Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 12:24 am

To máš pravdu no... Uzná a pak jí v očích zaplanou ďábelské plamínky. Jak by se asi tvoje svatá rodina tvářila, kdyby se dověděli, že sis něco začal s někým, jako jsem já? Culí se uličnicky a úplně živě si to představuje. A kdybys mě představil jako svou přítelkyni? Zasměje se té absurdní představě. Nechtěl by sis z nich asi malinko vystřelit, viď? Koukne na něj nevinnýma očkama malého roztomilého koťátka. Holt strašně ráda rýpe do cizích lidí no:) Dlouhozubko? Zamračí se na něj a než stačí mrknout okem, je u něj, tiskne ho svým tělem ke zdi. To je ale ošklivá přezdívka... Vrní mu do rtů a provokativně po nich přejede jazykem a pak ho hluboce políbí, jazykem propátrává jeho ústa a její ruce mu sjedou na zadek a pevně ho stiskne. A jak mi chutnáš? Zašeptá, když se od něj odtrhne, pohled upřený do jeho očí. Jako to nejopojnější víno, jako absinth, který mi sežehne hrdlo a okamžitě omámí mou mysl tak, že už nemůžu přemýšlet... Šeptá tichounce do jeho rtů.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 12:34 am

uculí se no možná by to rozdýchali, brácha byl málem vlkouš a taky to přežili. Tak pozlobit bys je chtěla? no uvidím až jak budeš hodná, přítelkyně moje. To víš, musím si na to označení zvyknout, mám li hrát přesvědčivě mrkne na ni, ale než se naděje drží ho přitisklého u stěny, aj sklenička mu stihla vypadnout z ruky A já myslel, že se ti dlouhozubka bude líbit tváří se uličnicky, v tom však spoutá jeho rty, chce se na chvíli odtáhnout, ale drží ho tam sakra pevně, poprvé docela pocítil její opravdovou sílu. Pozorně ji poslouchá a na rtech mu hraje ďábelský úsměv. Zkousne si ret, až mu na něm vyraší kapka krve jen pro tebe
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 1:00 am

Zasměje se. Já jsem přece vždycky hodná. Zamrká na něj řasama, nevinnost sama. Nelíbí, vymysli něco lepšího... Zavrní a když si zkousne ret, až se objeví krev, dech se jí zadrhne v hrdle. Zírá na tu rudou kapičku po několik úderů srdce, pak se pomalinku přiblíží a špičkou jazyka jí slízne a znovu přitiskne své rty na jeho v dlouhém polibku, do kterého pronikne víc jejích skutečných citů, než měla původně v úmyslu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 1:13 am

neodolatelná sexy krvemilko řekne s úsměvem né to je moc dlouhý, co třeba než však stihne říct něco dalšího dostane ten nejžhavější polibek, co kdy v životě měl a všechna slova co měl na mysli se mu rozplynou jako když vítr odvane kouř. Doufám, že tohle nebyl polibek na rozloučneou řekne po nekonečné době, kdy se jejich rty rozpojí, zadýchaným hlasem, z něhož prýští hlad po ní protože kdyby ano, šel bych tě hledat i do samotného pekla, jen abych tě mohl políbit znovu mrmle jí do rtů
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 1:29 am

Zadívá se mu do očí a slabě se pousměje. Nebyl... nebo možná měl být, ale na to, abych teď odešla, nemám dostatečně silnou vůli. Zašeptá, stoupne si na špičky a obejme ho kolem krku. A i kdybych měla, stejně nechci. Dodá po chvíli.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 1:36 am

skloní se k ní dolů a aby se nemusela tak natahovat, tak si ji trochu přizvedne to jsem moc rád olíbne jí rtík vapmýrečko moje krásná. Jsem rád, že nemáš pevnou vůli. pak se na ni zaculí a přenese ji na postel s tebou by jeden zapomněl i na to, že je člověk a jako takový má potřby, jako je jíst, spát, pít, sexovat a tak. Spíš ty vůbec? nakrčí trochu čelo, páč to fakt vůbec netuší
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 4:43 pm

Při tom něžném oslovení se prostě musí usmát a jemně ho políbí. Tak mi lichotí, že se mnou nemyslíš ani na jídlo. Zasměje se. Jasně že spím a moc ráda. To je jedna z věcí, která mi vydržela z doby, kdy jsem ještě byla člověk. Ale je fakt, že spát tolik nepotřebuju no. Vysvětlí se smíchem na rtech. Jestli máš hlad, řekni skřítkům a ty ti připraví, na co si vzpomeneš. Usměje se. Hehe, žádná romantika ve stylu "Uvařím ti co budeš chtít":D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 8:03 pm

To je dobře. že spíš líbne ji na nosík protože jsi mě děsně ztahala, cítím se jako chodící mrtvola hned jak to dořekne se kousne do jazyka a podívá se na ni a začne se smát ehm promin, já to tak nemyslel přitáhne si ji k sobě Víš, abych se přiznal, nevím jak dlouho jsi už upírka, ale jídlo od tebe bych asi neriskoval culí se a zavolá skřítka a řekne mu, že chce topinky s tatarákem Rebecco, máš doprovod na svatbu?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 21, 2010 8:25 pm

Zacukají jí koutky smíchy, ale pak to nevydrží a rozesměje se. To nic, takovýhle přeřeky mě nemůžou rozhodtit. Potřese pobaveně hlavou. To děláš dobře, že bys neriskoval, protože vaření k mé výchově fakt nepatřilo. A když jsem se od rodiny trhla, vařit už jsem ani nepotřebovala. Vyculí se vesele. Heh, doprovod? Zatváří se vyjeveně. Na to jsem vůbec ještě nemyslela.... Zamračí se zamyšleně a pak na něj potutelně koukne. Pročpak se ptáš?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned bře 21, 2010 8:44 pm

A co patřilo k tvé výchově? zeptá se strašně zvědavě, protože rád se přiučí něco z historie a orientu No ale stejně si budu dávat pozor, nechci abys mě vycucla do sucha jenom proto, že si nedám pozor na pusu kření se No právě jsem přemýšlel, já jdu sám, odvedu Syr k oltáři a budu tam sám, mohl bych tě tam doprovodit řekne jako že je mu to naprosto jedno s kým tam půjde, ale není, ale tváří se jako by nic
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti