I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 07, 2010 2:09 pm

Nef: Na tu dovolenou se teprve chystám. Sám ještě netuším, kdy to bude, ale kam a s kým, v tom mám jasno. Chci Styx konečně vytáhnout k pyramidám do Gízy, vím, jak moc touží vidět je na vlastní oči. Rád bych jí to vyplnil.

Becca: +nenápadně se zdejchnou spolu pryč, do Tonyho soukromých pokojů, směr Pracovna, všude jinde má totiž obsazeno:) a do kuchyně ji přece nebude tahat:))+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned úno 07, 2010 2:17 pm

Tony: Šťastná to žena. +usměje se+ Jestli pojede, určitě se jí tam bude líbit. Egypt je prý okouzlující. +usmívá se+ Už o tom ví nebo to chystáš jako překvapení?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 07, 2010 2:26 pm

(láách, možná by to chtělo rozšířit sídlo, co ty na to?:P:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 07, 2010 4:35 pm

Becca: (tak já mu tam jdu něco reprezentativního přistavět pro takovéto příležitosti:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Bodie » pon úno 08, 2010 12:55 am

Lucius Malfoy píše:Bodie: No to jste se opravdu představil... člověk hned ví, s kým má tu čest. Patrně se za svou profesi stydíte, když ji tak pečlivě tajíte pozoruje Bodieho přimhouřenýma očima

Trošičku nervózní, ne? *ušklíbne se pobaveně*

Lucius Malfoy píše:Je mi velmi líto, že vás musím připravit o milou společnost své přítelkyně, ale my odcházíme chytne golux za ruku a táhne ji pryč

*moc se mu nelíbí, jak s ní ten blonďák zachází, ale nechce dělat potíže, takže se na golux jen usměje a naznačí gestem a rty, že on se jí ozve*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 08, 2010 1:00 am

Styx píše:Proč bys měl být na všechny příjemné činnosti opilý? Užívej si to za střízliva, ať z toho taky něco máš +chytne se ho pod paží a vedou se na parket, položí mu ruku na rameno a začnou spolu tančit, po chvílí se na něj usměje+ Teda, Severusi, na to, že seš pořád zalezlý ve sklepení, jde ti to skvěle +nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha+ Neustále mě něčím překvapuješ

*na její kompliment ohledně jeho tance se jen dost křečovitě pousměje, spíš rozpačitě ušklíbne*
Sebe občas překvapuju taky *utrousí, pak si všimne Lucius, jak spěšně odchází a doslova sebou vleče golux*

Luciusi, ty už odcházíš?! *křikne za ním roztrpčeně, není nijak nadšen z vyhlídky, že ho tu Lucius nechá samotného*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 08, 2010 11:53 am

fata: °zasměje se° Nemějte strach, sil mám pořád dost, ať už se to týká čehokoliv °skloní se k jejímu uchu° Zrovna vás přece o tom nemusím přesvědčovat °ušklíbne se° Do konverzace? No tak povídejte, co vás zajímá, jestli je vůbec ještě něco, co o mně nevíte °chytne ji důvěrně zezadu kolem pasu a vede ji ke stolu° Vaše přání vám bude splněno, madam °usměje se a donese jí šampaňské, sobě skotskou°

Nef: Taky mě fascinuje egyptská kultura a tajemství pyramid. Spojím příjemné s užitečným °říká zapáleně° Styx ještě vůbec netuší, jaké překvapení pro ni mám. Neprozraď jí to, je to zatím tajemství °mrkne na ni° Těším se, až jí to řeknu, určitě bude mít obrovskou radost °říká nadšeně°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon úno 08, 2010 1:58 pm

Tony: Tak to ti přeju, aby ti to vyšlo podle tvých představ. +usměje se+ Znáš mě, mlčim jako hrob. +mrkne na něj+ To určitě bude. +řekne s úsměvem, nechce mu kazit radost přílišnými úvahami o tom jestli bude Styx ráda nebo ne+ A víš, že jsi mi vůbec neřekl, jak se Styx líbil dárek k Vánocům?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 08, 2010 2:08 pm

Tony: důvěrně se k němu přitulí a nechá se vést ke stolu. když Tony odchází pro pití, hezky se na něj usměje a pohladí ho po klopě saka. a když se se skleničkami vrátí - fata je pryč. nenajde jí, ani když se rozhlíží po sále. a časem Tony najde v náprsní kapse vzkaz
Pokud by Vás napadlo mě hledat, myslím, že víte, kde mě najít.
xx f.

Obrázek
Naposledy upravil fatamorgana dne pon úno 08, 2010 9:27 pm, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon úno 08, 2010 6:40 pm

Severus: Doufám, že moc netrpíš. To bych nerada +usměje se na něj, snaží se mu ten tanec trochu zpříjemnit, asi ví, jak mu je+ Ty seš na tom Luciusovi nějak závislý +řekne, když vidí jeho útrpný výraz+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky