I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod golux » pon úno 08, 2010 8:06 pm

Bodie píše:*moc se mu nelíbí, jak s ní ten blonďák zachází, ale nechce dělat potíže, takže se na golux jen usměje a naznačí gestem a rty, že on se jí ozve*

Jen se zatetelí, že jako bude čekat, a pošle mu konečky prstů za Luciusovými zády vzdušný polibek
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon úno 08, 2010 8:10 pm

Severus Snape píše:Luciusi, ty už odcházíš?! *křikne za ním roztrpčeně, není nijak nadšen z vyhlídky, že ho tu Lucius nechá samotného*

Ano, milý příteli, odcházíme křikne přes rameno Je tu na můj vkus příliš mnoho lidí, které nemám rád.

Styx: Děkujeme za pozvání, drahá přítelkyně. Bylo to tu opravdu rušné, ale myslím, že mé nebeské to tu příliš nesvědčí, že miláčku? ostře se podívá na golux Takže odcházíme. Dobře se bavte a užijte si zbytek plesu políbí Styx ruku a zamíří s golux ke dveřím, o něčem se dohadují, sice potichu, ale velmi intenzivně, a přátelsky to nevypadá
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 08, 2010 10:35 pm

Luciusi, drahý příteli, jsem moc ráda, žes přijal mé pozvání. Děkuji a nashledanou zase někdy +golux je tahaná někam pryč, tak se s ní ani nemůže obejmout a rozloučit, tak jí jenom s účastí zamává+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 09, 2010 10:53 am

Nef: Teď nevím, který dárek myslíš. Já jsem dal Styx těch dárků několik. Ale předpokládám, že myslíš toho černého hřebce. Měla z něj radost. Ohromnou °říká nadšeně, skoro jako kdyby toho koně dostal on sám° Hned jej zkusila projet
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 09, 2010 10:55 am

fatamorgana píše:Tony: důvěrně se k němu přitulí a nechá se vést ke stolu. když Tony odchází pro pití, hezky se na něj usměje a pohladí ho po klopě saka. a když se se skleničkami vrátí - fata je pryč. nenajde jí, ani když se rozhlíží po sále. a časem Tony najde v náprsní kapse vzkaz
Pokud by Vás napadlo mě hledat, myslím, že víte, kde mě najít.
xx f.

°vrátí se se sklenkou šampusu a skotskou zpátky a nikde ji nevidí, rozhlíží se kolem, pak pokrčí rameny, odloží šampaňské někam na stolek a jde se bavit°

°o hodně později dojde na toaletu, upravuje se před zrcadlem a sáhne do kapsy pro kapesníček a když mu najednou z ní vypadne vzkaz, přečte si jej, samolibě se usměje a lístek zastrčí zpátky do náprsní kapsy°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte úno 09, 2010 11:39 am

Tony: Ano myslím ten. +usměje se+ Tak to jsem ráda. +pokývá hlavou+ A? Povídej. +vyzve ho+ Určitě jsi jel s ní. Jak jste si to užili? +říká to docela zvědavě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » úte úno 09, 2010 12:09 pm

Styx píše:Severus: Doufám, že moc netrpíš. To bych nerada +usměje se na něj, snaží se mu ten tanec trochu zpříjemnit, asi ví, jak mu je+ Ty seš na tom Luciusovi nějak závislý +řekne, když vidí jeho útrpný výraz+

Nejsem na Luciusovi závislý! *odsekne podrážděně* A pro tvou informaci, nesnáším tanec! *a nechá jí prostě stát uprostřed parketu a odkráčí zpátky k baru*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Bodie » úte úno 09, 2010 12:10 pm

Styx: Někteří lidé prostě němají vychování, co říkáte. *usměje se na ni* Smím prosit?
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Styx » úte úno 09, 2010 4:08 pm

Severus: +stejně si myslí, že je a když ji negalantně opustí uprostřed tance, vůbec ji to nepřekvapí, spíš se diví, že to vydržel tak dlouho, nechá ho už na pokoji, ať si u baru povídá sám s Johnny Walkerem, svou povinnost příjemné hostitelky si vůči němu už splnila, tak se jde bavit jinam+

Bodie: +otočí se za hlasem a konečně vidí i příjemný obličej+ To je v pořádku, pane Bodie +mávne rukou+ Je to typické chování pana Snapea, to byste ho musel znát +oslnivě se usměje+ Moc ráda +ukloní se a zaujme taneční pózu+ Bavíte se?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Bodie » úte úno 09, 2010 5:21 pm

Styx: *přitáhne si ji blíž*
Rozhodně *usměje se* Skvělý večírek. Už jsem se skoro bál, že se nedostanu k tomu, abych osobně hostitelce vyjádřil své díky a svůj obdiv. *vede ji po parketu se sebevědomou lehkostí a jeho ruka jako by náhodou sklouzne podstatně níž, než je její pas*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky