Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod mollyz » čtv úno 25, 2010 1:59 pm

Et: Díky...dojedli jsme zbytky snídaně. Nechceš s tím obědem pomoct? +Ale spíš sleduje pohyb lahve vína po místnosti, neboť je to záchranný kruh hozený do moře společenské konverzace.+

Sam: Musím přece zjistit, zda jsem si vybrala toho správného Morffa...a jak jinak než srovnáním...+Lehounce ho políbí a vymaní se z jeho náruče (ale jen velmi neochotně).+

Morf: Díky, víno je skvělý nápad. I já jsem dost stydlivá...+ulehčeně popadne skleničku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 25, 2010 2:07 pm

Molly: to chceš teprve zjišťovat? no dovol... taky se jde napít.

pak slyší o Molly a její plachosti, stejně jako o Morfeově. koukne na Eternity, která se tváří přesně tak, jak on se cítí. chvíli se na sebe koukají a pak oba vyprsknou smíchy. ta plachost, ta plachost!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 25, 2010 2:10 pm

Sam: Na revizi není nikdy pozdě, Same....A já plachá jsem! To sis nevšiml? +A protože se Et a Sam směji, směje se taky, protože je to lepší než blbě konverzovat.+

(Fičim s dětma na balet, budu večer...)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 26, 2010 9:50 am

Molly: přitočí se k ní a do ucha jí pošeptá, ne, to jem si tedy nevšiml... ty jsi tak plachá, že já sotva chodím... a líbne ji na ouško. a nahlas prohodí, tak revize - a já měl osobní prohlídku zakázanou...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát úno 26, 2010 1:10 pm

Molly: přestane se smát, jen se usmívá. napůl Molly a napůl Morfovi řekne: promiň.
sklízí věci ze snídaně a taky se napije vína. ne, díky, Molly. si tady povídejte usměje se, protože ví ;) se Samem. myslím, že za chvíli přižene hlad i ty další.
a jde dělat oběd - pórkovou polívku se sýrem a zapčenými tousty, lasagne boloňské, a taky pečené krůtí maso na zázvoru. snad si každý vybere. a snad to dobře dopadne i když od rána popíjí :) - má nachystáno předem.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » pát úno 26, 2010 1:15 pm

spíš se motá s Et v kuchyni a chystá salát - nějakou zeleninu. ještě řeší slovně tu jeho plachost, polohlasem. a nechají samovi a Molly relativní soukromí. akorát Morf občas jde dolít víno. a taky se kolem sebe tak proplítají a dotýkají s Et. občas nějaká menší pusa a tak :).
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » sob úno 27, 2010 4:30 pm

Et a Morf: +Vděčně se na ně usměje a pokrčí rameny, když Et odmítne její odbornou kuchařskou pomoc.+

Sam: Osobní prohlídku zakázanou nemáš...jen odklad. +Pusinka do vousů a zašeptá+: Já tě přece nenutím,abys nespal. A jestli se ti klepou nohy, tak se posaď. +Moc hezký úsměv a ještě jedna pusinka.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 28, 2010 8:41 pm

Molly: sedne si teda na gaučík a nápadně vedle sebe udělá místo. no já se nejdřív posilním a pak uvidím, co bych pro tebe mohl udělat. culí se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 28, 2010 8:44 pm

Sam: +Opatrně si k němu přisedne.+ Nejdřív se posilníš a pak..půjdeme...spát! Nemůžu si tě přece vzít na svědomí. A já jsem taky docela unavená. +Položí hlavu na opěradlo a předstírá spánek.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 28, 2010 8:57 pm

Molly: malinko se k ní přisune, začne si hrát s jejími vlasy a brouká nějakou ukolébavku. už spíš? zašeptá jí do ucha a dýchá ji na ouško a na krk.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles