Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Samuel » úte bře 02, 2010 11:26 am

Sel: jistě. je pohodlná a je moje! chce košili zpátky. tak si ji chce přitáhnout a Sel v ní, když ji má na sobě. asi bychom měli nakoupit tobě prádlo a mně košile. když mu přistane košile na hlavě, stáhne ji a kouká za ní. sluší, ale bez ní je to ještě mnohem lepší! hledá si oblečení a nakukuje pootevřenými dveřmi do koupelny. nepotřebuješ s něčím pomoct?
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 02, 2010 12:53 pm

Sam: <vykoukne z koupelny a usmívá se jak andílek> Jedině, že bys mi umyl záda. <zazubí se na něj a zase zmizí uvnitř, vleze si do sprchy, zapne příjemně teplou vodu a začne se mýt>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 02, 2010 4:13 pm

Sel: já ti umeju, co budeš chtít. usměje se, zahodí košili na zem a jde za ní do koupelny, do sprchy. vleze tam, stoupne si za ni a ruce jí položí na prsa. přitiskne se k ní a políbí ji na krk. zdovolením, slečno. (jak se k ní nacpal :).)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 02, 2010 4:24 pm

Sam: <to, že je taky v koupelně si uvědomí až když jí položí ruce na prsa, spokojeně zamručí, když jí políbí na krk a opře se o něj> Ehmn, pane, držíte mi něco, co jsem si právě chtěla umýt a přes vaše ruce se k tomu nedostanu. <upozorní ho s úsměvem a poklepe mu na ruce>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 02, 2010 4:40 pm

Sel: to mi ale vůbec nevadí. vezme jí sprchový gel a začne ji pomalu mýt sám. když mi to oplatíš, hvězdičko, určitě se mi to bude líbit... vydechne jí do ouška a políbí jí ho, taky krk a rameno.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 02, 2010 4:49 pm

Sam: <chvilku si užívá jeho mytí a spokojeně vrní> Tak o tom nepochybuj. <usměje se, vezme si od něj gel a otočí se k němu čelem, vymáčkne si na ruku trochu gelu, lahvičku postaví na poličku, trochu odstrčí jeho ruce, aby se jí nepletly a začne ho mýt hezky od krku a ramen, pomaloučku pustupujíc na jeho hruď až k pupíku a zpět, dává si záležet ;) >
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 02, 2010 7:28 pm

Sel: slastně se jí nastavuje na mytí a prohlíží si ji, jak zaujatě pracuje. a taky jí jednou rukou krouží pěnou na bříšku. teda my budeme čistý... vrní a pomalu se k ní přibližuje.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 02, 2010 7:36 pm

Sam: <jenom se usmívá a přejíždí mu namydlenýma rukama po hrudi, jak jí krouží rukou na bříšku, tak mu jednou rukou tu ruku začne mýt, hezky od ramene až k zápěstí, druhou zatím sjíždí níž až do podbřišku, je tak zaujatá mytím, že si ani nevšimne, že se k ní začal pomalu přibližovat>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » stř bře 03, 2010 8:53 am

Sel: zavrní, když Sel klouže po jeho břiše níž. a najednou je u ní tak blízko, že Sel cítí, jaký její hlazení má účinek. přitáne si ji ještě blíž a rukou jí vklouzne do klína. pojď sem, Sel. políbí ji dlouze a hluoce. a pak sjede rty na rameno.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » stř bře 03, 2010 4:30 pm

Sam: <široce se usměje, když ucití reakci na svojí péči a unikne jí tichý vzdech, když jí vklouzne rukou do klína, vroucně mu vrací polibek a rukou mu lehce zavadí o klín, aby jí potom přesunula za jeho krk a přitiskne se k němu ještě o něco víc, jednou rukou mu v zadu na krku zajede do vlasů a laská je prsty, druhou putuje po jeho zádech> Same. <zašeptá trochu roztřeseným hlasem a nahne hlavu dozadu a trochu na stranu, aby měl dobrý přístup k jejímu krku>
Selena
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje