kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 11:12 pm

Fab: nechá se držet a hladit. to se jí vždycky moc líbí. že bys mohl vyhrát? položí mu tvář na jeho a zase mu ulízává mokré vlasy. to nevíš, že si už vyhrál... první cenu? zamyšleně si hraje s jeho vlasama a vytváří mu pro změnu číro.
ty jsi tedy pozorný léčitel... úplná celostní terapie. a já ani netušila, že se stanu součástí ozdravného programu... vytváří mu z vlasů něco jako německé "medvědí uši" nebo "preclíky" po stranách hlavy. rozhodně takhle... ale jsi pořád stejně sladký... políbí ho na nos a usměje se, když vidí tentýž šťastný a mírně připitomělý výraz a úsměv.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 11:19 pm

(Mám podezření, že by mu nevadil ani šváb na hlavě, kdyby ho tam nainstalovala ona ;) )

Tir: Jsem si jist, že jsem vyhrál cenu pro absolutního vítěze, ale i tu je nutno obhajovat..+vrní si pod jejíma rukama a nechá se sebou dělat všechny ty směšné nesmysly a oddaně na ni hledí.+ Jistě pacienti podřebují co největší množství podnětů a to všesmyslových. Zvukové podněty jsou zvlášť důležité, i když bych si tipnul, že zrakový podnět by se jim líbil víc, ale zase všechno mít nemusej. A navíc zvukopodnět jsem jim poskytoval po pracovní době, takže přesčas...nechám si to proplatit...+blábolí, protože tir prohlásila, že je sladký a to ho obvykle změní na modelínu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 11:29 pm

(lépe švába na hlavě, než švába na mozku.)

Fab: přitáhne si jeho tvář na prsa a zase ho hojdá a chová, jako to mimino na fotce. nechá ho povídat a vypne hlavu a jenom si užívá, že jsou spolu a že ji tak krásně pomiloval, drží ji v náručí a milují se. a začne se mailčko smát a Fabienova hlava jí nadskakuje na hrudi, když si představí výplatní kolonku, za Fabienovi sexuální přesčasy. no, ještě na tom zbohatneme...
Naposledy upravil Tirage dne pát bře 19, 2010 2:54 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 11:35 pm

(Z přesčasů by ho tam klidně mohl brzo mít :lol: )

Tir: Snad jedině, kdyby nás popsali v Léčitelském věstníku jako originální léčebnou metodu...+směje se s ní a sleduje přitom, jak se jí houpou smíchem ňadra, poslouchá tlukot jejího srdce, hladí ji po nohách a hrozně si užívá.+ Ještěřičko...já mám hlad...+vyhrkne najednou nesouvisle, ale zcela věcně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 11:40 pm

(ccc! drzost!)

Fab: to je dobrý se najíst. pomalu se zvedá a rozhlíží po ručníku. pořád ještě tam zbylo dost medu... řekne trošku škodolibě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 18, 2010 11:49 pm

(S ohledem na všechny naše zástoje jsem tady taky vzorňák!! :lol: :lol: )

Tir: Med? Za všechny dobré skutky po zásluze potrestán? +Chytne ji za ruku a proplete svoje prsty s jejími. +Ještěrko...nezlob!+ A jak už Tir stojí a Fab ještě sedí, má dobrá výhled na její pohlaví, má skoro chuť ji ještě pomazlit.+ Přitáhne si ji k sobě a jazykem přejede po jejím podbřišku.+ Až dokončím práci, dostanu pořádný jídlo, platí?+ Hladí ji zadeček a stehna a dívá se nahoru na to, jak se tváří.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 18, 2010 11:57 pm

Fabien píše:(S ohledem na všechny naše zástoje jsem tady taky vzorňák!! :lol: :lol: )
cože? nechápu nic...

Fab: usměje se na něj skoro okouzleně, že jí ještě chce potěšit. pohladí ho po hlavě a jednu nohu mu přehodí přes rameno, udělá mu prostor pro mazlení. chytí se nerez madel a zabrouká: jestli ti stačí míchaný vajíčka se šunkou, tak ti je udělám u nás...je to rychle a určitě budou v lednici. a pak už se jenom opře o stěnu a drží se, aby zase neupadla...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 19, 2010 12:08 am

(Později vysvětlím...chacha :lol: )

Tir: Hm...vajíčka, se šunkou, hmmm...u tebe doma...blízko pokojíčku ještěřičky...+souhlasně huhňá, hladí jí vnitřní stranu stehna a jazykem se už dere k poštěváčku. Miluje Tiraginy orgasmy a je hrdý na to, že je umí způsobit. Druhou rukou hladí zadeček a radši si na to potěšení klekne, aby mohl lépe "pracovat". + Voníš...krásně...+mrmlá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 19, 2010 12:15 am

Fab: drží se a sotva dýchá. a trochu nechápavě a trochu obdivně na něj kouká, že si už zajišťuje místo u ní v pokoji, ve chvíli, kdy rozdýchali jednu soulož a on má zase jazyk na jejím poštěváčku. a po chvilce už ho hladí po vlasech a jenom kňourá a vzdychá. ano, hmmm, Fabienku...
Naposledy upravil Tirage dne pát bře 19, 2010 2:48 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát bře 19, 2010 12:20 am

(Nezapomeň, že je bezdomovec a u Tir se dobře spí :D :D :D )

Tir: Ano...+jenom se nadechne, aby se tou intenzivní činností neudusil a dál si užívá jejího vzdychání a hladkého těla. Hlavou se mu honí úžasné plány, co všechno by mohli s Tirage zažít, kde všude by mohli spolu "být". Ty představy ho těší a pohánění ho k soustředěnější práci a větším něžnostem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga