Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Residence Johna Abruzziho

Moderátoři: yohannka, Abruzzi

Re: Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 3:12 pm

+vyexuje vínečko a nechá si ještě dolít+ jáá vidím všechno! +uculuje se+ vždy´t vy se k sobě dokonale hodíte... a stýská se ti už teď +pokývá chytře hlavou+

hey! tys mi sebral nůůůž! +směje se a zašermuje vidličkou+ no.. nááhodou.. neníííí +ale začne se tomu taky smát+ vlastně si ho úplně dokážu představit, jak se válí na gauči, kouká na fotbal a žaneta peče bábovku.. ne.. to ne.. žaneta určitě nepeče +zamyslí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 3:55 pm

hodíte? seš si jistá, že mluvíme o té stejné osobě? ale nestýskááá, nám Italům se nestýská!

+sklidí nádobí do dřezu, pořádne jim dolije vína, dá na stůl nějaký tyčinky a nalije jim..grapu?+

no jo, ještě bys nám ublížila!
no to určitě ne! s žanetou by běhal tak štafetu v lese! a to sem od ní slyšel jenom z třetí ruky. +přisune jí panáčka+ šup tam s ním!
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 6:40 pm

to si piš že jsem! +začne se smát+ vy chlapi ste všichni stejní, ital neital... a italům se beztak stýská dvakrát tolik!

+jop grapu.. mě chce opíít+

nojo ale furt mám vidličku! +zazubí se+ cháá štafetu, taky jsem slyšela, že je nějaká moc.. aktivní. Ale tak.. třeba jim to vyhovuje, znáš to, sportem ku zdraví +veme si panáčka+ ale to bych neměla.. +kopne ho do sebe+ áááá
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 7:49 pm

to určitě néééé! neznám stýskajícího itala! my sme srdeční, to jo! ale stýskat? to nééé! +směje se+

+no on už taky nebude nejstřízlivější..asi nebyl ani na začátku, padne flaška vína tak yohannce dolije zbytek, nalije jim dalšího panáčka a rozhlíží se, co si dají ještě+ tak co dáme? +hrabe se tam ve skříni+ víno, víno, víno, nebo..víno?

jenom bumbej! +jak jí dolil+ přeaktivní..ona se z toho vyběhá...

vidličku..+umně jí ju sebere, jak s ňou šermuje+ už nemáááš...ale můžeš dostat lžičku, jestli chceš pohár, zmrzlinovej...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » pát bře 19, 2010 8:07 pm

já ti nevěřim! nenenene, určitě plačeš nad jejíma fotkama +šermuje mu chvilku vidličkou před nosem, než jí ju sebere+ mojeee... no tak.. chcu žličku... a ten pohár!

mmm to je dilema.. víno nebo víno.. nebo dokonce.. víno? +směje se lehce přiopile+

vyběhá, jako že... jí budou muset dát umělý kolena, protože jí nevydrží klouby? To bude mít Leo radooost!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pát bře 19, 2010 8:55 pm

no jistě! potajnu ju mám pod polštářem a chodím očichávat její oblečení! +směje se viditelně v lepší náladě+ taaaak si dáme pohár! a víno! +rozdělá prvně víno a naleje jim do takových velkých sklinek na víno a znalecky ho čicháááá a chutná+ no jooo! to mám z domu! skoro...

+pak vytáhne kýbl zmrzliny, šlehačku ve spreju, na stůl k tomu hočí tekutou čokoládu a oplatky a lžičky+ táák..dej si! +samoobsluha no... sám si nabere lžičku zmrzliny a vožírá ju+

ty jí přeješ samo lepší! no spíš ju časejm přejdou roupy! je mladá, neomlácená...beztak má ještě svý zuby...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » sob bře 20, 2010 10:53 am

Já to věděla! +směje se+ schválně se půjdu podívat do ložnice! +chce vstát, ale.. no... radši si zas sedne+ no.. příííště +veme si víno a bumbááá+ to je moc dobrý! To se pije úplně samo!

mmhm... tohle já ráda+ nabere si na lžícu, kydne na to kus šlehačky a ožírá to, pak si naleje plnou lžícu čokolády a papká ju... no žere jak urvaná z řetězu+

mmm.. myslíš? Takže to.. nakonec dopadne rodinně.. až se omlátí, možná ju trochu omlátí Leo.. a pak budou spokojeně žít v nějakým baráčku. Teda leo ne.. +zašermuje lžičkou+ ten bude v armádních stanech a dom se bude jezdit jenom vyspat.. někdy, když bude poblíž... on tam totiž musí být, dokud nepadne +povídá chytře a ušklíbne se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » sob bře 20, 2010 12:01 pm

Do mé ložnice? To bych tě musel doprovodit +zavlní obočím+
škoda, že se aji nedělá samo, bych si pořídil vinice a vinařil!

+jak si krásně rozumijou+ to je dobrej nápad..+zahuhle a zkouší to taky+ ale ty lžičky..sou nějaký malý...+vytáhne takový..spíš naběračky no+ na! s tím to pude líp!

+sleduje ju a tak trochu se usmívá+ Chybí ti, co? Třeba..je to přestane bavit...
Abruzzi
Security

Příspěvekod yohannka » sob bře 20, 2010 2:04 pm

doprovodit! +vyprskne smíchy+ a vsadím se, že v přesně tu dobu by přišla Bea!
to néé.. to musíš mít nějakýho kamaráda vinaře... dobrýho kamaráda, kterej ti dá zadarmo... jako to víno +mlaskne si jak je to dobrý+

nojooo z tohohle se to jí hned líp.. dívej! +kydne si tam zmrzlinu, na to šlehačku a zalije to čokoládou, takže to div z naběračky neteče a ožírá to+

chybí... m... tak.. občas....ale.. kurva to je studenýý! +musí chvílu počkat až jí rozmrznou zuby+ ale.. asi by mě to taky nebavilo.. mít barák, kde jsem sama a on přijde jednou za 14 dní domů se umýt najíst a vyspat +zavrtí hlavou+ to není to.. rodinnej, partnerskej život
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » sob bře 20, 2010 3:24 pm

+to je dobrej nápad...né, ona dojde až usnete..esi usnete..nebo vůbec..nebo kdykoliv...+
no co! jí sem taky ukazoval ložnici ještě když byla s tím svým! +pokýve lehce opile hlavou+ ložnice je pokoj jako každej jinej - a v té mé sem vlastnoručně věšel závěsy! +pyšně+ to bys fakt měla vidět!

+směje se+ to já si rači zaplatím! nějaké vinařce...+uculí se+ tam u nás to ženský s vínem umijou!

+zkouší to jak yohannka a je trochu jak prase, tak si utře pusu do ubrusu+ to chce něco na zahřátí....+dlouze se zamyslí+ nevíš o něčem?

ona doma asi taky moc nepobude..a s tebou by byl doma určitě častěji! navíc...když někam jede, tka je tam, a když je doma, tak je doma, ne? +logická věta+
Abruzzi
Security

PředchozíDalší

Zpět na Residence Austria