Night of the Orient - Ostrov

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Night of the Orient - Ostrov

Příspěvekod Geralt » sob úno 20, 2010 11:37 pm

Fabien: Víte, slíbil jsem Wenai přespání v lese, já tak spím ve svém světě témeř pořád, takže žádný problém, jenže pak byla Wenai statečná a neutekla před Jogonou či co to bylo +pokrčí rameny jakože ledabyle, ale stejně napjatě+ A vy jste nějaký speciální doktor? +se ptá, neboť mu medailo přímo skáče na krku+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Tirage » sob úno 20, 2010 11:37 pm

Fab: uvidíme... třeba se někdo najde... oběd? ále, takovej oběd u nás... Et chce vědět, co jsi zač... tváří se jakoby nic. no nekoukej, s Molly se znají docela... budeš se muset tvářit jako slušný člověk a sníst docela dobrý jídlo a vypít výborný víno. fakt oběť. drží se ho za ruku.

Isamun: jestli mu něco o mě vykecáš, tak...! tak budu žalovat Molly já na tebe! tak! výhružně mu šeptá do ucha.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 20, 2010 11:38 pm

Isamun: Dobrý večer. My se známe? +podá mu ruku+ Tony Dolohov (s kormidlem jsi mě vážně pobavil:))

Becca: Tak pokud ti to nebude vadit a nebudeš zrovna zaneprázdněna povinnostmi hostitelky, rád ti budu pro tento večer dělat společnost +nabídne se+ I když máš jistě spoustu přátel a druhý domov ve... kde to? Slastech? ... ten název se mi líbí +usměje se+ ... není to ono. Člověk potřebuje lásku k životu

Fabien: Hmm +zavrčí+ Jsme přátelé. Komunikujeme spolu hodně. Ale to je asi všechno. Nejsem zvyklý na to, aby neměly o mne ženy zájem +tváří se nabručeně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod mollyz » sob úno 20, 2010 11:41 pm

Styx: No, vlastně mě to s tou svatbou napadlo hlavně proto, že jsem si nedávno říkala, že jsem ještě nikdy na žádné nebyla.

Isamun: +Přesune se k diskusnímu kroužku.+ Co to tu probíráte za tajnosti.+ Líbne Sama na rameno, protože výš nedosáhne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Geralt » sob úno 20, 2010 11:43 pm

Wenai, jak jsi na tohle přišla? +uculí se nevinně+ ale jestli mě tu nechceš +se naoko otočí+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 20, 2010 11:45 pm

Tony: S úsměvem k němu vzhlédne. Budu moc ráda za tvoji společnost. Ano, Provinilé slasti. Usměje se. To máš pravdu, že potřebuje. Ale člověk má málokdy přesně to, co chce. Pokrčí rameny.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob úno 20, 2010 11:45 pm

Tony: Isamun Morff. teď už se známe.

Tir: mlčím jako hrobka... spolehni se. nic, co nevím, ze mě Molly ani Fabien nevytáhnou... prej jseš dokonalá... chudák, dobře mu tak. a tobě taky, kočko. připije jí a i když reje, není to ve zlém.

Fabien: ale ne, Tirage je v mnoha ohledech úžasná. ale v mnoha taky nesnesitelná. jenom počekj... ale až se ti fakt dostane pod kůži, už bude pozdě. koukni na nás - taky se jí nedokážeme zbavit. a musím uznat, že mi párkrát i zachránila život. i když je to malá holka, nezdá se... najednou pln "sourozenecké" pýchy... najednou :D
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob úno 20, 2010 11:47 pm

Syr: +nadšeně se s ní obejme+ Ahoj, zlatíčko, moc ráda tě vidím. Jak se máš? Tak jsem cosi o tobě zaslechla +otočí se na jejího přítele+ Ne, my se ještě neznáme. Byl jste u mne na plese, ale nepřišel jste za mnou osobně. Jsem Styx, těší mne +představí se Viktorovi+ Moc vám to oběma sluší.

molly: No ale proč zrovna já? Jednu svatbu jsem nedávno zrušila, tak to máš smůlu, holka +culí se+ Myslím, že zůstanu navěky svobodnou. Remus se nedá spoutat a ani to dělat nechci
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob úno 20, 2010 11:48 pm

Molly: tady kolektivně dost tajíme, že tě Eternity, tedy tebe a Fabiena, zve na oběd - neformální - to znamená, že budete mejt nádobí... obejme jí.
Naposledy upravil Isamun dne sob úno 20, 2010 11:49 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 20, 2010 11:49 pm

Vtipálku. Pěkně se vrať a pojď oblažovat svou zraněnou éé +chvíli přemýšlí jak se nazvat+ Wenai. +vyřeší to nakonec neutrálně, kýve na něj prstem a snaží se vypadat vážně, ale vůbec jí to nejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall