Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 7:21 pm

(vstane, políbí ho a vezme trenýrky. na šedesát? máš aviváž? zamíří si to do koupelny k pračce. ještě se ve dveřích otočí. kde máš kolíčky na prádlo? věšíte na zahradě, nebo to mám dát tady na topení? chceš vyžehlit puky?)

Fab: všechno, co budu chtít? to bysme nestihli... taky ho hladí, dlaně jí sklouznou na jeho břicho, podbřišek a boky a pak na zadek. tak já chci... políbí ho a podívá se na něj a usměje hezky. a pak se otočí na bříško, udělá kočíčí hřbet a a nadzvedne zadeček. a koukne na něj přes rameno.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 7:26 pm

(na čtyřicet, sušit na topení, puky nežehlit... :lol: )

Tir: +Mozek mu exploduje asi třikrát za sebou, když ji vidí v takové pozici, ruce mu sjedou na její zadeček, hladí ho, přidá k mazlení i ústa, jazykem laská její anál a sjíždí níž. Dává do toho veškerý svůj um a lásku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 7:39 pm

Fab: protahuje se jako kočka a posune kolena dál od sebe. slastně vzdychá pod dotyky jeho úst a jazyka. položí si hlavu na ruce a přes rameno se dívá na Fabiena, co dělá a jak se tváří. cítí jeho horký a vlhký jazyk a sama taky rychle vlhne a zadýchává se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 7:44 pm

Tir: +Taky už je slušně zadýchaný a s bezprostřední blízkosti má přrhled o Tiragině stavu vzrušení.+ Kde bys mě radši měla...? +vydechne a pohladí svůj penis, který už je velmi nedočkavý a třese se celý natěšený... :) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 7:53 pm

Fab: všude... vzdychne po pravdě. nacvičme ty nové postupy... řekne a červená se trochu. ale setejně se na něj dívá. a chci i hladit, tam dole... to už zavře oči a je dost rudá. a sotva chytá dech, díky Fabienovi i z vlastního vysloveného přání.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 7:58 pm

Tir: +Kombinaci vysloveného přání a rudých tvářiček se prostě nedá odolat. Fab je tentokrát velice opatrný a něžný, pronikne do jejího zadečku s úlevným výdechem a laská jí na pohlaví, mumlá přitom bláznivá vyznání lásky a obdivu...+prdelko překrásná...moje, uzounká...sladká...+ pohybuje se v ní pomaličku a pak když se Tir více uvolní, zrychlí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 8:16 pm

Fab: kňourá, cucá si spodní ret a mírně se pohybuje proti němu a prohýbá se v zádech a kroutí zadečkem. chvílema zvedá trup a hladí ho po hrudi a břiše a chvílema si zase hlavu pokládá na postel a přetáčí se na rameno, aby na Faba viděla. vzdychá a volá ho jménem.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 8:23 pm

Tir: +Její aktivity prozrazují, že se již v nových technikách dost dobře zacvičila a Faba to moc těší. Jednou rukou jí dráždí poštěváček a druhou ji drží za kyčel a koordinuje jejich pohyby. Občas zachytí její pohled, ale sám je velice soustředěný a vzrušený na to, aby se na ni byť jen pousmál. Cítí přicházející orgasmus v těle jako vodu těsně před bodem varu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 23, 2010 8:35 pm

Fab: má oddaného, milujícího a spřízněně praštěného učitele, tak její pokroky jsou přímo sedmimílové. (už se i na Mýtince usmívá na Malfoye jako rovný s rovným :lol: ). Fabienovi koordinované a přesné pohyby ji dovádejí na vrchol slasti. přesto se pohne tak, aby prsty, kterými se mazlí s jejím pohlavím sklouzly dovnitř jejího těla. a pak se v orgasmu napřímí, vykřikne, zakloní hlavu a rukama ho hledá za sebou.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 23, 2010 8:45 pm

Tir: (Culení na Malfoye jí milující, oddaný učitel brzo zatrhne :twisted: ) +Zaboří do ní prsty a její orgasmus je pro něj signálem k vlastnímu vyvrcholení. Najde její tápající ruce a volnou rukou ji drží, ještě se v ní trhavě pohybuje, chrčí a má strach, že se na ni zhroutí, což by bylo v jejich poloze dost nebezpečné :P .+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců