Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 8:45 am

Fab: uvelebí se u něj víc. a otře se o něj nosem. protože jsi mě naprosto dostal... takže kvůli tobě. zblbla jsem a řeknou mi, že jsem nestabilní... tulí se a mazlí. připadá mi, že mě zasáhlo zemětřesení. někdo ze mě všechno vyndal a přeskládal... nevím, čí jsem... políbí ho. vlastně vím...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 5:54 pm

Tir: +Nechce věřit svým uším, víc si ji přitiskne.+ To jsem nechtěl, nevěděl....budeš mít problémy? Budu s tebou...vlastně jsem pořád s tebou. +Už zase panikaří, že něco vyvedl.+ Et nás rozčtvrtí, viď?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 6:05 pm

Fab: ne, nic nám neudělá... hladí ho a taky se tulí. to jsem jen tak... není to kvůli tobě, nic jsi neproved. a nemohls vědět... začne jí to šrotovat v hlavě. dokonce si myslím, že ona to věděla předem... zeptám se jí na to. koukne na něj. když někam jdeme a je to napjaté, musíme se spolehnout jeden na druhého. taky mezi sebou máme nadstandartní propojení, aby to fungovalo... a teď jsem si do systému připletla tebe... a Sam určitě Molly, i když on není takovej poděs jako já... a taky jsem viděla Samuela na Mýtince s jednou... Fatima, taky něco říkala... no snad jediná Sigi zůstala... hm, myslím, že Eternity šivhne... zasměje se a použije Eternitinu hlášku: nekázeň v mužstvu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 6:12 pm

Tir: +Zasměje se s úlevou s ní.+ No, naprostá nekázeň v mužstvu....To si měla Et zřídit klášter a ne barák plnej krásnejch holek - vousáče teda nepočítám.+ Mucinká se s ní a už to začíná všechno chápat, zklidňuje se a je vlastně moc spokojený sám se sebou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 6:22 pm

Fab: hmm, ono to tak jako přicházelo postupně... si nic nezřizovala... nechá se hýčkat. cheche, řeknu ti tajemství, chceš? vousáči jsou vlastně dva... to by mě zajímalo, jestli už to Molly ví... a budeme muset přesvědčit Morfea, aby to u Et trochu vyžehlil. už se uklidnila a smiřuje se se stavem věcí. kolik máme času?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 6:27 pm

Tir: Dva vousáči? Úplně stejný? Brr...to je hrozná představa.+ Udělá pitvorný obličej.+ Jo, Morfeus vypadá sympaticky. Zkusím s ním dát řeč...+ Při dotazu na čas se ošije.+ Mám službu. Budu muset za chvíli vylízt a jít se zapojit do procesu..+přitáhne ji ještě blíž k sobě a přetáhne přes ně peřinu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 6:36 pm

Fab: hm, vlastně každej jinej a přesto jeden - i dva... hodí a nechá to tak, jako hádanku. hrozný by ti mohlo připadat, že já je oba v práci potřebuju... trošku mu vrátí ty sestřičky, ale hlavně ho uvádí do obrazu.
na Morfea si dej bacha - teda spíš na to, jak se chováš k Eternity. on ji má moc rád. a taky je plachý - no, spíš moc lidí klem sebe nemusí. a asi bys měl poslouchat, co ti říkají... líp zvládneš, co tě čeká. jinak myslím, že ses jim docela líbil...
do procesu? no jo... nechá se zakrýt a natulená k němu čeká, co bude ;)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 6:48 pm

Tir: Snesu dva vousáče jen v případě, že na tebe dávají v práci pozor, aby se ti nic nestalo...a k Eternity se chovám docela hezky, ne? Pochválil jsem jí oběd, to by pro začátek mohlo stačit...a pochválil jsem jí tebe!+ Teď velice něžně a opatrně hladí její ruce, ramena a krček.+ Můžu, ještěřičko?...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 6:51 pm

Fab: hm, když myslíš... směje se jeho dvornému chování k Et. a co bys rád? lehounce ho líbá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 7:05 pm

Tir: (Vyprat trenýrky asi :roll: ).. Ještě bych tě rád chvíli líbal a hladil, než mi utečeš...a všechno, co budeš chtít...+se nějak do toho zamotal, ale ruce mu naštěstí nezmatkují a čile hladí a laskají.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců