od Isamun » pon úno 22, 2010 9:33 pm
Molly: no, zase tak podobní si nejsme. je to už dávno... sranda je, že s našima holkama vychází dost podobně jako já. to rozdělení bylo... no spíš divný. byl jsem dítě. a pak jsme oba tak nějak - no asi dorostli. nebylo to zlé kouzo, spíš takovej úlet. a podle těch teorií, co nás s Et a oatatníma učili, pokud je člověk fakt člověk a žije dát, tak nemůže být s půlkou duše. a taky s ní nikdo nedělal nic hroznýho. nešlo o nesmrtelnost, nebo tak něco. byl to vlastně jenom tres za zlobení malýho kluka, kterej se vymknul. zasměje se: u nás má "duševní potíže" víc lidí, koukni na fatamorganu. a Sigismunda je zase psycholog, terapeutka... tam se to jenom hemží... Morfeus taky není člověk. ale má své lidské stránky... no já nevím, jestli ti to umím dobře vysvětlit. ale zvykneš si. teda pokud budeš chtí si zvyknout...
tak vdaná... povzdechne si a kouká se na ni, vezme ji za ruku. no, připadalo mi, že jsi nějak moc šikovná a ... já nevím, prostě moc hodná, nekoukáš jenom na sebe... zvyklá být s někým... to je celý, nebo to má nějaké pokračování
(pozn. autora: pokud mohu prosit, tak bez dětí! na LoS bez dětí!)