Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty plesu

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 8:43 am

Fab: přiznejme si, že o vědu tak docela nešlo... trochu se uklidní, ale škytat nepřestane. tulí se k němu a škytá. no. teď bys mě měl vyléčit, léčiteli. položí si jeho dlaň na bránici a svoji přes ni. hele. pomoc.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř úno 17, 2010 12:43 pm

Tir: +Odtáhne její ruku, ale svoji nechá na bránici.+ Jestli chceš léčit, tak mi do toho nestrkej prsty. A pozor, moc se necukej, abych tě nepopálil.+ Zavře oči a nechá prodit svoji energii do Tir a něco tiše přitom říká. Ve tváři má výraz naprostého soustředění a vážnosti, jaký u něj není obvyklý. Když za půl minutku skončí, škytavka je pryč.+ Je to lepší? +Zašklebí se zase jako obvykle.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 1:22 pm

Fab: mumlá něco jako... nevím, kdo tady strká prsty všude, kam to jde... a má velkou chuť ho políbit na vážný obličej. ale jen si ho prohlíží. a drží. a za chvilku je tpo fakt pryč. usměje se na něj hezky, obdivně, a políbí ho. mnohem lpeší...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř úno 17, 2010 4:10 pm

Tir: Jestli máš problémy s mými prsty, stačí říct. já umím bejt i hodnej.+ S úsměvem si ji prohlíží, jak je celá od něj upatlaná.+ Měli bychom se umýt já budu muset vysmažit do práce. Jetli přijdu pozdě, ledová královna mě sežere....A to jsem vlastně její šéf. +Povzdechne, pohladí Tir po bříšku a pokouší se vymotat z peřin a vstát.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 6:59 pm

Fab: ale já myslela, že na mě jsi hodnej. políbí ho a udělá zamilovaný oči. umýt se musíme...a já taky jít na Mýtinku. aby Beuš neměla zase nějaký připomínky... natulí se na něj, co to jde a tulí se a mazlí tváří. drž mě chvilku. vypadá trochu smutně, že se mají loučit. Fabienku... večer... u nás... líbá ho. po obličeji.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř úno 17, 2010 9:52 pm

Tir: +Mazlí se s ní, pěkně si ji objímá a chlácholí ji jako děťátko.+ Ještěřičko, držím tě...nechce se mi tě pustit...ale na chviličku to zvládneme.+ Líbá ji do vlasů, zvedne ji do náruče a nese ji do koupelny, aby se umyli a mohli do pracovního procesu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 3:04 pm

Fab: tak jo, ke strojům (jako do práce.) nechí se nést a drží se ho kolem krku a kouká na něj, aby si ho zapamatovala - jek vypadá (jako by mohla zapomenout!). ve sprše se o něj trošku otírá a namydlí sebe i jeho - ale jenom s citem, aby vůbec mohli odejít a zase se jim to nezvrhlo tak se mi zdá, že kam s tebou vlezu, tam je nějak mokro - nejsi náhodou vodní znamení? udělá mu z pěny jako bradku. a pak ji napadne. máte v nemocnici taky sestřičky? sice se snaží, aby ne, ale stejne je jí v hlase slyšet žárlivost.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 18, 2010 3:13 pm

Tir: Já jsem blíženec, takže se k tobě budu muset pořád blížit.+ Snaží se seč to jde zvládnout sprchu bez toho, aby si ji zase neobjímal. Bradku si rychle smeje.+ Hele, vousáče máš zakázaný, jasný?+ Mydlí jí bříško.+ Jasně, že máme sestřičky. dokonce docela dost. A dokonce docela pěkný, ale já s nima moc ve styku (jakémkoli) nejsem. Ale třeba na noční službě musí bejt vždycky jeden léčitel a jedna sestra.+ Líčí to docela bezstarostně, protože mu prostě máloco dochází.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 3:27 pm

Fab: nakrucuje se mu pod rukama jako kčka, co chce mazlit. pak slyší o sestřičkách. ustoupí od něj a flákne ho trochu důrazněji do bicepsu. jeden léčitel a jedna sestra na noční! špatná odpověď! nadechne se a zúží oči a zavrčí na něj, opovaž se! ať tě ani nenapadně... ty víš! a našpulí pusu a tváří se "pozor, zlý pes!"
a pak naschvál - za ty sestřičky - se vrátí k vousáčům.
chmm, až zjistíš, co a jak, tak ještě vousáčovi budeš děkovat na kolenou... z kolika průšvihů mě Sam vytáhnul...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 18, 2010 4:47 pm

Tir: +Zatváří se překvapeně, že ho Tir bije.+ To je normální praxe, zlato. S tím nic nenadělám. Tak to máme ve stanovách o bezpečnosti práce. Ale neboj, já většinou se sestřičkou nesloužím. Díky projektu mám většinu služeb rozepsaných s Molly. +Chňapne si ji a zase přitáhne zpátky k sobě, aby dokončil mydlící akci.+ Tak toho se vousáč nedočká, abych si před něj kleknul. A ostatně, teď jsem tady na průšvihy já a ty jsi moje úplně hodná ještěrka. +A na tu její našpulenou pusu ji rychle políbí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky