Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Residence Johna Abruzziho

Moderátoři: yohannka, Abruzzi

Re: Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Příspěvekod Abruzzi » úte bře 23, 2010 9:10 pm

já si to s nikým nerozdal! +zařve na ni a položí ji na gauč+ už to konečně pochop! přišla normálně na návštěvu!

+yohannka tam přešlápne a nenápadně se klidí ke dveřím+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » úte bře 23, 2010 9:49 pm

+nenávistně ho sleduje+ a to ti mám věřit? +až divně chladně a potichu+ procházíš se nahej v koupelně, ona leží v posteli...a bylo to naprosto nevinný a tys to na ni nezkoušel...samozřejmě...a teď tu o Karkulce...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte bře 23, 2010 9:56 pm

ale my spolu fakt nic neměli! Mě se nelíbííí... +kníkne na beu a pes jí vyběhne z náručí a letí za beou+

azzi-bea: slyšíš? neměli! ne-mě-li! nebo mám zakázaný návštěvy? Ona prostě usla! byla utahaná! měl sem ji vyhodit ven? nebo ji mám vyhodit teď? budeš spokojená?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte bře 23, 2010 10:23 pm

+lááách!!!+

+zdvihne nad yohannčinou větou obočí+ a to je k tomu potřeba? +max ju trochu porazí a dá jí čumákem do zubů+ auuuu! +zaskučí jenom a trochu ho spacifikuje a obejme jako by ju od toho všeho mohl zachránit+

Azzi: nemáš zakázný nic..ne...já pudu. +pustí maxe, opře se o stůl a vstane, i když ju to docela bolí+ mám nějakou práci. +lehce mimozně a odbelhává se ke dveřím+ dovolíš...+aby jí yohannka uhla+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte bře 23, 2010 11:03 pm

+zírá na beu+ NE! +skočí ven za dveře a zabouchne je.+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » úte bře 23, 2010 11:05 pm

+A azzi k bei přiskočí+ nikam nepudeš sem řekl! +chytne ji a dovleče zas na sedačku+ konečně si to sakra už uvědom! My spolu NE-SPA-LI! + řve na ni a sere ho jak mu bea nevěří...+ nebo si myslíš, že sem takovej debil a budu vojíždět tvoji kamarádku?! Vzpamatuj se! +pustí ju+

+a yohannka jak je tam tak slyší, tak doběhne do auta, nějakým způsobem zázračným nastartuje a jede od stromu ke stromu dom+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » úte bře 23, 2010 11:09 pm

+hlavně se nazabi!+

ale---au! +kníkne bolestivě+ nespali..+ušklíbne se+ no tak ste to prováděli jinak...co už na tom záleží...+mávne rukou+ seš normální chlap! a já...já to v podstatě chápu...ale...+kroutí hlavou+ nezvládnu to, tohle ne. +zadívá se na něho docela bolestně, ale přemýšlivě+ měla sem tě poslat domů, už tenkrát. +tak on by jí věřil, kdyby ju v takové situaci našel třebááá s phillipem?+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » úte bře 23, 2010 11:15 pm

+neboj, opilci mají dycky štěstí.. takže to nějakým způsobem zaparkuje o popelnicu na mýtince, ale jak je z toho mimo, tak zůstane v autě a asi tam přespí.. a pak bude doufat, že beu pěkně dlouho nepotká+

ani tak ani jinak! Kurva, kolikrát ti to mám opakovat! Miluju tebe! ona mi je ukradená! +chodí vztekle sem a tam a má výraz, že ju brzo zabije+ co? poslat domů? Jako nějakou obálku?! Nebo mi chceš nařizovat,kde mám zít? +no on jí teda věří, takže kdyby mu to navážno řekla, že nic nebylo, tak by jí věřil. navíc yohannka byla v té posteli oblečená, by se v jejím stavu těžko znova oblíkala+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » úte bře 23, 2010 11:21 pm

+no..no...no.+

+jak na ňu řve, tak tam sedí a obezřetně ho sleduje+ to..to ne...+jako že mu nechce diktovat, kde má žít+ ale...bylo by to jednodušší... pro nás oba. +kdyby ho tenkrát nenechávala tady a nezaměstnávala. podívá se na něho+ vážně...vážně ste..nic? +prostě se jí nechce věřit..navíc vzhledem k tomu jak spolu žijou-nežijou...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » úte bře 23, 2010 11:38 pm

neříkej co je pro mě jednodužší! +zavrčí a chodí tam jak tygr v kleci+ ne. Nic. Myslíš, že bych ti to mohl udělat? +povzdechne si a vyčerpaně si vedle ní sedne+
Abruzzi
Security

PředchozíDalší

Zpět na Residence Austria