DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 10, 2010 11:57 am

+nějak se dostane v novinách taky k něčemu jinýmu než na stránku s komixy a zamyšleně si to přečte+ No tak se ráda napiju, to je toho. Ale co by se stalo kdyby se Ještěrena vrátil to by mě taky zajímalo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » stř bře 10, 2010 12:01 pm

(Tak Mandragora řekla, že na párty stejně moc nechodí a Geralt že je vlastně pořád svobodný a nikdy žádný věrný nebyl, ale prý si vyhrazuje právo na ztropení scény, kdyby někdy zavítala na LoS. To jí myslím nikdo neupřeme a budeme se na to těšit, no ne?)
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř bře 10, 2010 2:46 pm

(a proč se neozvala sama?)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř bře 10, 2010 3:18 pm

(a co tak to brát, že jsou dva Geraltové a každá má toho svýho? to mně příde jako příjemnější řešení pro všechny...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » stř bře 10, 2010 3:40 pm

(yohi, ona by se ozvala, kdyby sem chodila. Za tohle můžu jen já a moc se omlouvám. Jen mi to prostě nedalo a pamatovala jsem si Geralta, tak jsem byla zvědavá.)
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 10, 2010 4:05 pm

(já chcu scénu! aspoň bude nějaký vzrůšo! :twisted: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř bře 10, 2010 6:27 pm

(no, čímž pádem bych to neřešila...protože když tady Mandragora nechodí..a myslím, že ani nebude, má dost svých aktivit...tak je to fuk...vzpomínám si, že snad na 1-2 akcích byl, ale tak...řešme, až situace s případným zdvojením nastane...rozhodně si nemyslím, že by tu byl nějaký důvod ke scénám...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » stř bře 10, 2010 11:43 pm

=přiběhne na skok z baru ve Slastech, jelikož se to tam už všechno rozešlo a začne psát článek o rozlučce se svobodou do zítřejšího vydání DV, pospíchá, aby ještě stihla Asherovy soukromé pokoje=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » čtv bře 11, 2010 9:14 am

A sakra...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Storm » čtv bře 11, 2010 6:04 pm

PROVINILÉ SLASTI: ROZLUČKA SE SVOBODOU

Tak se našim hříšnicím, obzvlášť těm-vyhlášeným-prostopášnicím-které-radši-nebudu jmenovat (každý stejně ví, o koho se jedná) zase něco povedlo. Takhle zvrhlou akci naše město už hodně dlouho nezažilo.
Vše má na svědomí Wenai se Styx, které se tajně domluvily (svým velice nenápadným chováním a tajnými hesly, kterými se u baru mezi sebou domlouvaly, vypadaly jak špiónky v akci) a vylákaly nic netušící Syrianu na nevinný pokec do nočního baru*. Ve skutečnosti však přichystaly pro ni překvapení ve formě rozlučky se svobodou. Syriana však docela rychle prokoukla jejich lest a okamžitě se vžila do své role.
Se Syrianinou svobodou se přišly rozloučit i další hříšnice, Neferet a Světlushka, dorazila i Beatrix s novým šamstrem a rovnou dohodila jednoho i yohannce. Nechyběl inventář Slastí – Rebecca a taky Manori, stará známá majitele baru.
Zábava se rozjela na plné pecky. Tehdy ještě nikdo netušil, jak se tato nevinná párty později zvrhne. Syriana nedbala na to, že je těhotná a krmila své plody silnými dávkami nikotinu a alkoholu, jen ať si prckové zvykají už od mala. Málem se udusila, když do baru vkráčel jeden z místních striptérů, Aubrey, zamířil rovnou k ní a vžil se do své nezvyklé role. Začal s ní nezávazně konverzovat a na Syrianě bylo vidět, že je z něj úplně mimo. Osmělila se vyzvat ho k tanci a upír nabídku přijal. Tančili po baru, ladně, jako dva motýli, poletující z květu na květ, radost pohledět. Nebýt toho, že ji pevně držel, Syriana by sebou rozrušením najisto sekla.
Aubrey se nabídl, že by pro přítomné hosty udělal soukromý striptýz, mimo pravidelné vystoupení a požádal Syrianu, aby mu s tím trochu pomohla. Chvíli se cukala, ale uznejte, kolikrát v životě se vám naskytne možnost svlékat upíra? Pomalu mu začala rozepínat knoflíčky košile a do pasu nahý Aubrey jí pak předvedl taneček na přání a vinul se kolem ní jako kouř ve vánku. Syriana si to neskonale užívala, ale kdo by ne.
Aubrey držel svoji moc celou dobu na uzdě, ale bylo znát, že se musí ovládat, aby ji nezneužil. Syriana přesto jednala jako v okouzlení mysli a dokonale využila možnost zatančit si s ním smyslný tanec. Nedivím se, že polevila na opatrnosti a pohlédla mu do očí. Aubrey toho okamžitě zneužil, zahalil ji do své moci a ovládl. Zmocnil se jejich rtů a na krátkou chvíli ji poskytl možnost poznat upíří polibek, než ji odvedl zpátky ke stolu. Pak se vzdálil do zákulisí a tím pro dnešek skončil.
Během představení se do baru připlížil - dá se říct již stálý obyvatel Slastí - Vyšší upír Asher a z povzdálí pozoroval dění. Celý večer se věnoval Manori a Styx. Wenai zase laškovala s novou tváří Slastí, striptérem Nathanielem.
Původně jsem chtěla všechno shrnout do jednoho článku, ale dělo se tolik věcí, obzvlášť v soukromé části podniku, že by se mi to sem prostě nevešlo. Proto této akci věnuji více prostoru ve třech různých článcích. Věřte, že jsem měla opravdu co dělat, abych stíhala bar, šatnu a pokoje zaměstnanců. Tato akce mě neskutečně vyčerpala.
Pozdě v noci se osazenstvo baru začalo pomalu vytrácet domů a já jsem se konečně mohla plně věnovat už jen sledování aktivit v Asherových soukromých komnatách. A že tam bylo živo!
Storm

Obrázek
I přes přítmí baru se Seleně povedlo udělat skvělý záběr smyslného tance Syriany a Aubreyho.

(* technická: pokud to tak není, omlouvám se dalším zainteresovaným, mně to ale tak připadalo)
Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV