Seznamovací večírek

Moderátor: Styx

Re: Salonek

Příspěvekod Remus Lupin » čtv bře 18, 2010 8:35 pm

*vezme si sklenku* ne, to rozhodně nepospíchám...jak říkáš, dneska rozhodně nechci být doma sám..*usměje se a očka mu zajiskří*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv bře 18, 2010 11:43 pm

Tak tos mě potěšil. Ale stejně bych tě tak brzy nepustila +směje se+ Tak to abych vymyslela pro tebe nějaký zajímavý program na večer, aby ses mi tady nenudil +nakrčí čelo a dělá, že usilovně přemýšlí+ Co bys řekl příjemné... relaxační... společné... koupeli? +mrkne na něj a nečeká na jeho odpověď, protože jen blázen by tohle odmítl, zakryje mu oči dlaní, chytne ho za ruku a zavede do koupelny, když mu oči zase odkryje, Remus uvidí vanu, plnou horké vody a voňavé pěny, po celé délce vany nerozžaté svíčky, na stolku láhev šampaňského a misku s jahodami+ Tak co? +zeptá se nadšeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát bře 19, 2010 1:28 pm

*ani nestihne pípnout a už je veden, poctivě se snaží nekoukat a tak překvapeně mrkne* no, že ty máš vždycky tak hezké nápady...*usměje se a políbí ji* tak to bychom si měli pospíšit, aby ta koupel nevychladla...*a taky na nic nečeká a začne ji zbavovat těch šatků a sebe oblečení také* teď si připadám jako při rozbalování dalšího dárečku...*uculí se, při odepínání šatů*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát bře 19, 2010 6:18 pm

Taky že jsem tvůj další dáreček +ukáže s úsměvem na svá prsa, přes která má uvázaný nepatrný kousek látky jako stužku+ Tak si mě rozbal... stačí pouze zlehýnka zatáhnout za mašličku... +zašeptá roztouženě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát bře 19, 2010 11:08 pm

Hm, pozor...na takové dárečky bych si mohl snadno zvyknout...*zlehounka jí přejede po kůži a potáhne za pentli s ďábelských úsměvem a dychtivým výrazem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát bře 19, 2010 11:49 pm

Takovéhle dárečky se ale nerozdávají každý den +lišácky se usměje a když Remusek zatáhne, spadne z ní i ten poslední kousek oděvu, stojí před ním úplně nahá, oděna jen do kapky vůně, chvíli ho nechá vychutnávat si pohled na její tělo a pak si ho taky celého svlékne a vklouzne do bublinek+ Pojď za mnou +kývá na něj prstíkem a láká ho a s těmi dlouhými vlasy vypadá jako mořská siréna+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob bře 20, 2010 12:36 pm

*si ji lačně prohlíží, nechá se svléknout a nasaje se zavřenýma očima její vůni, když to šplouchne, tak je zase otevře a musí se usmát* hele, máme ve vaně malou mořskou vílu...*usměje se a nechá se zvábit* tak to neodolám...*a vklouzne do vody za ní se slastným povzdechnutím*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob bře 20, 2010 10:28 pm

+mlsně ho pozoruje, když leze do vany+ Ty můj romantiku +políbí ho, když se usadí v pěně+ Takové krásné pohádkové jména mi dáváš... nejdřív Karkulka, teď malá mořská víla. Čím budu příště? +culí se, mávnutím ruky zhasne velké světlo a rozžne všechny svíčky kolem vany+ Tak navodíme si to kouzlo romantiky +vezme do prstů jahůdku a namočí do šampaňského+ Chceš ochutnat něco skvělého? +jezdí mu s ní po rtech+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob bře 20, 2010 11:47 pm

To víš, nemůžu si v tvé přítomnosti pomoct...*pokrčí rameny a natáhne se po jahůdce se zavrčením* ale určitě mě zas něco nepadne..*vezme si jahůdku zuby*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned bře 21, 2010 2:42 pm

+jak Remus drží jahodu mezi zuby, kousne do ní z druhé strany a rty se jim spojí v jahodovém polibku, pak vezme další, namočí ji do sektu a přiloží si ji ke rtům, cucá ji s požitkem, oči smyslně přivírá a zpod řas ho svádivě pozoruje+ Líbí se ti to? +zakousne se do ní a šťáva z ní jí potřísní bradu jako kapičky krve, jazykem se snaží ji olíznout, ale nedosáhne, přiblíží tvář k němu+ Slízej mi ji, prosím +zašeptá+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky