ziminka? tak to tě zahřejme +veme deku a zalehne ji tulivě aji s dekou a ohlazuje jí ramínko+ asi? ty říkáš asi? +pozvedne obočí+ to myslíš, že... nejseš?
já jsem tvůj bodyguard.. máme tu ještě maxe.. s náma se ti nemůže nic stáát...+a ten přiběhne s makovkou v zubech+ mmm... na něho se radši nedívej +odhání ho nenápadně aby to bea neviděla a max schválně vyleze packama na sedačku a jakoby tu makovku bei nabízí... aby jí nebylo smutno+
já vím..je to tu bezpečný....+zamrmle+ co? Maxi? +trochu nechápavě na něho kouká, a prvně i způsobem, že ju asi iebne, ale pak se usměje - když jí makovku strčí sko do xichtu- a pohladí ho po hlavičce+ spapej si to, děkuju. hodnej pejsek. +zvlášť když z dálky vidí kitty, jak sedí rozvalená na sedačce a makovky jednu po druhé sama žere+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
+cuknou mu koutky+ vidíš, má tě rád! + a pesan jí s tim chvilku dloubá do obličeje, ale pak s makovkou uteče pod stůl a cpe se+ ale... já bych ti taky jednu donesl.. a klidně v zubech! +uculí se a cvakne zoubkama+ (a představa azziho v TĚCH trenkách, jak nosí v zubech makovku... pohled k nezaplacení.. do budoucna)