Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Aubrey » stř bře 10, 2010 12:31 pm

Syriana píše:+cítí jak ostrý hrot Aubreyho zubu prořízne měkost jejího rtu a v ústech ucítí slanou chuť krve, chutnájící po rzi. Tělem jí proběhne bodavé vzrušení, které se jí vpíjí do všech částí, když tu kapičku slízne. Z hradla jí unikne jen tiché kníknutí, půl já chce aby přestal, ale ta druhá půlka mu chce dát víc, chce aby si vzal její krev, aby nasytil svůj hlad, touhu+

*mrezivě se usměje, vlepí ji ještě jeden hladový polibek a pak se ztratí (ať se tady tak nemotáme v x vydáních:))...za chvíli se vrátí, zase oblečen a jde si dát jednu bloody, aby se vzpamatoval... přece jen Syr rozhodila jeho ovládání, což by ale sám nikdy nepřiznal...tak sedí na vzdáleném konci baru a kolem něj mrazivý oblak moci*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Manori » stř bře 10, 2010 12:39 pm

Asher píše:Jean-Claude a počestnost... Řekne tiše a tak zamyšleně se zadívá do stropu. Máte pravdu, moc to k sobě nepasuje. Usměje se ďábelsky. Neznáte...zatím. Zavrní tiše a nakloní se blíž, oči se mu lesknou jako ledové krystaly prozářené sluncem, ale studeným. No můžete se zeptat...a nebo zjišťovat sama. Pousměje se a tváří se naprosto neškodně. A copak by se mělo zvrhnout? Pozvedne tak nevinně obočí, jakoby ho ta možnost ani ve snu nenapadla.

*pozoruje ho, jak se zamyslí a když se k ní nakloní, pečlivě studuje linii jeho nosu:)a nedá jí to* hm, myslím, že jednu zvědavou dotazovatelku už tady máte...přece bychom nechtěli vás vyčerpat..*hraje si se sklenkou* no, ono je nebezpečné chtít vědět hodně nebo se snažit vymámit z J-C pravdu...zatím jsem nepotkala nikoho, kdo by se tak dobře uměl vymluvit z odpovědi...a nejen vymluvit..*zavrtí nad tím neřádem francouzským hlavou a mrkne na okamžik na Ashera* a hádám, že vy na tom budete stejně...jste si hodně podobní...*zamyslí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř bře 10, 2010 2:06 pm

Man: Pousměje se. Klidně zvládnu i druhou. Škádlivě. Jestli jsem na tom stejně nebudeme vědět jistě, dokud to nevyzkoušíme. Blýskne mu v očích. Myslíte, že jsme si podobní? To je pro mě ale velká poklona. Nakloní s úsměvem hlavu na stranu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Nathaniel » stř bře 10, 2010 2:58 pm

Syriana píše:To teda líbíte, hlavně ty, když už i Wenai +culí se a přitiskne se mu líčkem na líčko a otírá se o něj, tak jak to dělal on+ tohle mazlení se mi moc líbí +pořád mu prohrabkává vlásky a tak si říká, naprosto nesexisticky, že by mu je chtěla učesat+

Hmm, mě taky. Zavrní ji do ouška a dá jí pusinku na krček a pěkně ji k sobě přitiskne.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 10, 2010 3:01 pm

Wen: To on teda je. Přímo k sežrání. Kývne souhlasně a uculí se. No domů asi ne, ale budem jen rádi, když tu budeš častěji. Mrkne na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř bře 10, 2010 3:20 pm

yohannka píše:yohi: +usmívá sea zlehka ho ohlazuje+ no... odvezete mě domů? +je nějaká utahaná z těch remixů+

adam: klidně kdekoliv... +uculí se a hezky jí přes hadýrky haldí hrudníček a pacenou jí zajede po stehýnku málem až k rozkroku+

Sid: +zamyšleně si ji prohlíží a přejede jí prstama přes rty+ myslím...že dnes dělám zadarmo...takže...+vstane a nabídne jí ruku, že jí pomůže vstát+ parkuju rovnou před vchodem...

Bea: ne! počkej! +chytne ho za ruku, chvílu zírá do blba a přemýšlí+ Lázně! V lázních! +vyjekne nakonec spokojeně a přitáhne si ho k polibku+ chci tě v lázních....hned!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř bře 10, 2010 4:26 pm

Sid: vážně? já vám přece zaplatím! +vstane+ ještě počkejte.. +de se rozloučit se Syrianou - dejme tomu, že je poblíž, páč nemám tucha kde+

Syr: tak ti to užívej +obejme ji+ já už jedu domů.. ale uvidíme se na svatbě!

Sid: taaak.. můžem... +usměje se na něho, a jdou ven, do jeho auta a nechá se odvýst domů... a ještě si na něho vezme pak doma číslo, že mu třeba někdy zavolá+

Adam: +pozvedne obočí a s úsměvem si ji prohlíží+ lázně? a... ty jsou kde? +zamumlá do polibku a hezky ho prohloubí a vychutnává si ho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 10, 2010 4:46 pm

Becca: +popíjí whisky a pozoruje Nathaniela, hlavně jeho vlasy+ Na kdy vychází další vystoupení?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř bře 10, 2010 4:49 pm

Sid: kdepak, já bych měl ještě platit váám, slečno. +culí se a odveze ju dom, a dal by si ještě drink...kdyby ho yohannka pozvala...+

Adam: to ti řeknuuu...zítra. +okousne mu ret+ až se z toho vyspíme...+začíná být taková unavená rozmrzelá+ chci domů...k tobě...+dá mu pusinku, vyhrabou se nahoru a pomalu se klátijou ven+

Mějte se tu kráááásně! +mávne všem+ A uvidíme se na svatbě! +bezdůvodně se tomu směje a vypadnou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř bře 10, 2010 7:09 pm

yohi: hloupost +usměje se.. a.. asi ho nepozve, páč sotva ji doma uloží, tak hned usne+

adam: +oplatí ji pusinečku a veme ji do náruče+ mějte se! +nese si Beuš ven+ ke mě? +uculí se+ tam se ti bude lííbit +usmívá se, naloží si ji do auta a zmizí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti