Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Residence Johna Abruzziho

Moderátoři: yohannka, Abruzzi

Re: Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Příspěvekod yohannka » čtv bře 18, 2010 5:49 pm

Kde máš Beu? +rozhlíží se tam, nechá si nalít vínko a pocucává, přitom jim to tam nenáápadně očumuje a prolízá+ ale máte to tu pěknýý +skloní se a veme maxe do náruče+ ježiš! Tys přibral! teda.. néé ty +aby si john nemyslel, že on+ hafan!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » čtv bře 18, 2010 6:16 pm

Vím já...+pokrčí ramenama a zkontroluje pizzu+ Ještě pět minutek, máš doufám ráda olivy?
Jo..to je ještě starý zařízení...+asi to Bea nijak neměnila, takže Sylviino..+
+prvně se trochu zatváří, ale pak se musí usmát+ no jo, taky sežere na co příde! to je furt čokoládku nesmíš..otočím se a sotva mu vyrvu alobal!
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 1:03 am

nevíš? ste se... pohádali? +sonduje nenáápadně+ jasněě, olivy miluju! teda pokud jsou kvalitní... +uculí se+
aleee čokoládku on nesmí papat, umí už nějaký povely? +položí pesana na zem+ dej pac... no tak.. pac... pacinku.. takhle.. +ukazuje psékovi co má dělat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 2:48 am

pohádali? +zatváří se+ ale nee...+ušklíbne se a zavrtí hlavou tak nějak i pobaveně+ tak se tomu snad už ani nedá říkat...znáš ju...
to si děláš srandu, ne? kvalitní olivy! u mě! +směje se+ jako bych kupoval prošlý šunty někde z ásie! +vytáhne vonící pizzu, dá ju na stůl na talíř doprostřed, naporcuje a jí dá talířek s příborem a ještě v miskách nějakej salátek k tomu+ nech si chutnat!

no nesmí..on ju nepapá..on mně ju sežral! to víš, že umí! +s plnou pusou jak už jí+ Maxi! Sedni! +a max sedne, tak dostane kousek pizzy+ lehni! +znova+ a dones něco k jídlu! +pes zmizí a zachvílu se objeví s balíkem sušenek+ hooodneeej! +uculí se a pohladí ho a pár sušenek mu dá+ ale poslouchá jenom pánečka, víš. +mrkne na yohannku+
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 12:52 pm

nojo znám.. +povzdechne si a zašklebí se+ tak to bude zas brzo dobrý +mrkne na něho+
nooo tak teď jsem třeba byla v jedné restauraci a dali mi fakt ty hnusný olivy co se prodávají v obchodě za dvacku.. no.. fuj! +zaňufá+ aleee tohle voní skvěle! dobrou chuť! +a hladově se do toho pustí+

nojo! +huhlá s plnou pusou+ ten je ale šikovnej! on ti nosí jídlo! +zírá+ sakra... to musím naučit koťata... a Sněhuláka +zamyslí se+ pak bych se mohla jenom válet v posteli
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 1:07 pm

buď ju zastřelím, nebo to bude dobrý +ušklíbne se+

no to snad nééé, do jakýho pajzlu to chodíš? buď dávám to, na co mám, nebo kvalitní italský +mlsně žere+

blbý na tom je, že občas nepozná co je jídlo. tak sem minule dostal dva krémy, papuč, beinu podprsenku a nakonec jako bonus sprcháč. to už máš pak rychlejší si pro jídlo skočit sama, nebo uklízet celej barák... koťata sou na to malý, ne? ale sněhulák...ten by mohl. jak se má vůbec Adelstein? chystám se na jednu schůzku a docela by se mně hodil k ruce...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 1:43 pm

to nééé, pak by se ti stýskalo +usměje se a baští+ kdy se vůbec budete stěhovat?

sprchááč +směje se+ ale tak.. myslel to dobře, to on se ještě doučí. Náhodou ty koťata se nezdají.. ale mají sílu! Sáček s brambůrkama by zvládly... mm... Adelstein? no... já myslím že se má dobře, rodinej život mu svědčí +zašklebí se+ Jenom netuším jak je na tom s časem
Schůzku říkáš... tak to na sebe dávejte pozor, dovedu si to představit..+že dojou domlácení+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 2:07 pm

stýskalo? no nevím, nevím... no...+stěhovat...+ to se ještě uvidí...zatím se nám ani nic nelíbilo...Bea je trochu náročná...ve všech ohledech. +podívá se na ni stylem, že ju přece znááááá+

mu zařídím spešl koš, odkud to bude nosit! tak brambůrky zvládne i poštovní sova! i když teda Kitty bych k něčemu takovýmu asi nevohnul, to je lemra líná!
Rodinnej život! +vyprskne smíchy a dusí se ve víně+
To zvládnu, teď toho moc není...nějaký divný období ticha.
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 2:29 pm

ale joooo, vidím to na tobě! +uculuje se+ vždyť by ti to všechno chybělo.. i ta její náročnost. Mmm.. tak. musíte holt vybírat, vnitřek se pak dá nábytkem pěkně doladit

tss.. no tak.. lepší aspoň brambůrky než nix. A sovu právě nemám, tak ať sou kočeny užitečný... jenom... felix to asi dřív sežere i s obalem, než by mi to donesl...
Kitty je náhodou mazel! a je hrozně roztomilá, nedávno mě hladila po vláskách! +vykládá stylem, jak by viděla zázrak+

heeey! +píchne ho vidličkou do ruky.. trocha+ co je tu k smíchu, hm? No.. že by ticho před bouří? O to víc buďte opatrní +poučně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 2:48 pm

+zarazí se a zamračí se+ vidíš? +nenápadně se na sebe koukne do skleničky+ hmh...doladit..

HROZNĚ roztomilá..to je vono! +povzdychne si+ někdy až hororově! to ona ráááda...+pokyvuje hlavou a musí se usmívat, jak zapáleně to yohannka povídá+ je to jak malý dítě...horší...dítě můžeš výchovně proplesknout...na Kitty se nesmí ani sáááhnout.

no cooo! auu! +směje se a rači si ruky sková a sebere jí i nůž+ ještě řekni, že to není vtipný! Adelstein a rodinnej život!
Já jsem opatrnost sama +udělá vtipnej xicht+
Abruzzi
Security

PředchozíDalší

Zpět na Residence Austria