kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Fabien » úte bře 16, 2010 12:07 am

(chachacha.. :lol: )

Tir: +Chňapne po píďalkách, ale zase mu utečou, tak jen zakňučí.+ Je to na tobě, ještěrko, ale pak chci ty tvoje...prosím...+Je hrozně vzrušený a fakt neví, jak dlouho to její dráždění ještě vydrží, než si ji vezme bez ptaní a ty žlutý nesmysly jí strhne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 16, 2010 12:14 am

Fab: tak jo, ale opatrně... nastaví mu prsa. a lepí mu náplasti na břicho po cestičce od pupíku dolů.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte bře 16, 2010 12:19 am

Tir: +Zhluboka dýchá - jednak proto, že se mu líbí, jak ho tir polepuje, jednak proto, že konečně může na píďalky. Znovu je zkoumá palcem, nutí pradavky, aby se pod náplastmi napnuly, přitáhne si Tir k sobě, kouše ji přes tu žlutou ozdobu a hledá její hladký klín. +Med...+vyhrkne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 16, 2010 12:24 am

Fab: taky už je pěkně vzrušená. sáhne na stolek, kde jsou kromě trosek bomboniery i další věci, včetně onoho slavného medu. tady... podá mu ho a náplasti ji už táhnou přes nalité bradavky. odlepit... kňourne a nastavuje ňadra.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 16, 2010 12:32 am

Tir: +Popadne ji a přetočí si ji pod sebe.+ Čím pomaleji to budu dělat, tím víc tě to bude bolet, ještěřičko..+zahuhlá jí do ňadra, které zrovna okusuje a nemůže se ho nabažit. Odšroubuje med a na prst jí dá do pusy, a když mu prst olizuje, rychle strhne píďalky z levé pradavky a ryhcle ji uchvátí do úst, aby utišil její bolest.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 16, 2010 12:36 am

Fab: olizuje ho a pak sykne a zavře oči. a pak se poddá jeho rtům. tak honem... i králíky... hladí ho po zádech a hlavě.

(mizím, dobrou.)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 16, 2010 7:28 pm

Tir: +Olizuje a škádlí osvobozenou bradavku a přitom rychle strhne i druhou náplast, ale pradavku neutiší ústy, nýbrž ji vezme mezi prsty a pevně ji stiskne. +Zlobivá holčičko, kam si všude nalepila náplasti mně?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 16, 2010 7:52 pm

Fab: auuu! cukne sebou a zakňučí, ale až když jí on stiskne. nemáš mě to pofoukat a olíbat, násilníku? koukne na něj divoce. pak sjede pohledemna své dílo. na bříško... zapřede, usměje se na něj a přejede prstem po přerušované středové čáře, kterou mu na břiše vytvořila. chm, taky ti to mám strhnout? škodolibě se zeptá. nebo raděj nejdřív olíbat? a co ten med?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 16, 2010 8:02 pm

Tir: +Pustí její bradavku, namočí prsty do medu a obrkouží jimi postižené místo. Pak se skloní a hýčká její ňadro ústy. slízává med a celý se třese, protože své vlastní pnutí už nemůže vydržet. Radši se odtáhne a zaupí+: Strhej mi ty náplastě, olíbej, cokoliv, jinak tě budu muset teď hned pomilovat...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 16, 2010 8:16 pm

Fab: začne se pod jeho olíbáváním a olizováním kroutit. hmmm, Fabienku... a když se odtáhne pohladí ho po břiše, ale nestrhá mu náplasti. vmáčkne ho na lehátko. vezme sklenku medu a poleje ho, prodlouží cestičku už od jeho prsou a ž k náplastem a do podbřišku. a začne ho jazykem olizovat směrem dolů. docela rychle. i přes náplasti. na konci cesty zase políbí jeho penis na špičku a začne ho po něm hladit a líbat. bere ho do úst. olizuje po celé délce a špičkou jazyka šimrá na uzdičce. já jsem tu vědeckou práci úplně nevzdala... trochu jsem studovala... líbí se ti to, Fabienku? šeptá mu v mezičasech.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga