DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod yohannka » sob bře 06, 2010 10:24 am

+čte si na mýtince výtisk DV+ no toto snad!!! +vytřeští oči+ skvělýýý! teď všichni ví, jaký sem děsný nemehlo!! (a že ona je...)..m... no... co je Benjamin zač.. to by mě taky zajímalo +zamračí se a prohlíží si fotku+ no... ještě že to není vyfocený extra zblízka +zmuchlá noviny do kuličky a jak leží v posteli, tak ji hodí do vedlejšího pokoje.... a přiběhne Sněhulák a okamžitě aportuje+ ale no taaaak, už mi to sem nenos! Člověk se toho snad nezbaví či co...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob bře 06, 2010 12:35 pm

No to je vohromný...Selena fotí, ale aby si zahrála na bernardýna, to néééé...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob bře 06, 2010 1:45 pm

z toho, co se tak na Miraclu proslýchá, se divím, že má Selena vůbec čas fotit...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Selena » sob bře 06, 2010 2:06 pm

Ráda bych uvedla, že kdyby slečnu Yohannku nezachránil pan McKenzie, samozřejmě bych jí pomohla osobně. Aby si někdo nemyslel, že bych jí tam nechala umrznout.
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned bře 07, 2010 11:46 am

Jistěěěěě....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » úte bře 09, 2010 10:07 pm

Došel mi do redakce zajímavý tip na žhavý drb. Sice tuto kauzu sleduji a vím o ní, ale jelikož je tak obsáhlá, nemám čas sledovat ji podrobněji. Proto jsem uvítala, když mi anonymní informátorka Desire nabídla, že pro mé noviny článek zpracuje. Zde vám jej nabízím a doufám, že se vám bude líbit stejně, jako kdyby byl přímo z mého pera.
Storm

WENAI: TAJEMNÝ CIZINEC

Začalo to velmi dramaticky – Wenai se ve svém nově zrekonstruovaném letohrádku zašla vykoupat, ale jakési zlé a jistě temné okultní síly zařídily, že nemohla udělat ani tempo - začala se topit a už už měla na kahánku, když tu kolem jejího budoáru projížděl neohrožený cizinec, na ještě neohroženějším koni. Zaslechl její volání a přispěchal jí kavalírsky na pomoc. Wenai – poněkud otřesená z toho šoku – se potřebovala napít a tak pozvala svého zachránce na skleničku (možná kdyby ji bylo potřeba zachránit ještě jednou, pro tuhle slečnu není problém ztratit se ve sklence jakéhokoli alkoholu). Když si spravila nervy a zjistila co je neznámý zač – zaklínač Geralt z Rivie, neohrožený zabiják nestvůr chaosu – pozvala ho k sobě na tvrz za podmínky, že jí pomůže s jakou si příšerou, která... Leč nepředbíhejme, jak se říká v šestákových krvácích.
I když jí bělovlasý zaklínač skládal celý večer poklony, zanechala ho nakonec slečna Lafayette v pokoji pro hosty samotného. (Nedivím se, po zážitku tak blízkém smrti) Ale hned druhý den ráno mu to spěchala vynahradit se snídaní, ke které se nakonec snad ani nedostali. g
Znáte to, nové věci, prostředí a zážitky udělali své a Wenai s Geraltem se do sebe zakoukali. Všechno vypadalo idylicky, až se jedné noci Wenai objevila v nemocnici, zle potrhaná od jakési příšery. (měla jsem zrovna rýmu, tak jsem byla přítomna) Z výpovědi jejího sluhy jsem pochopila, že Wenai byla na noc s Geraltem v lese a tam je ona příšera napadla. Milá slečna si hrála na statečnou, ale poněkud přecenila svoje schopnosti a skončila U Munga. Někteří z vás si ji možná pamatují z Night of Orient, kde se proháněla na kolečkovém křesle – to právě byly následky onoho střetnutí.
V dnešních dnech se již Wenai těší plnému zdraví a zaklínač Geralt si na ni dává o to větší pozor. Ovšem jen Osud ví, jak dlouho bude tento stav trvat. Doslechla jsem se o jisté ženě v Geraltově životě, na níž se snaží zapomenout. Ale tato žena není tak přímou hrozbou jako možné navrácení se bývalého přítele Wenai Ještěreny na Tvrz z jeho obchodních cest. Vážně by mě zajímalo, co by dělal, kdyby je přistihl inflagrante.

Obrázek

Poznámka: Storm nezodpovídá za za obsah, sloh a gramatiku tohoto článku.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Geralt » stř bře 10, 2010 12:08 am

+sedí ve zbrojnici a dává si chvilku oddech, než se zase půjde s Cháronem proběhnout na Stopu, kouří jednu z Wenaiiných cigaret a dostane se mu do ruky nový výtisk novin. Prolítne to oči a tváří se jak kdyby se na něj vrhlo tucet kostějů. Pak novny zmačká a hodí je někam do kouta+ vidím že je to všude stejný +bručí směrem ke psovi+ radši líp, když to už nebudu číst +popadne ho za obojek a už letí do lesa+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Fernando Sucre » stř bře 10, 2010 9:28 am

(taková technická. Není Geralt partnerem Mandragory? Já jen, že neříkala, že by se rozešli (a ona pouštěla tuto postavu zpět do volného prostranství))
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř bře 10, 2010 11:26 am

(technická č.2 - mandragoru jsem viděla na chatu s geraltem všehovšudy dvakrát? asi před dvouma rokama?.... vzhledem k tomu, že se na LOSu neobjevil celou dobu, si myslím, že tohle je opravdu nepodstatný. Jak má někdo vědět, že někdo máá někde stejnýho partnera - měl - nemá -nehodící se škrtněte... a přitom tu není? já myslím, že to je směrodatný - to jak se kdo objevuje s kým na LoSu. Mimochodem můj smrtijed Regis co mám v sídle je ten herec co hraje Geralta, heč... hihi)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř bře 10, 2010 11:39 am

(technická číslo 3: Musím se přiznat, že jsem o tom, že by byl Geralt něčím partnerem neměla nejmenší tušení, asi to taky bude tím, že jsem tu Mandragoru a jejího partnera nikdy nepotkala. Pokud by došlo k nějakým nedorozumněním, tak se omlouvám. Yohannko, jenom jestli to nebude dvojník :D, tak konec technické)

+pročítá si článek v posteli a Viktor ju škrabká po zádech+ no teda, sem nevěděla, že to mělo tak dramatický začátek +culí se+ jako z nějakého románu +odloží noviny a zaleze pod peřinku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV