Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » stř úno 03, 2010 6:37 pm

přivede si zvířátka z Mýtinky, vlastně z yohannčina útulku:

Obrázek

černý kocour Strašlivý, Stan, Rarášek
bílý kocour Dobrotivý, Brotík

Obrázek

psí holčička Blackberry, nikoli ostružina, ale Borůvka, nebo Bebe, novofoundlanďanka

Obrázek

a pejsek Bernard, teda Berry, bernardýn
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » stř úno 03, 2010 6:40 pm

strategicky jim rozestaví pelíšky a misky s jídlem a vodou. takže jí nakonec všichni skončí natulení v posteli.
plyšáci, vždyť máte svoje postýlky, jděte si! zkouší je vyhnat, ale oni jsnom mrkaj a mžouraj a víc se na ni natulej. tak je nechá a všichni tam spou chrápou.
a úplně zapomene, že ještě chtěla jít zpátky do práce na Mýtinku. ale stejně je tam mrtvo, tak se yohi nepřetrhne a zvládne to klidně sama.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 3:30 pm

probudí se a kouká dost vyvoraně. koukne kolem sebe a přepočítá zvířata. jeden, dva, tři... jeden chybí! kde je Brotík? já husa ho nechala na Mýtince...
a jde se oblíct a umejt a že pro prcka skočí na Mýtinku přesune mrňata do pelíšků spát a otevře jim dveře do zimní zahrady. stejně ale počítá s loužičkama...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 4:30 am

ještě na schodech roztrhá balík a vyndá si kotě plyšový. jé druhej Brotík! směje se a mazlí ho, pak ho dá na postel, kam se na něj přijdou podávat ostatní živá mláďata. Berry si na něm ustele a nechce dolů.
Tir se zahledí na lístek, pak ho políbí a strčí si ho do kapsy kalhot, na zadek. a běží za Sigi. usmívá se přihlouple a poskakuje po schodech a zpívá si

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 8:21 pm

letí rychle spacifikovat zvěř, trochu uklidit a připravit si šaty na "přehlídku" pro Faba.
jedna možnost:
Obrázek
Obrázek

a druhá možnost:

Obrázek
Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 18, 2010 9:52 pm

+S lahví vína v ruce se nakvartýruje do pokoje. Hned ode dveří kritickým okem zhodnotí velikost postele, ale protože slíbil, že bude chviličku hodnej, rozvalí se do křesílka.+ Nádhera! Tady bych chtěl bydlet! Tak šup šup, přehlídka, ať tu nudnou část programu máme rychle za sebou!+ Popichuje jí, neb se mu líbí, když je nazlobená.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 11:03 pm

Fab: tak počkej - hned jsem tu. pusť si nějakou hudbu, nebo něco...zapluje za paravan nějakej a navlíkne se do sárí - vlasy si teda neučeše do účesu speciálního a líčení se taky nekoná - v rámci urychlení. a aby byla zábava, tak se decentně zleje parfémem - taková pomstička za popichováni.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 19, 2010 9:15 pm

Tir: +Přihne si z lahve, nahmátne kazeťák (naštěstí je na dosah ruky, takže nemusí vstávat z křesla) a pustí to, co tam má tir založené. Protočí oči v sloup, když se ozve nějaká rocková hudba. Pak k němu dojede vůně voňavky a rozkašle se.+ to snad ne...nechal jsem se nalákat do plynové komory....to je moje poslední hodinka...+Pitvoří se.+ Tak se ukaž, modelko! Prosím...první model na scénu...+Začne tleskat, aby ji vylákal z poza paravanu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 3:58 pm

Fab: vyleze ještě jenom v prádle s už rozepnutou podprsenkou, kterou si přidržuje rukou, a vymění nosič v přehrávači za nějakou orientální melodii a schválně se před ním nakrucuje, ale je rychlá, tak mu zase uteče, aniž by cokoli mohl zkusit. rychle se navíkne do sárí a vytančí. to je náhodou moje drahá a úžasná voňavka! a jestli nechceš, abych po tobě něco hodila, tak se soustřeď na model... hodí přes rameno, vlní se kolem něj a nasadí výraz nepřístupné krásky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 4:10 pm

Tir: Model rozepnutá podprsenka považuji za vrchol dekadence a vyžaduji ho doma denně, ale na tu upíří slávu....+Pak Tir vytančí v sárí+...No, teda, to je...nádhera. Ale až moc hříšně ti to zvýrazňuje všechny přednosti. Tenhle model bych prosil také jen pro moje oči.+ Snaží se ji chytit a strhnout k sobě na křesílko, jak se kolem něj vlní a vrtí mu zadečkem před očima.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles