Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Selena » čtv bře 25, 2010 2:00 pm

(ha je prozrazena :D )

Sam: <spokojeně vrní pod jeho polibky a ochotně mu nastavuje tvář, přitom mu přejíždí rukama po zádech>
<nespokojeně zamručí, když je vyruší klepání a neochotně Sama pustí> No tohle. <kouká na ty dobroty s otevřenou pusou a vychutnává si ten kousek dortu, co jí strčil do pusy> Hmn, dobrý. Moc dobrý. <usmívá se> Jak stačí? <kouká za ním a zavře dveře> Já chcu ještě, prosíím. <pronásleduje ho a zezadu ho obejme> To bys mě chtěl nechat strádat, jo? <zeptá se a zajede mu rukama pod košili>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv bře 25, 2010 3:38 pm

Sel: jednou rukou ji chytí za ruce na svém břiše a drží si je tam. ty strádáš? se mnou? zhola nemožné! culí se a cpe se velkým kouskem čokodortu (jsme si nad ním zaslinatali - virtuální zákusek po obědě..., po jogurtu s rohlíkem...). a když ti ještě dám, co za to?
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 25, 2010 3:43 pm

Sam: <zezadu se k němu přitiskne> Momentálně ... <naklání se, aby viděla na ty dobroty> No tak, dej mi ještě kousek. <zaškemrá> Co za to? <zamyslí se> Hmn, co takhle velkou pusu? <zkouší to s úsměvem>

(taky jsem slintala, kor když jsem od rána nic nejedla :) )
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv bře 25, 2010 3:58 pm

Sel: hmmm, tak velkou pusu a sundat podprsenku za... ukáže jí taky velkej kus čokodortu, aby ho dobře viděla a cítila tu vůni kakaa. dortíček. licituje.

(to je teda ale holý nerozum.)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 25, 2010 4:50 pm

Sam: <odkývala by mu snad všechno, ale zamaskuje to tím, že chce ten čokoládovej dort> Takže pusu a podprsenka. <zapřemýšlí nad tím> Dobře. <přikývne a sleduje dort očima> Ale nejdřív dort. <zkouší to s úsměvem>

(no jo když člověk nemá hlad)
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv bře 25, 2010 6:16 pm

Sel: to by mohl říct každej. tak aspoň tu pusu předem. skočí jí na sladký úsměv a oháníse - mává jí před nosem sladkým dortem.

(to má teda člověk dobrý, když nemá hlad. a co chuť? to je horší snad než hlad.)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 25, 2010 6:25 pm

Sam: Jako, že se mi nevěří jo? <zvedne obočí a sleduje dort> Tak jo. <přikývne, otočí si ho k sobě čelem a políbí ho, hezky dlouze a něžně>

(no chuť by byla, hlavně na ten dort)
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv bře 25, 2010 6:36 pm

Sel: nechá se líbat a obejme ji, hladí ji po zádech jednou rukou a velice nenápadně a šikovně jí podprsenku na zádech rozepne. ve druhé ruce drží dortík a když polibek skončí, dá Sel kousnout, aby odvedl pozornost :).
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 25, 2010 6:55 pm

Sam: <zajede mu rukama pod košili a začne mu otlapkávat záda, když se odlepí od jeho úst pořádně si kousne dortu a spokojeně kouše, je spokojená, takže nějaký rozepnutý podprsenky si nevšímá> Ááá. <dožaduje se s otevřenou pusou dalšího kousku dortu>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 29, 2010 8:45 pm

Sel: šoupne jí do pusy další sousto a baví se tím, že ještě neprokoukla jeho záškodnictví. táák, za Selenku, za Sama... hezky otvíráš!
Samuel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje