Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Selena » ned úno 21, 2010 2:56 am

Sam: <chvíli sleduje jeho klidnou, vyrovnanou tvář s blaženým úsměv, šťastně se usmívá a nemůže uvěřit tomu, že je opravdu zamilovaná a tomu, co zažila, natáhne ruku, aby přes ně pořádně přehodila deku, potom se k němu přitulí a po chvíli spokojeně usne>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte úno 23, 2010 11:28 am

<ráno se probudí, a když zvedne hlavu uvidí Samovu klidnou tvář, nejraději by zůstala ležet v jeho objetí, ale nutně si musí odskočit, jemně a tak, aby ho nevzbudila, se vyvlékne z jeho objetí a vstane, pousměje se, když jí padne zrak na studené hrnky s čajem, přivlastní si Samovu košily, aby neběhala po místnostech nahá, sebere hrnky a odnese je do kuchyně, aby dala vařit čerstvou vodu, rychle si skočí do koupelny, v kuchyni zaleje nový čaj, všechno dělá co nejrychleji, aby byla zpátky než se Sam probudí, když se vrátí, položí hrnky na noční stolek, ještě si skočí pro papír s kreslícími potřebami, vleze si zpět do postele a začne něco kreslit na papír>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte úno 23, 2010 12:01 pm

když mu odejede, když mu uteče její teplo a hebkost, probudí se. ale dělá že spí a jedním okem šmíruje nenápadně. s naprosto neslyšným povzdechem se rozloučí s košilí, lehce naštvanej, že on by se do Selenina oblečení nevešel, ale je to spíš zábava. když se mu Sel vrátí, zase se k ní natulí, proplete svoje ruce a nohy s jejími a jak je ještě rozespalý, znova na chvíli usne.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte úno 23, 2010 12:11 pm

<usměje se, když se k ní přitulí a jemně ho pohladí po vlasech, nechá ho ať se v klidu vyspí a věnuje se kreslení, jde to poněkud blbě, jak tak napůl leží napůl sedí, ale poradí si a tak se na papíru začíná objevovat Samova klidná tvář, sem tam se napije teplého čaje a zkontroluje jestli ještě spí a pak se zase věnuje kreslení>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte úno 23, 2010 5:24 pm

Sel: nechce se mu nic - hlavně ne vstát od Sel. tak jenom tak v polospánku si snaží úplně uvědomit, že je vedle ní. a naslepo, se zavřenýma očima, začne lovit pod peřinou a najde její stehno. pěkně jemně jí ho od kolene vzůru pomalu ohlazuje. a najednou si uvědomí, že vlastně vůbec nechce spát, ale znovu se se Sel milovat. otevře oči, usměje se na ni a políbí ji tam, kde je k ní nejblíž - asi někam na hrudník ;) .
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte úno 23, 2010 6:20 pm

Sam: <soustředěně kreslí, když si uvědomí, že jí Sam hladí po stehně, usměje se a dělá, že si ničeho nevšimla, ale když jí políbí na prso, které má však zakryté jeho košilí, odkloní blok na stranu a usměje se na něj> Dobré ráno přeju. <řekne potichu> Tak jak ses vyspal?
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte úno 23, 2010 7:34 pm

Sel: dobré ráno. usměje se na ni. vyspal jsem se krásně. mžourá na ni, pak jí odhrne košili a znovu ji políbí rovnou na bradavku. pomalu jí dál stahuje košili. olíbává tuhnoucí bradavku a mumlá. a tohle je moje... a není jasné, jestli košile, nebo co vlastně ;)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte úno 23, 2010 7:48 pm

Sam: Tak to je moc dobře. <pokývá hlavou nad tím, že se krásně vyspal, odloží blok a tužku na stranu a zajede mu jednou rukou do vlasů a začne se jimi probírat> Počkej, co je tvoje? <zeptá se s úsměvem> Jestli myslíš to čemu se tak hezky věnuješ, tak to je moje, jelikož to mám již od narození. <usmívá se od ucha k uchu> Ale jestli myslíš tu košili, tak máš smůlu, jelikož ta byla zabavena ve prospěch státu. <směje se>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte úno 23, 2010 8:02 pm

Sam: tak zabavena? cc! to by mohl říct kažedej... to já si taky zazabavuju... abych se zabavil za dlouhých zimních večerů... chytne jí za boky a trošku ji přilehne a začne jí líbat rty i jazykem - trochu jako šílenec. políbí ji znovu na ňadro. zabavuje se! na druhé. zabavuje se! na krk. zabavuje se! na ústa. zabavuje se! a tak pokračuje přes ramena, klíční kosti, bříško, stehna, obě půlky až do klína. a pořád zabavuje ;) . otírá se jí tváří se strništěm o klín a koukne se jí od tud do očí. tady bych rád trochu zabavi tebe... pusť mě! hvězdičko...má ten svůj úsměv, že by mu dali pětikorunu :) a dělá psí oči.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte úno 23, 2010 8:17 pm

Sam: <pochechtává se, když jí zabavuje tělo kousek po kousku> Ale takhle mi nic nezbude, když mi to všechno zabavíš. <směje se a dokud na něj dosáhne hladí ho po zádech, rukách, vlasech a spokojeně si vrní> Když máš tak nesobecký úmysl. +usměje se na něj a v očích jí zajiskří, pokrčí trochu nohy a pustí ho>
Selena
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje