I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 04, 2010 8:33 am

Becca: Tak na jednoho nebo dva dobré přátele jsem měl štěstí. Díky, že jsem si to kvůli vám vlastně uvědomil °zasměje se° To jsem řekl jenom žertem, nepůjdu si přece prohlížet nahé muže. Za co mě máte? Preferuji přednosti žen °pozvedne rádoby pohoršeně obočí° Vaše lichotka pohladila mou černou duši, Rebbie, ale co s ní sledujete? Buď mě chcete uvést do rozpaků, anebo vyprovokovat k tomu, abych vás za ni odměnil polibkem °v temných očích mu zajiskří° To první se vám ale nepovede

Nef: Tak oční kontakt? °zasměje se a schválně se za ní pořád otáčí, když krouží kolem něj a nespustí z ní zrak° Dělám to dobře? °ujišťuje se a pokusí se sladit své kroky s jejími, jde mu to celkem dobře na to, že to dělá poprvé v životě a místo pozorného sledování a počítání kroků upřeně pozoruje její oči°
Naposledy upravil Tony Dolohov dne čtv úno 04, 2010 9:12 am, celkově upraveno 1
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » čtv úno 04, 2010 8:45 am

Asher píše:Zasměje se a ten zvuk zní téměř hmatatelně, jako by ji hladil po kůži. Tak něco extra? To je opravdu zajímavé přirovnání. Doufám, že vaše očekávání nezklamu a stejně tak vaše přátele. To bych opravdu nerad. Usměje se. Teď mě napadá, nemáte žízeň? Nebo hlad? Zeptá se s úsměvem. Upřímně, mě docela...vyprahlo. Uculí se na ni.

Asher: +při jeho smíchu opět na okamžik prožije ten velice příjemný pocit, jako kdyby ji přikryl hedvábným závojem své moci, naštěstí vyprchá dřív, než ji zase ovládne+ Já vím, je to trochu nevhodné přirovnání, ale nic výstižnějšího mě nenapadlo, abyste si o sobě zase moc nemyslel +culí se+ Tak po vašem vystoupení vám moc ráda sdělím své dojmy, pokud vás bude zajímat můj skromný názor +pozvedne s úsměvem k němu oči+ A víte, že ano? I když je mi ve vašem objetí moc příjemně, docela ráda bych si už sedla a dala něco dobrého +hlavně je zvědavá, co si dá on+

Gabriel: Rozešli? To mi nějak uniklo a Syr se nezmínila. To mě opravdu mrzi +chytne ho přátelsky za ruku+ Ráda se s vámi napiju, ale já dám přednost skotské +usměje se a snaží se odvést téma+ Co že jste se tak najednou vrátil z Rumunska?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 04, 2010 9:14 am

fata: Samozřejmě, i já jsem byl kdysi mladý, i když vám to možná zní neuvěřitelně °uchechtne se°a musel jsem poslouchat despotického otce. Potrpěl si na sparťanskou výchovu °obdivně ji sleduje, jak před ním předvádí svůj ohnivý tanec, střihne si s ní jednu temperamentní sambu a vymete s ní celý parket° Takže vy byste si ten náš rozhovor ještě někdy zopakovala? °pozvedne vyzývavě obě obočí° Je dobré to vědět °hrají pomalou rumbu, tak na chvilku zklidní vášeň (oba) a Tony utáhne paži kolem jejího pasu pevněji° Zásadně nikomu neprozrazuji detaily z mého soukromého života a už vůbec ne z cizího. Jsem diskrétní °pohlédne směrem k Nef° Pokud vás z nějakého důvodu nesnáší, měly byste si o tom promluvit vy dvě. Mne do toho nezatahujte °vlní se s ní v pomalém rytmu a trochu si ji přitiskne k pánvi°

Storm: Jste opravdu zvláštní žena. Pokud vám k navození dobré nálady stačí pramenitá voda, nechám vám ji přinést až z Alp °uculí se° Vy nemáte žídné zábrany? °udiveně nakrčí čělo° To neříkejte moc nahlas, kde kdo by toho mohl zneužít °jako důkaz si k ní přisedne blíž a ovine ruku kolem jejího pasu, co to s tou chladnou kráskou udělá°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Bodie » čtv úno 04, 2010 9:18 am

golux píše:Bodie: To chápu, přiznávám, že by mi to taky vadilo. Ale to žijete v neustálém stresu. Pořád čekáte, že zazvoní telefon... nechápu, jak jste v takovém permanentním napětí vůbec něčeho schopen... usměje se

Neřekl bych, že žiju v nestálém stresu. Když mám po službě, prostě všechno pustím z hlavy a užívám si volno. Nečekám ten telefon, nepřemýšlím o tom, co by kdyby, protože tím stejně nic nezměníte. *pokrčí rameny* Když to přijde, tak to přijde a já jdu, protože mám rád...*nepatrně zaváhá* svou práci.

A napětí může být někdy velice hm stimulující. *dodá s šelmovským úsměvem*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » čtv úno 04, 2010 9:24 am

*neudělá nic, čím by Luciuse zastavil, protože sám by nejraději toho cizího chlapa vyprovodil pěkně zostra, takže jen se sklenkou skotské Luciuse následuje a čeká, co se bude dít, a doufá, že je na to Lucius dostatečně střízlivý*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 04, 2010 12:12 pm

John:
Ale cudnýýý peklo! +směje se+ Ty seš ale ohleduplnej! +dá mu pusinku+ Ale nebude ti to moc platný, protože tu asi umřu hlady! +zatváří se zničeně a táhne ho k jídlu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » čtv úno 04, 2010 12:18 pm

yohannka:
+hladově řízek málem sežere i s její rukou a odloží jejich talířky+ nemusí taky vědět všechno... +že jí to určitě neřekne!+ tyhle? +začne na další megatalíř nabírat různý jogurtový zákusečky, i klasickou brambůrku, větrníček, indiánka - a sou to takový menší, takže se dá ochutnat od všeho, pak na druhej talíř uřízne kusy dortíků a orve jim tam marcipán+ áááá! +dává jí růůůžičku marcipánovou+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 04, 2010 2:07 pm

Antonin Dolohov píše:Becca: Tak na jednoho nebo dva dobré přátele jsem měl štěstí. Díky, že jsem si to kvůli vám vlastně uvědomil °zasměje se° To jsem řekl jenom žertem, nepůjdu si přece prohlížet nahé muže. Za co mě máte? Preferuji přednosti žen °pozvedne rádoby pohoršeně obočí° Vaše lichotka pohladila mou černou duši, Rebbie, ale co s ní sledujete? Buď mě chcete uvést do rozpaků, anebo vyprovokovat k tomu, abych vás za ni odměnil polibkem °v temných očích mu zajiskří° To první se vám ale nepovede

Mezi naše zaměstnance patří i striptérka... Pousměje se. A to druhé snad ano? Pozvedne obočí a provokativně se mu zadívá do očí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv úno 04, 2010 2:22 pm

Styx píše:Asher: +při jeho smíchu opět na okamžik prožije ten velice příjemný pocit, jako kdyby ji přikryl hedvábným závojem své moci, naštěstí vyprchá dřív, než ji zase ovládne+ Já vím, je to trochu nevhodné přirovnání, ale nic výstižnějšího mě nenapadlo, abyste si o sobě zase moc nemyslel +culí se+ Tak po vašem vystoupení vám moc ráda sdělím své dojmy, pokud vás bude zajímat můj skromný názor +pozvedne s úsměvem k němu oči+ A víte, že ano? I když je mi ve vašem objetí moc příjemně, docela ráda bych si už sedla a dala něco dobrého +hlavně je zvědavá, co si dá on+

Jistě, že mě váš názor zajímá. Konstruktivní kritika je potřeba, aby jsme věděli, co bylo ok, a co je třeba vylepšit. Usmívá se. Jestli je vám mé objetí příjemné, vůbec vás nemusím pouštět. Uculí se a zvedne si ji do náruče, jakoby nevážila vůbec nic. Zblízka se jí dívá do tváře a jeho zlaté vlasy ji lehtají ve výstřihu šatů. Zastaví se s ní až u občerstvení, ale stále ji drží.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Severus Snape » čtv úno 04, 2010 2:50 pm

Styx píše:Určite ho sem nepřivedl do společnosti jen tak. Třeba tě chce provokovat +uculí se+

Tak to má smůlu, protože mě to absolutně nezajímá, s jakým teploušem se D.J. tahá.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky