Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty plesu

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 7:45 pm

Fab: jenom se k němu přitulí a líbá ho a líbá. na sestřičky zapoměň...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv úno 18, 2010 9:09 pm

Tir: Co?...Na koho?...Mám mozek na kaši, když mě takhle...krásně líbáš...+Ale není rozhodně jisté, kdo koho líbá víc.+...všechny jsou to stejně můry.....víš co, musíš je všechny vidět....v neděli mám noční. Mohla bys...+udělá jí z pěny kopečky na prsa.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 9:29 pm

Fab: mohla bych co? kouká, co jí tvoří na hrudníku a nakloní se k němu a obtisnu mu tu pěnu na jeho hrudník. a couvne. tak dost. ať se vůbec dostaneme do práce. povzdechne napůl vzrušeně - už zas - a napůl lítostivě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 18, 2010 9:38 pm

Tir: +Napomene svoje tělo, které se nějak nedá přemluvit, že práce je nutná pro život. +Správně, vzhůru do rachoty! +Popadne osušku (nejdřív teda vypne vodu) a zabalí je do ní oba.+ Tím to děsně urychlíme. +Je na ní natisknutý jako slupka na banán a snaží se jí utírat záda a chechtá se, aby nebyla smutná a aby nějak obalamutil svoje hormony.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 10:37 pm

Fab: nechá se utřít a pak mu už z bezpečnostních důvodů uteče a začne se oblékat. a jak se trochu honí, tak jí to zvedne náladu. prostě škodolibost zvítězí nad smutkem z odloučení.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 19, 2010 9:05 pm

Tir: +Pěkně zmatkuje, nemůže najít ponožky, obleče si poněkud zamolousané - dříve bílé kalhoty - kdykoliv běží okoli Tir, tak ji políbí.+ A už je to zase v háji. Mám zpoždění. Teda - jako každej den...dneska větší....Doprčic...kde mám boty?+ Zakopne o koberec, stihne Tirage líznout krček, napije se zbytku vína od včerejška....hledá klíče od práce...+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 3:47 pm

Fab: zase tak nespěchá, tak ho nechá poletovat a chystat se. snaží se mu pomoct, ale rychle zjistí, že ho to spíš zdržuje. tak oďobává ty mísy, co byly nachystané pro občerstvení hostů. přičichne k vínu a nakrčí čumáček. jde se raděj napít do koupelny. vrtí hlavou nad jeho chaotickým chováním, ale mlči. pokaždé se nechá políbit a pohladí ho. pak závěrečná pusa. tak večer... a nechá ho vyběhnout, sma si posbírá poslední věci a trochu dá pokoj do pořádku, z nejhoršího. myslí, co by měla posat Styx, že k nim byla tak pohostinná. a umožnila jejich sblížení... dohazovačka ;) .
Tirage
NEaktivní

Re: Pokoje pro hosty mých večírků

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 11:29 pm

+Tak trochu dovláčí Neferet do nějaké kajuty na kterou jako na první nrazí+ Jo, tady je to dost lepší lásko. Co myslíš? +obrátí se na ni jen co zkoukne okolí, zejména velkou a pohodlnou postel. Sjíždí jí výmluvným pohledem a hlavně má všeříkající úsměv+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 11:36 pm

+má co dělat, aby mu na těch jehlách stačila, hlavně ale nemá čas protestovat, protože jí opět překvapil a to už podruhý, což se jí moc nezamlouvá, rozhlédne se po kajutě, no vlastně tam ani neni nic moc ke shlédnutí, jelikož většinu místa zabírá obrovská postel, protočí oči, nad Spikeovým pohledem, nějak nemá náladu se s ním dohadovat, ale s radostí shledává, že už jí není tak zle jako nahoře+ Jo je to lepší. Tolik se to tu nekejve. +řekne, i když tuší, že spíš měl na mysli tu postel, ke které se přesune a posadí se na kraj, jelikož nic jinýho na sezení tam neni+ Hmn, tohle je vlastně poprví, co jsem na lodi. +přizná se po chvíli+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 11:47 pm

+Sleduje jí jak si sedá na postel+ Já byl kdysi i na ponorce lásko +stáhne si kabát, takže zůstane jen v černé košili, tílku a obtažených riflích. Kabát hodí jen tak na zem a padne na postel vedle Neferet. Lehne si+ Tohl je vážně pohodlná postel. Nechceš jí vyzkoušet? +vyjede jí rukou po páteři zezadu na krk+ Semnou +dodá tišeji, zhrublím hlasem+ Sex je jako droga pudlíčku, když jednou začneš už nemůžeš přestat +hladí jí prsty po krku. Zase si sedne, odhrne jí vlasy z krku a začne ho jemně líbat+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky