Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » ned úno 21, 2010 2:31 am

Fab: usne mu v náručí. po nějaké chvíli se probudí, vyklouzne mu a sundá ze sebe všechno, co jí na těle ještě zbylo. proběhne teplou sprchou a hned se k němu vrátí. vyndá dvě peřinky, jednou ho přikreje a narovná mu polštář za krkem, aby si krk nepřeležel. chvilku si ho prohlíží, jak spí a připadá jí zase legrační a roztomilý. druhou peřinku si zamotá kolem sebe. tetelí se blahhem, protože miluje dotek chladného povlečení na nahé kůži. chytne se Fabienovi ruky, kterou má on pod hlavou a kouká se z okna na srpek měsíce, než usne. myslí na to, co všechno si ještě musí vysvětlit a říct... naštěstí z toho přemýšlení usne.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned úno 21, 2010 3:42 pm

Tir: +Probudí se uprostřed noci a zjistí, že je přikrytý a Tir se k němu něžně tiskne. Pohladí ji po tváři a dlouho si ji prohlíží. K vlastnímu překvapení začne přemýšlet nikoli o blbostech, ale o tom, jak je krásné být s ní a co je ještě v životě čeká. Vůbec poprvé myslí na trvalý vztah a to ho dost unaví. Ještě než znovu usne dostane chuť na silný kafe....Zdá se mu sen, jak plave na rohlíku uprostřed kávového moře. Na přilehlém ostrůvku tančí Geralt v růžovém sárí va Jářku mu k tomu kraje tesknou melodii na flašku....+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod matouš » pon úno 22, 2010 11:41 am

do pokoje k Tir se vplíží oba havrani a Matouš si Fabiena prohlíží a šklebí se na Jářku. Jářku se zase šklebí na něj. Matouš zaletí Tir trochu podrbat ve vláskách, ale jen tak, aby ji nevzbudil. pak spolu s Jářku prohrábnou Fabienovi kapsy oblečení, co se tam válí po zemi, a projedou peněženku a doklady. pak chce Matouš nakouknout do Fabienova snu, ale Jářku ho zobne za krk a žene ho pryč. oba ještě ale zkontrolují, o čem sní Tir. něco si rychle pošeptají a zase vypadnou.
matouš

Příspěvekod Tirage » pon úno 22, 2010 12:27 pm

Tirage se zdá o tom, jak byla malá a Eternity ji s sebou vodila na výlety do jiných světů. jak se od Et a ostatních učila, jak cestovat a zvládat různé situace, které to přináší. cestou ji všude doprovází havrani. pak se Et někde ztratí, už je dospělá a ocitne úplně nahá na nějakém vyvýšeném mítě a na protějším vzdáleném ostrohu vidí nezřetelnou mužskou postavu, nějakej chlap na ni zírá. zkouši se zakrýt rukama, ale moc to nepomáhá. a pobíž vidí svůj růžový obleček na břišní tance, jak ho bere voda. zamává na havrany a ti jí sednou každý na jednu ruku a odnesou ji rovnou do cukrárny. má z toho velkou radost a jde si vybrat dorty. havrani se tam vrhnou hned na nějaké sušenky. Tir má na sobě letní šaty a je bosa, přemýšlí, že si dá zmrzlinu. ale za pultem prodává Amon a všechno, co si Tir objedná, nandá na talířek a pak vždy jedním soustem sežere. Tir se pěkně naštve a chce mu něco říct, ale najednou to vypadá, že Amon otevřel pusu takl že spolkne i ji. Tir se otočí a utíká... havrani letí za ní. kolem nich protančí Sam s Molly, Styx s Remusem a další páry z plesu v nějakém složitém tanci, kde se proplétají a mění dvojice. proplete se tanečníky a otevře dveře jiné místnosti. je nějaká laboratoř, spousta přístrojů a láhví. přes jednu lahvičku s tyrkysově modrým lektvarem na ni kouká oko - obrovské a zkreslené láhví jako čočkou. k oku patří člověk v bílém plášti, drží v ruce lžíci s lektvarem a chce, aby ji Tir spolkla. ona nechce, ale ta záhadná osoba ji donutí otevřít pusu a polknout lektvar. chutná divně sladce a kořeněně. Tir zamžiká očima a než se vzpamatuje, leží někde v bujné vegetaci, nemůže se ani pohnout. stínem stromů prosvítá slunce a ona cítí zvláštní pocit, pak zjistí že ji po celém těle lezou maliknkatí gekonci...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon úno 22, 2010 12:48 pm

(Ty vaši ptáci jsou děsný mrchy! :lol: )

Tir: +Probudí se složitě obtočený kolem Tirage. Políbí ji a opatrně, aby se nevzbudila se od ní rozplétá. Žene ho zoufalá touha po kávě. Potichoučku vstane, najde na zemi pohozené trenky, do kterých se nasouká a jde šmejdit do kuchyně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon úno 22, 2010 11:08 pm

(náhodou - jsou to kulíšci, si Tir hlídaj před nějakými nepředloženci :) )

pomalu se probouzí a zjistí, že to nejsou ještěrky, ale Satanášek, černé kotě, co po ní lozí. a že se jí do postele nějak nakvartýrovali i malí psíci. a perou se trochu o nějakej ručník... ne, je to Fabienovo tričko. vidí, že Fab zmizel, ale říká si, že když tam nechal i boty, nebude daleko. nechce se jí vstávat, tak si k sobě natulí všechnu zvěř a ještě je zachumlaná v posteli a drbe mrňousy a oni ji hřejou krásně. a tak si to v polospánku užívá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 3:13 pm

+Opatrně se přikrade do pokoje, shodí kabát na zem a hupne do postele...a vzápětí vyletí zase ven...+Pro Merlina, co je to tu zase za zvěř?+ Popadne do dáruče černé kotě a začne ho drbat na bříšku..+Sem se nás moc nevejde, zlato, takže...huš dolů.+ Dívá se na Tir a její zvířenu zamilovaně a urputně přemýšlí, na co by ty příšerky nalákal, aby mu uvolnily místo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 23, 2010 4:13 pm

Fab: všichni, co zůstali v posteli na něj trochu nevrle mžourají jedním okem. Tir otevře i druhé a protahuje se mezi plyšovými živými hračkami. co je? neřvi a pojď ke mně... zamumlá a natáhne k němu ruce a sjede jí peřina tak, že je vidět její prsa. malé kotě se chvíli nechá hladit, pak ale seskočí na zem a jde šplhat po zácloně. malá Bebe se otřepe, zívne a jde se kouknout na Faba z blízka - očuchává mu nohy. Berry se jenom překulí a rozplácne se Tir na bříško a zahrabává se víc pod peřinu, naštvaný, že ho odkryli.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 4:49 pm

Tir: +Prodere se zvířectvem a vleze si vedle Tir.+ Jsem si šel pro kafe a zažil jsem zahřívací kolo výslechu...A teď tohle! Mám zmrzlý nohy, květináč, co jsem použil jako popelník, mi zmizel pod rukama a ze schodů jsem slyšel, že k obědu bude chleba s taveňákem....A ty sis vzala pod peřinu jiný mazlíčky.+ Dloubne do Berryho, jestli by se nechtěl někam zdejchnout...+Ještěrko, dokážeš zachránit tohle děsný ráno?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 23, 2010 5:07 pm

Fab: květináč? taveňák? ty už to nekuř! kulí na něj oči. protahuje se na zádech a nohou zavadí o jeho nohy a ucukne. teda ty studíš! pak se k němu ale zase vrátí, aby ho zahřála, ale trochu kňourá. je krásně vyhřátá z pelíšku a od zvěře. Berry se naštvaně vykutálí, snaží se odnést si z postele s sebou deku, ale neutáhne ji, tak jenom zaleze k Bebe a stulí se k ní. kotě se po zácloně dostalo z okna ven.
zachránit ráno, říkáš? otře se o jeho rameno nosem. a jak bys si to představoval? usměje se na něj hezky a vezme ho za ruku. položí si jeho dlaň na ňadro a chodidly ho hladí po lýtkách.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles