I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 30, 2010 7:57 pm

Morfeus: No já bych si ještě chvíli zatančila, ale ne moc dlouho.
O to kvádro nejde... i když je fakt že jsem si vás vždycky představovala v něčem jiném.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 7:59 pm

Styx: Tony? No, je to moc milý chlapík, to jo. A vtipný. A dobře zásobuje nemocnici, abych měla pořád dost práce. Ale není on náhodou tak trochu cvok do tebe? A pak stál by vůbec o někoho?

Tirage: Budu ti u Munga rezervovat pokojíček. Ale prosím tě, co ti provedl můj realitní génius. Přiznávám, že opravdu umí poradit.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob led 30, 2010 8:01 pm

Horší než Aubrey *přimhouří oči* To jako fakt? Tomu se ani nechce věřit...*zauvažuje nahlas* Host? V jakém slova smyslu? *vzhledem k tomu, že na ně chvilku civěla, tak jí neuniklo, že jsou si...řekněme blízcí* A jak dlouho se zdrží? Myslím, že příští týden přijdu *šibalsky se usměje a vezme si od číšníka šáňo, dá jedno i Philovi*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 8:01 pm

Styx: Příjemné to bylo pouze proto, že jsem chtěl, aby to bylo příjemné. Stejně jako dokážem mysl uklidnit, umíme i pravý opak. A to pak opravdu není příjemné ani trochu. Varuje ji. Její lichotce se usměje. Děkuji, je hezké, že to říkáte.

Jean-Claude: Usměje se na něj takovým tím úsměvem, který říká všechno a zároveň nic. Víš co se říká...Kdo hledá, najde. Usmívá se.

Meg: Její šeptání samozřejmě slyší. Zadívá se přímo na ni usměje se. Dá se to tak říct, madam. Nepatrná, bezvýznamná pomoc do týmu.

Zadívá se na Phillipa a oči se mu zalesknou něčím temnějším, ale nesmírně přitažlivým. Jeho moc ho obstoupí a pohladí každý centimetr Phillipovi kůže, chladí a bodá zároveň, stejně jako jeho oči.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Ještěrena Tosca » sob led 30, 2010 8:03 pm

Manori: No, jen jsem vás chtěl zachránit od samostatného pití, víte jak je to nebezpečné! +mrkne na ni+ Když vám už doprovod přišel tak já zas pudu.
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu.
Ještěrena Tosca
Elf

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 8:03 pm

Fabien: Tak v tomhle se asi neshodneme *myslí na ty hodiny a hodiny, které dala tanci, i když ne společenskému* Takže na co si připijeme? *pozdvihne sklenici*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 8:05 pm

Meg: je to Vyšší...*zachvěje se, když se ho dotkne Asherova moc a na chvíli ztuhne a zatají dech, sklopí zrak a dává si pozor a silou vůle se soustředí na Meg* určitě přijď..myslím, že..*mrkne na duo* že hned tak neodejde...*pokrčí rameny* je to J-C přítel ze starých časů...hodně starých..víc nevím...
Phillip
Člověk

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 8:05 pm

*lach, tak právě má obě ruce plné:)* Ale doufám, že už mám pro dnešní večer odslouženo *mrkne na ňu a kouká na tančící a sem tam se zmerčí v zrcadle* Páni, víc se jich tu nevešlo? *zrcadel...trochu vytřeštěně*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 30, 2010 8:06 pm

(omlouvám se, ale nestíhala jsem psát dvě postavy)

molly: Souboje s muži z jiných světů? To jsem tedy ještě nezkoušel. A s ženami se neperu. I když jedna mi dává pěkně zabrat, ale na tu bych ruku nevztáhl °zamyšleně pokuřuje doutníček°

Fabien: Ano, máš pravdu, i sebetvrdší muž se někdy zblázní. Ale veř, že nelituji, že jsem Styx tohle všechno pořídil. Ta odměna za to stála. Byli jsme spolu skoro šest let °poslouchá, co mu povídá on o svých zkušenostech s ženami° Beatrix? Tu neznám. Ale jistě stojí za to, když ti popletla hlavu

Světlushka: Takže budete teď pobývat v Zemi hříchů u Syriany? To je výborné, třeba se uvidíme častěji +usměje se na ni+ Ano, já jsem doma tady, na Eagle Rock a jsem spokojený
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 8:09 pm

Ještěrena:jo, smrdí to alkoholismem..*usměje se* díky za pomoc, pane..*mrkne na něj*

Cass:noo, možná i vešlo...*zaměří na jeden z odrazů* pročpak? máš špatný výhled? *koukne na jejich odraz a vyprsí se* ale tak..zapadáme...máme dobré maskování..*uculí se a upije ze skleničky*

(Tony:lááách...mi něco povídej...jsem málem teď příhlásila Postracha...uff)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky