I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Adelstein » pát úno 05, 2010 4:27 pm

yohannka píše:Leo: vlastní po tom všem? +usmívá se a třešničku elegantně spapá+ mhmm... famooozní...+pohladí ho po ramínku+ možná bysme měli už jít.. teda aspoň já, jestli tu máš ještě nějakou práci. +hlídat johna a beu+

yohannka: no dobře, tyhle mám napůl dodělaný...+ukáže jí přední zuby+ kousl sem si skály...ale kořeny sou mý!
asi jo, +koukne na hodinky+ je docela pozdě. Oni pudou s náma...+dojde to říct bei, ta to odkýve, rozloučijou se s azzim s osazenstvem a spolu s yohannkou nasednou do auta+
tak spánembohem...+houkne áda na dav a odveze je všechny bezpečně dom+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod mollyz » pát úno 05, 2010 4:32 pm

Et: Budu obezřetná, opatrná a budu se k němu chovat jako ...jako ke křehkému chlapovi! +Zaševelí směrem k Et a pak už nemá čas.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 05, 2010 4:32 pm

Severus Snape píše:Tak to má smůlu, protože mě to absolutně nezajímá, s jakým teploušem se D.J. tahá.

Kašli na něj, Severusi, máš tady teď mě +přisune mu další sklenku skotské a cinkne svou o tu jeho+ Poslyš, Severusi, my dva jsme spolu dělali už všelijaké věci, ale ještě nikdy jsme spolu netančili +nakloní se k jeho uchu a pošeptá mu+ Smím prosit, pane profesore?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 05, 2010 5:22 pm

Molly: +trochu ho dotyk zaskočí, ale jak ji drží, rychle tu náhodu promění v polibek - dlouhý, ale decentní, jen Molly chytne pevněji a trošku zakloní. pak, aby se dalo zdárně pokračovat, si jí odtáhne i s láhví vína a sklenkama někam kousek na pohovku, sofa, nebo tak něco, se stolkem malinkým a trochu bokem, Molly capká za ním a velice moudře nese tác dobrot, výběr z nabídky, které se jí líbily.+
mytí nádobí! to miluju! to se tak nastrká do myčky, zapne se to, uděláte si pohodlí +uvelebí se jí na těch pohodlnějších "duc partiích"+ a dá se nato koukat, jak na telku... +vydechne slastně a vnímá její parfém.
po chvíli sáhne na stolek a nalije jim víno, podá jednu skenku Molly. hodí nohy nahoru a zaujme polohu "ali-paša" v jejím klíně.
+jsem vlastně netopýru k nerozeznání podoben, mazlete se se mnou +udělá na ni psí oči, vrní blahem a užívá si vlny mravenčení, šampaňských bublinek poletujících mu tělem, vyvolané jejími dotyky.+
ale ne, ukazoval jsem si v těch knihách rád. když pochopíte princip, je to zábava. i matematika má svou poezii (teda alespoň to tvrdí matematici - já teda nevím ;) ale je možné, že Sam ano, když je ten stavitel...)
já bych si takhle bez dovolení k vám - ani k vašim knihám - nic nedovolil, to přeci víte +zakloní hlavu tak aby jí viděl do obličeje a vezme její ruku do své, políbí ji do dlaně a položí obě ruce na své srdce.+
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 05, 2010 6:18 pm

+(Matematická poesie? - br ;) )+

+Nechá se vést jako ovce a skoro všechno mu dovolí sama zaskočena svým povolným jednáním.+ Takový hrnce do myčky nestrčíte...to budete muset užít ruční práci...+Když jí líbá ruce je z toho celá naměkko a neodolá a nakloní se k němu a docela lehounce ho políbí.+ Myslím, že je nejvyšší čas na tykání, ne? +Cítí na dlaních tlukot jeho srdce, což je pro ni vysoce uspokojivý zvuk. +Opravdu jsou matematické tabulky zábavné? Já mám radši herbáře a anatomické atlasy, ale nechám se učit.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod golux » pát úno 05, 2010 7:21 pm

usměje se na Bodieho a chce něco říct, ale uvidí Luciuse, jak k nim rázuje, a úsměv jí zmrzne na rtech Nechci Vás strašit, ale asi budou potíže... poodstoupí od Bodieho na dva kroky
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát úno 05, 2010 7:27 pm

Bodie: přistoupí k němu s falešným úsměvem Dobrý večer. Dovolte, abych se představil: jsem Lucius Malfoy, kouzelník, Smrtijed. A tohle... kývne hlavou ke golux je moje přítelkyně. A teď, pokud se neurazíte, bych rád znal i Vaše jméno kouká na něj přimhouřenýma očima a z hlavu mu čiší chlad; najednou vypadá nepříjemně střízlivý
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Isamun » pát úno 05, 2010 7:33 pm

Molly: +hledí do očí (a trošku v nich tone) sklánějící se Molly. + jsou chvíle, kdy mi ruční práce nevadí... +sám slyší, jak pitomě (a nejen to) to zní, ale vůbec mu to nevadí, je rád, že je s ní a je ochoten říkat cokoli, jakoukoli hloupost. je rád, že je s Molly zábava a nemusí jenom předvádět ramena přes celý záda+ no jo, já tykám rád. a hlavně se při tom líbá +usměje se na ni vypočítavě+ doufám, že znáte ten zvyk? +nadzvedne se, když ho lehce políbí, následuje její ústa a nechce ji z polibku pustit. zvedne se a sedne si, přitáne si ji a dlouze a hluboce jí políbí. drží ji kolem pasu a druhou rukou jí pohladí po tváři, přes ucho a po krku k rameni, kde ji šimrá hřbetem prsů, i když polibek skončí.+ Molly, myslím, že jsi úžasná! zajímavější, než anatomický atlas, krásnější, než cokoli co může být v herbáři a mnohem, mnohem zábavnější a sofistikovanější, než matematické tabulky! +pohlédne jí do očí vážně a přímo.+ ale knihy stranou. +zajede jí prsty do vlasů na temeni, přitáhne si její hlavu a znovu jí políbí.+
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 05, 2010 9:30 pm

Isamun: Same...+stačí jenom říct, než je opakovaně líbána. Hladí ho po vlasech, dotýká se jeho nádherných rukou a když na chvilku polibek povolí, vydechne.+ Tedy jestli tohle byl polibek na tykání, tak jak pak budeme říkat tomuhle? + A do dalšího velmi hlubokého polibku vloží všechno své okouzlení a um. +Jsem tak šťastná, že se před tebou nemusím přetvařovat, hrát žádné společenské hry a dokonce ani velebit matematiku. Je to nádherné... ne(o)pouštěj mě, prosím! +Hladí ho po tvářích a vousech, prsty studuje jeho rysy a trošku se zachichotá, když jí přejede prsty po krku.+ Jsi nejúžasnější netopýr na světě! +Stejně jako on taky plácá nesmysly, protože je prostě úplně vedle.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 06, 2010 1:56 am

Rebecca Altamirano píše:Tony: Po prvním překvapení se vzpamatuje a pěkně mu polibek oplatí. Když ji pustí, čertíkovsky se na něj usmívá, oči se jí lesknou vzrušením. Hmm, jste tedy muž činu, ano? Nakloní hlavu na stranu, potáhne z cigarety a vyfoukne mu kouř do tváře. To se mi líbí. Zavrní jak kočka.

Nikdy se s ničím nepárám °ohrne arogantně rty° Chvilka zaváhání mě může stát život. Jednám impulzivně °sleduje plamínky v jejích očích a tvář mu protne provokativní úšklebek° Tak se mi zdá, že vy si ten můj trest doslova užíváte °když mu vyfoukne do tváře kouř, ani nemrkne, vezme jí cigaretu z prstů a odhodí pryč, ovine jednu ruku kolem jejího pasu, přitáhne si ji k sobě a dravě ji políbí, druhou ruku zaboří do jejích vlasů°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky