Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Tirage » pon bře 01, 2010 3:59 pm

Molly: pf, teda, ty jsi ale... sroluje chobot. já jsem úplně hodná, dobrota sama. jen si počkej, až ti Sam začne lézt na nervy... šrpoubovák nestačí... zahrady jsou kouzelné, protože my všichni jseme kouzelní a protože to potřebujeme. taky proto, že na nich Sigi maká a Et o tom mluví...

Et: jasně. vezme ubrus, protřebne ho a jako mašinka táhne Faba ke stolu za sebou. raděj mi pomož. mávne na něj druhý konec ubrusu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon bře 01, 2010 4:06 pm

čeká, až ti dva umělci prostřou ubrus a pak s Molly pracují na příborcech ale jo, na domácí práce to stačí. usměje se a nenápadně ji pohladí po zadečku.

Fab: no, já jsem z tý zvěře ve větších dávkách taky celej šťastnej.

Tir: když už na něj startuje, že Molly vykecal šroubovák a tak. nech toho, Tir! mír! klídek. já taky nic nepodniknu... ustupuje před ní a zvedne ruce. Fabiene, chť si ji! směje se a zbaběle to hodí na někoho jiného a prchá k Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 01, 2010 4:10 pm

Molly a Tir: +¨Kouká z jedné na druhou.+ Šroubovák? Je tu něco, co bych měl vědět? +A pak poslušně jde Tir pomoct.+

Tir: Krásně prostíráš...ostatně děláš všechno krásně...+mumlá na ni přes stůl.+

Et: Jak aktuální ten test HIV má bejt? +Hučí za ní do kuchyně.+ A proplácíte očkování proti vzteklině?

Sam: Amatére! +Utrousí vesele a chytne Tirage kolem pasu a pořádně si ji políbí.+

Tir: Nech ho, ještěrko. +Přilísne se k ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 01, 2010 4:17 pm

Fab: ále, jen takové nedorozumění z mládí... mi lez na nervy, provokoval, tak jsem ho po něm švihla... stejně je Fab poslední, kdo to neví. a mají ubrus z krku a tak se ho chytne kolem krku a líbá ho chvilku.

Sam: tak ale neprovokuj! je tu plná kuchyň zajímavých nástrojů! vyhrožuje jako, ale pak si ji chytí Fabien a na Sama a jeho řeči se Tir vykašle.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » pon bře 01, 2010 4:20 pm

zrovna doprostřom a Sam Molly nenápadně hladí. koukne na Tir s fabienem trochu nevěřícně a culí se, jaká je Tir přítulná. to bych nevěřil... že ho nepřizabila, ale ona je na něj snad fakt milá... zázrak, přírodní... políbí Molly na tvář. ale já mám stejně větší štěstí. pošeptá jí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 01, 2010 4:22 pm

Sam: to je dobře. Po obědě to dospíš. Máš nějaké knihy, které bych mohla číst, že se dospíš? Už dlouho jsem nic pořádného nečetla.+ Jak se za ní schová před Tir, málem upadne do příborů. Dívá se s ním na ty dva a poslouch Samovy řeči.+ Štěstí nás našlo pospolu.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon bře 01, 2010 4:28 pm

očkování neplatíme a potvrzení co možmá nejčerstvější. pokřikuje z kuchyně.

přitulí se na chvilku k Morfovi. a to tu není Samuel... já se z nich zblázním. co kdybysme je vyhodili a zamkli a nechali klíč v zámku zevnitř?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon bře 01, 2010 4:30 pm

Et: není to špatnej nápad. ale co jim takhle hodit to jídlo a až odvedeme pozornost, utéct? jasně, dalo nám to práci, ale v extrémních situacích člověk nesmí lpět na podružnostech... políbí ji a dál chystá poslední věci k obědu.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » úte bře 02, 2010 1:06 pm

+Stejně jako si Sam kriticky prohlíží Tirage, sleduje Fab Molly.+

Tir: Vidíš ji? Takhle vypadá globální oteplování. Tajou ledovce. Fakt nevěřim svejm vočim. Nesype jí Sam nějaký drogy? A nebo - Merline chraň - je vážně zamilovaná!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 02, 2010 1:46 pm

Fab: nevím, ale Sam určitě láskou zblbnul. všechno jí vykecá... je na Faba pořád nalepená. a pak trochu zkoumavě. hele, co tě žere? to je ti tak líto, žes ji nerozehřál ty? trošku se odtáhne.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles