Přemístí se před čajovničku, vytřese si z vlasů a pláště kapky deště a vleze dovnitř. Rozhlédne se a když uvidí Eillen a Luciuse, usměje se a zamíří k nim.
Ave! Tak jsem se konečně dostala. Máš to tady moc pěkný. Uznale se rozhlédne kolem.
Luciusi, i tebe moc ráda zase vidím. Pousměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
*oba se přemístí před čajovnu a vejdou dovnitř, Sirius sundá Meg kabát a i se svým ho pověsí*
Meg: Ahoj bando *pozdraví všechny s úsměvem*
Sirius: Zdravím *kývne na pozdrav* Téda, tady to vypadá luxusně *uznale, rozhlédne se*
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Jde uvítat hosty. Nad hlavou mu krouží černý drak, který se od něj odpojí, přiletí k Margarit, obkrouží jí a sedne ji na rameno. Tak jako ostatní má teď na krku náhrdelník. Vítejte.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací (kapela ZAVĚTREM)
Eillen: nemáš vůbec zač! my o víkendu s Mariem experimentovali, tak sme měli těch medovníků povíc...+culí se a uzobává tam nějaký tyčinky, válí se po mariovi a dumají nad sloganem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Bea: Já mám v plánu ho taky zkusit, ale sama. Kdyby mi chtěl Creg pomáhat, tak to skončí jedině tím, že se spolu rozhádáme, zrušíme svatbu a odstěhujeme od sebe trošku přehání, ale vlastně má pravdu, ona by totiž bouchla Ale máme s Cregem rozdělané takové menší překvápko na konec večera. Jen se budeme muset vypařit do přípravny a hodinku dvě o nás neuslyšíte (technická: aneb jak se vykecat, že na týden mizím na dovču )