Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 5:49 pm

Tir: +Blaženě zavrní, hladí jí ňadro a tiskne svoje nohy k jejím, aby se ohřál. +No asi takhle bych si to představoval, ještěrko...+ Pěkně se k ní přitiskne a hlazení rozšíří z ňadra na všechna místa jejího těla, kam až dosáhne. +Eternity říkala, že nejsi moje, ale já to chci....+zamumlá zase nesouvisle dřív, než najde její ústa a vnoří se do nich.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 23, 2010 6:05 pm

Fab: otevře ústa pod jeho polibkem a ten trvá hodně dlouho. zaklání hlavu a otírá se krkem a tváří o něj. tiskne se k němu. a taky ho hladí, kam dosáhne. jezdí mu dlaněmi po zádech až na zadek, zajíží mu pod trenky. (a je ráda, že nebesedoval s Eternity pod kabátem naostro ;) ). že nejsem tvoje? taky že nejsem, jenom trošku... horce mu šeptá do ucha. ty bys mě chtěl, Fabienku? rozevře pod ním stehna a přejíždí mu chodidly od dolíčků na zádech přes zadek a po stehnech.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 6:11 pm

Tir: Seš..seš moje celá...teď tě tak chci....+(patrně ho ranní diskuse připravila o schopnost souvislé konverzace :D ) Je hrozně vzrušený jejím nevinným šepotem a malýma nožkama na svém zadku. Nadzvedne se a rychle ze sebe stáhne trenýrky, hladí nedočkavě její štěrbinu, mezi prsty svírá její poštěváček a nakonec to už nevydrží a vstoupí do ní s hlasitým vzdechem úlevy.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 23, 2010 6:48 pm

(teď tu není, aby konverzoval - až po TOM :lol: )

Fab: líbá ho na krku a trošičku okusuje, vzdychá pod jeho prsty a jemně pohupuje pánví. když do ní vstoupí, ještě víc roztáhne nohy a chce ho mít v sobě co nejvíc. zajede mu prsty do vlasů, zvětší rozsah pohybu pánve a nechá mu prostor, aby jí ukázal, jak moc ji chce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 7:14 pm

Tir: +A on jí to dokazuje velmi důkladně. Líbá a lízá ¨její krk a ňadra, bere si ji hluboce a prudce...+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 23, 2010 7:42 pm

Fab: trnou jí bradavky, probíhají vlny mravenčení po těle - způsobené jeho jazykem. prohýbá se a sténá pod jeho výpady a chce víc, ještě víc. neví, jak by se mu ještě víc otevřela, jednou nohou ho obtočila kolem beder, druhou má stehnem přitištěnou na hrudi a lýtkem se opírá o jeho rameno. ano, ano! ještě, Fabiene! povzbuzuje ho v jejich už tak zběsilém tempu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 23, 2010 9:55 pm

Tir: +Nemůže udělat nic jiného než poslechnout. Pevně ji chytí za zadeček a zběsile přiráží.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 24, 2010 10:04 am

Fab: nemůže se ho nabažit, jeho prudké přírazy ji vynášejí někam mimo svět. prudce oddychuje a sténá, dívá se mu do tváře, ve které se odráží její vlastní vzrušení a touha.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř úno 24, 2010 12:19 pm

(Vždycky, když to začnu psát, někdo mě přijde otravovat :cry: )

Tir:+Cítí v sobě nekonečnou sílu, touhu nikdy nepřestat, ale tempo je natolik vražedné, že ho samotného zaskočí mohutný orgasmus. Zůstane v ní hluboko zabořen, snaží se popadnout dech, vnímá, jak se mu tir pod rukama třese a není si jistý, zda nebyl příliš hrubý a neublížil jí.+ Promiň, lásko....+šeptá jí mezi polibky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 24, 2010 1:03 pm

(jistěže. oni totiž lidi mají tykadla na to, kdy máš chvíli klídek a hlavně, že se venuješ nemravnostem. ani o tom nevědí a už by se přidali - tak připruzujou ;) )

Fab: sama je zaskočena, když jí napadne, že ho obdivuje, kolik je v něm síly a energie. strašně moc ho chtěla, řekla si mu a on její přání vyplnil. teď má pocit, že už nikdy nebude moct dát nohy k sobě. cítí jeho orgasmus, ale ona ještě není. ale když v ní zůstane, ještě pevněji ho obtočí nohou a přitáhne se k němu. a pak to přijde i jí, pod jeho polibky.
Fabienku... ty jsi... ty mě... vzdychá. a objímá ho kolem zad a uvolní svoje sevření, uvolní se celá. Fabien ji leží mezi teď už jen mírně pokrčenýma nohama. otře se mu tváří o krk. myslím, že teď už nepůjdeme rozpojit... mírně se směje.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles