Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Eillen » čtv bře 12, 2009 11:57 am

Beuš, ale neboj, já ti ho brát nebudu. Zadaný chlap ztrácí trochu toho svého kouzla. To radši budu zkoušet trpělivost a naučím si Crega vařit. Dneska bude mít takovou první hodinu. Sice to bude pečení, ale i to se počítá usměje se, dojde pro bezinkový likér, džbánek s ledovým čajem a broskvemi a dolije všem sklenku
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv bře 12, 2009 5:09 pm

Luciusi, vaše forma cvičení je sice krásná, ale upřednostňuji dračí dietu. To si takhle zajdu mezi draky se svačinkou a když pak vidím ty jejich hladové pohledy, radši jim všechno dám směje se. Samozřejmě by mi ani jeden neublížil, ale hrozně slintají. Takhle malí jsou krásní a roztomilí, ale jinak jsou to uslintané potvory. modrý dráček se urazí, odlétne Eillen z ramene a přiletí ke Creaganovi, začne mu kroužit kolem hlavy, až se mu zastaví před obličejem, kde na něj vyfukuje kouř a tváří se velice rozzlobeně, což při jeho velikosti vypadá spíš směšně.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv bře 12, 2009 10:58 pm

Creagan: No, my žádnou havěť doma nemáme. Jenom na zahradě tu příšernou opici, co dovlekla golux šeptem pokračuje Ona tvrdí, že jsem jí to dovolil, ale o tom silně pochybuji. Ale nechtěl jsem se s ní hádat. Když ta potvora zůstane na zahradě, budiž... aspoň neslintá... dopije čaj Mohl bych, prosím, dostat ještě tenhle jasmínový? Tak se mi zdá, že mi dělá dobře na žaludek...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » čtv bře 12, 2009 11:18 pm

Ale samozřejmě dojde pro novou konvičku a dolije hrnek S těmi zvířaty vám i závidím. Kromě draků máme doma ještě stáj plnou koní, asi deset sov, tuším, že i fénixe a pak jednoho vlka, ten ale naštěstí zaujal strategickou pozici v lese a hlídá nám pozemky. Ale opici sníží trošku hlas, aby ho náhodou Eil neslyšela nezmiňujte nahlas nebo hrozí, že si ji také pořídí nalije si sklenku ledového čaje, vezme napichovátko a snaží se vylovit kousek broskve
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Mario » čtv bře 12, 2009 11:32 pm

+chvilku kouká jak se o něm holky bavijou+.. no.. tak já bych zkusil to jídlo.. +de si nabrat+ Beuš, ty si nedáš?
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod yohannka » čtv bře 12, 2009 11:34 pm

+poté co se nají a tak nějak si to tam obhlídne, zapadne do polštářů a veme si džusík+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát bře 13, 2009 12:45 pm

Creagan: Doufám, že ten zvířecí trend nebude mít vzestupnou tendenci. Znáte to: jak jednou povolíte, už nevědí, kdy přestat. Pak by se mi taky mohlo stát, že bych měl na zahradě stádo vlků. Golux je miluje. Celkem vzato, zvířata jsou docela sympatická, když jsou cizí a někde za plotem napije se čaje a po chvilce váhání si vezme ještě kousek medovníku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » pát bře 13, 2009 8:01 pm

Eillen dopije čaj, dojde pro Creagana a šeptne mu, že je nejvyšší čas začít. Ten se omluvně pousměje na Luciuse a golux a odchází s Eillen do přípravny. Dámy a pánové, my se teď tak na hodinku nebo dvě vzdálíme, abychom připravili finální překvapení a poté se opět vrátíme. Jídlo a pití tu je dostatek, na pultu jsou předvařené konvičky, takže si je můžete kdykoliv přivolat. oznámí hostům a pak oba zaplují do přípravny
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » sob bře 14, 2009 2:39 pm

Mohli bychom také poprosit o kousek medovníku a nějaký čaj? Máte tady takový ten s kousky karamelu a čokolády? *Sirius jí totiž vzal čajový lístek a zálibně si v něm čte, tak zkouší, zda takový čaj mají, aby neseděli na suchu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod golux » ned bře 15, 2009 10:00 pm

jde si nalít ještě trochu bezinkového likéru a už má trochu skleněný očička, sedne si k Luciusovi
Nepapej toho tolik, miláčku, budeš mít velký bříško... hladí ho po břiše a málem ho tím likérem polije
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna