 2010 5:27 pm

Styx: žlutá ti fakt sluší. dobrá volba. já jsem zvolila klasiku. teda spíš Et nám vybrala oblečky, jak batolatům - prý abychom se Samem ladili... v jakém vztahu? zatváří se fak naštvaně oběť! myslím, že ho brzo zabiju. asi dva měsíce ho mám za zadkem. dělal mi průvodce na cestě a u zkoušek a myslí si, že mi může poroučet. Tir se dostává lehce do varu.

(Et dělala, že je nezná, protože už vidí na obroru pěknou ostudu :) )

Molly: ale ani se neptej. nějak nemohu samou radostí dýchat z mužů obecně a dvou exemplářů zvlášť. ale tebe fakt ráda vidím. ale přitom okukuje pány ze Slastí a Wilmonta ;)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 5:29 pm

Styx: To ano, ten byl vynikající, ale tohle...to prostě netrumfne. Mrkne na ni.

John Wilmot: Zvonivě se zasměje, aniž by byly vidět špičáky byť jen náznakem. Děkuji, to je v této konkurenci pro mě opravdu velká pocta. Vsadím se, že i vám málokdy, jestli vůbec někdy, nějaká žena odolá. Usmívá se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 5:33 pm

Asher:*tak trochu okouzleně se na něj dívá* potěšení na mé straně..*kývne* nezapřete, že se s J-C znáte...*usměje se*lichotky jdou vám oběma jedna báseň..*potutelně se uculí* nápodobně..vítejte mezi námi, kdybyste něco potřeboval...místo na ministerstvu má své výhody...*mrkne*

J-C: což mi připomíná...ta dodávka je vyřízena..*otočí se na okamžik na něj*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 5:34 pm

Et: Nikdy jsem nepochybovala o tom, že by to Severusovi v něčem neslušelo, i kdyby přišel třeba nahý +smích+ Neboj se, pokud by se Sam a Tir chtěli prát nebo něco podobného, zchladím je venku na zahradě. Je na to akorátní počasí + směje se+

Nef: Ahoj +přívítá se s ní a obejme ji+ Už jsem si říkala, kde jsi tak dlouho. Myslela jsem, že budeš můj první host +směje se+ Copak to je? +zavře poslušně oči a natáhne ruce+ Doufám, že mě to nekousne +zažertuje+

molly: Bylo to... nezapomenutelné +veselý smích+ Oba byli tehdy dostatečně zaměstnáni, aby se zapomněli chovat jízlivě a arogantně. Takže to s nimi docela šlo +směje se dál+ Tak to jsem zvědavá, jestli nebudeš dnes na muže vrčet. No... ten přívlastek "dohazovačka" mi dala jedna moc milá dáma +rozhlédne se kolem, jestli někde něco nelítá+ Ale jestli chceš, pokusím se ti... pomoct +mrkne na ni a začne se rozhlížet po volných mužích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 5:39 pm

Rebecca Altamirano: +usměje se+ Obvykle ne, doufám, že za to může můj osobytý styl a charisma. +vytančí s ní ukázkovou otočku+ Zaujala jste mě hlavně svými rty, jsou nádherné... rudé..
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 5:44 pm

Manori: Uličnicky se usměje. To jsou jen léta praxe. A navíc lichotit někomu jako jste vy, nedá vůbec žádnou námahu. Díky za nabídku, opravdu začínám být čím dál raději, že jsem uprchl právě sem. Nikde jinde by mi nemohlo být lépe. Usměje se na ni a je to jakoby jizvy na okamžik zmizely a jeho tvář byla opět dokonalá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 5:45 pm

Nef: jak ji vidí, zamává jí a zvědavě nakukuje, co nese Styx.

Isamun: tak já tedy tančit chci vstane a nechá se odvést na parket. a vyptává se při tanci, jak se s Tir měli v jiných světech a jak se jí dařily magické zkoušky.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 5:46 pm

Man: Ahoj, zlatíčko +obejme se s ní taky+ Sama jsem překvapena, že jsem vylákala k sobě tolik lidí, protože se mi zdá, že poslední dobou sedí každý doma za pecí, lenoší a nikde se nic neděje. Mám obrovskou radost, že je tady u mně skoro veškerá populace ZH +směje se šťastně+ V Zemi hříchů je vylidníno +směje se+ Koukám, že máš zajímavý doproovod +mrkne na ni s úsměvem+

Asher: Taky mě velice těší, že vás poznávám +je trochu rozhozena jeho přítomností, netuší, čím to je+ Jsem moc ráda, že se vám u mně líbí +pohlédne na šperk a oněmí úžasem+ To je... nádherné +zatají dech, protože nic tak krásného ještě neviděla+ Děkuji +zvedne oči k němu a vidí, že i přes znetvořenou polovinu obličeje je to krásný muž+ Kdo jste? Neznám vás

(taky vůbec nestíhám, číst ani psát, tak prosím všechny o strpení, odpovídám postupně)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky