Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 9:51 pm

Fab: ucukne mu rukama a zaxichtí se naštvaně. už se stalo! proč myslíš že ti píšu zamilovaný obrázky... z nudy? posune jeho ruku z bradavky na srdce, tady se ví skoro všechno, co se stebou děje... ne, co děláš, ale jak ti je... přitáhne si ho dlaní, co mu položí za krk, a políbí ho hezky a už se přestane xichtit. pak mu začne oběma rukama přejíždět po hrudi, břiše a do slabin a dlaně má teplé, jako kamínka. mazlivě mu začne kroužit kolem penisu a sevře jemně jeho koule. nejsi na světě jediný, kdo má teplý ruce, víš... z dlaňových čaker proudí teplo a energie. a Tir má velký a zamilovaný oči zase. když budeš hodnej, naučím tě nepouštět svou energii, ale tu co je všude okolo... to je taková chytrá technika, víš? pane léčiteli...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 9:59 pm

Tir: Ty mě vážně cítíš na dálku? +Úplně ji na chvilku zapomene oždibovat.+ Já nemůžu pouštět jinou než svou energii, víš? Ono to v léčitelství jinak nefunguje. +Sykne, když se její stisk na koulích zintenzivní.+ Cítím, jak to děláš, ale když mám léčit, musím použít jen tu svoji. tu co má v sobě léčitelský potenciál. +Vzdychne a nechá se hladit teplými dlaněmi a už zase si ji olíbává a prsty se mu neodbytně vrátí na její bradavky.+ V tomhle zatraceným oboru neexistuje jiná alternativa...i když tvůj obrázek a ten naštvanej havran mi sílu vrátili raz dva.+ A aby to dokázal, zvedne ji a hezky si ji na sebe obkročmo posadí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 10:13 pm

Fab: moc ho chce na to, aby ještě něco vysvětlovala a hádala se s ním. to je střet kultur, Fabienku. ale nic není nemožné... ale teď už... líbá ho do vlasů a jenom usykává, jak se věnuje jejím bradavkám. sedne si mu do klína a dlaní mu zatlačí na prsa a donutí ho lehnout si. pak ho ještě trošku pohladí, sevře dlaní jeho erekci a postará se, aby byla skutečně pevná. a s jeho pomocí se nadzvedne a nechá ho do sebe vstoupit. začne pohupovat pánví, přivře oči a dech se jí závratně zrychluje. podrží si jeho dlaně na prsou svýma a zastřeným hlasem mu šeptá: lásko...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 10:24 pm

Tir: +Poslušně si lehne a nechá ji nasednout. Chvíli v ni zůstane bez hnutí hluboce zaražen, aby si užil toho pocitu mít ji pro sebe. Pak teprve ji dovolí, aby se začala pohybovat, hladí ji po stehnech, přerývavě dýchá, sleduje její vzrušený soustředěný obličej.+ Lásko...moje, moje...+Neví, zda šeptá či křičí (to si zase v baráku užijou kravál :lol: ))
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 11:30 pm

(mají zvukovou izolaci a různé pokoje se mohou v reálném světě nacházet stovky kilometrů daleko od sebe... a taky ta kouzla zabezpečovací... Tir to nepodcenila.)

Fab: pohupuje se na něm nejdřív pomalu a mírně, ale pak zrychlí. dívá se na něj a dává si záležet, sleduje jeho tvář a snaží se z ní vyčíst, co a jak. ve víru vášne se ho chytne za jednu ruku, druhou rukou se opře vzadu a prohne se a zakloní. zavře oči a z úst jí unikájí vzdechy. pohyby pánve jsou teď rychlé a prudké.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 20, 2010 11:36 pm

Tir: + Tirage musí mít v jeho tváři ujištění, že je perfektní. Sténá, chytne její kyčel a snaží se ji stahovat co nejvíc na sebe. Užívá si její úzké vagíny a malých ňader.+ Chci slyšet, jak se uděláš...prosím.+ Zaškemrá nesouvisle.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 21, 2010 12:09 am

Fab: prosit skutečně nemusí, jde jí to samo. nakloní se nad něj a jejich vzdechy se slévají. občas ho volá jménem, občas jenom vzlyká. jak ji stahuje k sobě a přiráží do ní, cítí ho v sobě hrozně hluboko, až si není jistá, jestli to vydrží. po chvíli té zběsilé jízdy, kdy se nad ním slkání a drží ho za ramena, pocítí stahy a vykřikne jeho jméno. zvrátí hlavu dozadu, ještě párkrát nadsedne a pak se mu zhroutí do náručí, kde ho hledá rukama - hladí ho a objímá - a chytá dech.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 21, 2010 12:18 am

Tir: +Nechá se jí strhnout a zběsile do ní vystříká, naposledy se do ní hluboko zaboří, aby ji ještě na chviličku měl co nejvíc. + Tir...miluju tě...+ objímá ji, hladí si ji, přejíždí její zadeček, hledá její poštěváček, aby ji mohl ještě jednou podráždit. Miluje její orgasmy a chtěl by je vnímat znovu. Líbá ji, hledá její ústa, jazykem je dobývá.+ Moje...moje...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 21, 2010 12:46 am

Fab: je naprosto hotová z posledního orgasmu a jeho vlny ještě doznívají. a jeho hluboké polibky a jazyk, jeho prsty na naběhlém poštěváčku jí přivedou opět na rozbouřené moře. drží se ho a vzdychá, jen tak tiše, on může cítit, jak se jí škube bříško. je hrozně utahaná. z milování i z Fabienova energetického deficitu z léčení - když se s ním miluje a ktomu ho miluje, je na něj energeticky navázána a fungují jako spojené nádoby. nebylo by to tak brzy tak silné, kdby mu nevstoupila do hlavy, tak si za to může sama. taky tě miluju... drž mě... šeptá jen napolo při smyslech.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 21, 2010 1:47 am

Tir: Držím, lásko, držím...+ I on je úpně hotový, celý se klepe a má pocit, že za chvíli omdlí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles