Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 9:43 pm

+bingo - ale to s tím blbcem bylo v pluskách, takže nevím jak o tom fabien ví...+
No právě...už vám to tu říkám dobré dvě hodiny - TOHLE NENÍ KOUZELNICKÝ SVĚT! Tohle je mudlovská oblast. Jste v Rakousku, v Alpách. +ušklíbne se+ Tady o kouzelníka vašeho typu zakopnete jen velkou náhodou nebo kvůli mýtince. A ti zbylí nejsou tak arogantní a egoističtí jako vy, aby dávali své schopnosti tak nepokrytě na odiv.
Ne, vy to nechápete - kouzelníci myslí především na sebe. Buď jsou tolik opilí svou samolibostí, nebo svými zájmy, že jedou jen na efektivnost. Mudlové musí svůj um vypilovávat mnohem pracněji. +mávne rukou+ Ale o tom s vámi zřejmě nemá cenu diskutovat.
Mě uspokojuje spousta věcí - i jiné, než sex, nepochybuji, že jste o tom už slyšel.
Ponížit? Možná...když si to někdo zaslouží...u moudrých lidí se mi to stejně nepodaří...
Hitler? Víte...to byl jeden člověk co si myslel, že je lepší než ti ostatní a že jedna rasa je nadřazena jiné. Jinými slovy magor.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte úno 02, 2010 10:00 pm

+sorry, jsem si nevšiml, že tam jsou plusky+
Jaký dvě hodiny? Teď to slyším prvně, že jsem v Rakousku! To bylo furt, přemístíme se z Příčný jen do mojí hospůdky a teď tohle! Fakt mi to nevadí, kde jsem, ale štve mě, že máte ke kouzelníkům tak odtažitý vztah. čert ví, co vám kdo z nich udělal, ale to si fakt nezasloužíme. Copak vy jste nikdy nepotkala samolibýho mudlu, kterej by si o sobě nemyslel, že sežral Šalamounovo hovno? Vlastnosti, kterými tady častžujete kouzelníky, též dost hojně disponují mudlové.
A nemluvili jsme o uspokojování, ale o vzrušování, což je značný rozdíl. Mě například docela dobře uspokojí dobrá kniha, ale vzruší mě vnadná žena.
A zdá se, že Hitler byl egoistický a samolibý mudla, ne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 12:47 am

+zas tak sprostá bych na něho napřímo nebyla...asi..+
Achjo...+olízne lžičku+ říkám - mudlovská zooona, mám přízvuk, kolem vás jsou hory, německý nápisy a támhle jooodluje kamzík, kde bysme asi byli?
Nemám ke kouzelníkům "odtažitý" vztah, jenom nehodnotím lidi podle rasy. Jako vy. Nebo vlastně možná jo. Když mám pocit, že jim křivdíte, dávám vám to stejnou měrou zpět. Byla jsem totiž vychována k toleranci a ať už je moje povaha jak chce hnusná, nediskriminuji někoho jen proto, že se narodil jinam.
+nakrčí už vážně znechuceně ret+ Váš fekální humor hraničí s nechutností. A že já zrovna hochšprache neovládám. +že nemluví extra slušně, ale ty jeho výrazy..+
Mě vzrušuje spousta věcí. Příjemných. +s výrazem, že on teda teď moc příjemnej není+
Přesně tak, máte s ním mnoho společného. +ušklíbne se a založí si ruky stylem, že klidně může už odejít+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 12:43 pm

Podívejte se, Beo. Opravdu jsem neměl moc čas se rozhlížet po krásách krajiny. Popravdě mě dost zaměstnávala konverzace s vámi. A navíc - i já jasně řekl, že proti mudlům nic nemám, dokonce si některých vážím. Ale vy fakt všechno překroutíte. Chápu vaši potřebu je chránit, protože teď s jedním chodíte, ne? A i kdyby ne....vážně musíte mít vždycky poslední slovo? +Pro sebe se uchechtne, jako že on je fakt tvrdej oříšek.+
A mluvím tak, jak to situace vyžaduje. Helejte, nestal jsem se vrchním ošetřovatelem jen proto, že se vedení nemocnice líbí moje komediantství. Mě opravdu nemusíte poučovat o rasách a diskriminaci. +Doleje si ještě víno, aby spláchl tu blbou konverzaci a soucitně na ní pohlédne.+
Když už flirtujete, má milá, měla byste si být vědoma důsledků, které z takového počínání plynou...a to....že se za váma potáhnou mužský. A pokud nejste schopna mít s mužem jen přátelský vztah bez jakékoli sexuální provokace, tak se do flirtu prostě nepouštějte.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 1:44 pm

+chvílu ho sleduje+ Myslím, že jste na odchodu. +né, že by měl pravdu, ale o své pravdě ho už přesvědčovat nebude, stejně si myslí svoje, odnese talířek a příbory do myčky+
Jo a ještě jeden detail - já se budu bavit s kým chci, jak chci, a když vám to nevyhovuje, nemusíme se už nikdy ani potkat. +probodne ho pohledem...no jo, asi musí mít poslední slovo..nebo né poslední, ale vynadávat se...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 3:53 pm

+Tak to bacha, protože Fab je dneska vážně podrážděnej, protože ho v práci děsně vytočili!+

Tak to si za chvilku nebudete mít s kým pokecat, Beo! +Odfrkne, vyzunkne další sklenku a opře se o dveře, jako že už se má k odchodu.+ Jste paličatá jako malý děcko! Vy dobře víte, že se s váma chci potkat a rozhodně vám podám ruku, až ostatní na vás budou kašlat a ne, že bych vám to přál nebo to přivolával. +Pak sáhne do kapsy a vyndá z ní malý ametyst.+ Tu máte něco pro štěstí a proti opilosti. Mudlové to nosí jako ochranu na krku nebo po kapsách.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 5:35 pm

+a že mě naštval už někdy před týdnem je tu všem zřejmě jedno... - a podrobnosti hezky na mail!!!+

No a co? Je to snad váš problém?! +zařve na něho vztekle+ Do mých přátel VÁM nic není!
A ten šutr si hezky vemte! Já když se opíjím, tak jen kvůli opilosti! +a zlostně švihne nakřáplou skleničku do koša až to v něm třískne jak se rozletí na stovky kousků+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 5:47 pm

+Rozesměje se tak, že se málem zakucká.+ Vy jste vážně ještě dítě, Beatrix! Ale zábavné! No, až budete potřebovat....dejte vědět....jistě víte, kde mě najdete nebo kdo najde mě! +Pro radost si vykouzlí ještě jednu růži (nebo co to bylo), hodí ji Beuš na stůl a opustí kuchyni.+

+A teď se nebudu mít s kým hádat, doprčic!!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 6:34 pm

+doufám, že tu růži kouzlil venku, tady se fakt nesmí a mohla by ho třeba sežrat...+

Ty- zmet-ku! +zařve za ním a švihne sklinku s alkem za ním, takže se roztříská o zeď+ Bl-be-ček! +funí si pro sebe a seká cibulku najemno takovým způsobem, že být to Fabien, je z něho sekaná...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 6:33 pm

(chudinka Fab, to teda bylo zacházení :lol: )

vyřídí s kuchařem, že má udělat novému hostovi bažanta a pokud možno šetřit paprikou.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince