Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 6:39 pm

(Klid, mně zas za půl hoď ky přijdou děti s mužíkem... :? )

Sam: +Sedne si ke stolu a natáhne se pro konvici s kafem.+ Vážně, ještě je to teplý...kafe si dám ráda. +Uždíbne kus koláče, co se tam placatí vedle.+ To se všichni lekli a utekli nebo jsme tu moc brzo? +Ale vlastně je jí to jedno a rozhlíží se pokojem tak, jako předchozího večera Fab.+ To je vážně úžasný blázinec, tan váš dům. Musíš to tu milovat, viď?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 6:59 pm

(obdivuji Tvůj klid s rodinou za zadkem. určitě si tiše sednou v koutku a nebudou po tobě nic chtít :roll: )

Molly: usměje se na ni vděčne, že se jí tu líbí a že poznala, že je tu rád. jo. jsem tu doma. mám rád ten chaos a útulno. miluju některý věci, co tu máme. ale nejvíc je to v lidech. pohladí ji po ruce. jestli se ti tu líbí, budeš se všema dobře vycházet. holek se neboj. nejsou zase takový semetriky, jak to z dálky vypadá... zvedne zadek, z linky podá něco co chybí. nakrájí obřím nožem (asi na chleba) nějaké to pečivo, asi něco meruňkovo tvarohového - koláč. a něco, kde je strašně moc máku hned v těstě zamíchanáho. otevře marmelády a med. naleje kafe do bazénku, do druhýho taky, přišoupne Moll cukr a smetánku. a začne se ládovat. dej si, najádo. mám tě krmit? strká jí do pusy kus koláče.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 7:07 pm

(Už jsou doma a muž mě honí od počítače, ach jo! :cry: )

Sam: +Poslušně otevře pusu a nechá se krmit. Opájí se vůní kávy.+ Nedivím se ti. takhle opravdu vypadá pravý domov. Přestávám se bát...Et jsem se nebála nikdy, ale na druhou stranu...mohla bych tě ukousnout a jí by se to nemuselo líbit.+ A jak jí strká koláč do pusy, kousne ho do prstu (teda ne moc!)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 7:51 pm

(jo, Et vzkazuje, že Sam poslední dobou vypadá tak nějak ožužlaně a ohlodaně ;) )

Molly: viď? když uklidíme - je to pěkný domov. nakrájí tím kinžálem papů na malé kousky a zásobuje Molly i sebe. najádo! co je to! víš, že když mě s tebou něco žere, musím vykonat podrobnou osobní prohlídku! sahá ji někam na zadeček a snaží se jí lochtat. hezky jez a nedrob. za chvíli se tu sejdou davy...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 9:52 pm

Sam: Když jsem byla malá, měli jsme podobný domov. Ne tak bláznivý jako tenhle tvůj, ale bylo tam pořád plno...+Odstrčí mu ruku.+ Samíku, řekla jsem jasně, že po dobu návštěvy se budu chovat vzorně, takže mě neprovokuj! A na osobní prohlídku vůbec nemysli...tu si jenom představuj...pak mi o těch představách budeš moct vyprávět...+Odsune si od něj významně židli, ale přitom jakoby náhodou zavadí rukou o jeho poklopec.+ A dej mi ještě..+ukáže na koláč a úplně nevinně se usměje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 10:12 am

Molly: je zvyklý na hecování - i když poněkud jiného druhu. tak se pustí do hry spolu s Molly. do hry, kdo to dýl vydrží. vzorné chování - jak chceš! ani na tebe nesáhnu, dokud nepoprosíš... koukne na ni z pod přivřených očí. ignoruje její narážku a servíruje další dobroty. pak si sedne naproti, dál od ní, prohlíží si ji provokativně. budu ti to vyprávět a ty se mě taky nebudeš smět ani dotknout... ale až po snídani... a pořád si ji prohlíží a usmívá se, jak vzpomíná na společné zážitky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 12:11 pm

Sam: +Ta hra ji těší. Ostatně její pověst ledové královny nepramení jen z bulvárních pomluv.+ To ty mě budeš prosit, Isamune. Nejdřív mi to všechno povíš a pak mě poprosíš, abych se tě dotkla.+ Usmívá se na něj a tím úsměvem mu slibuje ráj.+ Ale správně...teď snídaně...a pak si budu muset zakouřit. A pak taky ta dlouhá společenská konverzace s tvojí rodinou...+pokrčí rameny a upíjí kávu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 12:42 pm

Molly: uvidíme, najádo... sebejistě se usměje. drží si pozici drsného protihráče, ale rovnou se dopředu rozodne, že kdyby něco, tak klidně prohraje, hlavně, když ji bude moci mít ;) . velmi spokojen se situací - o níž si mysllí, že ať tak nebo tak, skončí v posteli - se usmívá a podstrojuje Molly samá lepší sousta.
vrtí hlavou, člověk by řekl, že vzplála pro mě a zatím jenom doutná touhou kouřit... taky na ni vrhne dvojsmyslný úšklebek. půjdu raděj s tebou ven, aby ses mi neztratila v pohyblivých zahradách Miracles... pak se na ni usměje škodolibě. nebo bych tě mohl vodit na řemínku...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 24, 2010 1:02 pm

Sam: Tak ty by sis mě rád vodil na řemínku?...to by sis mě musel spíš svázat...+utrousí a vydá se do zahrady. Baví se a sama sebe testuje.+ Touha kouřit +udělá dvojsmyslný úsměv+ nedoutná , ale hoří. +Po očku sleduje Sama, jak se za ní šune ven a hledá cigarety.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 24, 2010 1:11 pm

Molly: já tě nechci svazovat - ale nesahám na tebe, je to na upažení... jde za ní asi dva metry, ruce v kapsách. a uhybá, když se k němu Molly blíží - udržuje rozestupy :) . to mě těší, tásko, že po mě toužíš... teď ale trocha askeze a odříkání... kouká se jí na zadeček, jak se nakloní ke kabelce a loví z ní cigára.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles