Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 8:09 pm

Samík: Uf, chceš mi těmi hlubokomyslnými řečmi způsobit otřes mozku? +zaupí a vesele se zaxichtí.+ Ale musím říct, že mmně to jako monotématická činnost nepřipadá...právě kvůli těm možnostem, odstínům a netušeným dimenzím.+ Hladí ho po zádech a opravdu si užívá váhu jeho těla a vůni.+ No a právě - s kým - když narazíš na někoho bez fantazie, tak to asi vážně nuda je...teda určitě...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 8:26 pm

Molly: jenom se uculí, když mu hlavou projde "když si narazíš někoho bez fantazie". opakování je matka... moudrosti nevím, ale prostě neškodí... zasměje se a už má ten mozek zavařenej. chlazení na druhém konci těla nechladí, spíš naopak... co budeme dělat teď? víno vypitý, jídlo snězený, kniha přečtená... šla bys někam do hospody, nebo jak ady tomu říkají?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 8:35 pm

Sam: Právě jsem to chtěla navrhnout - víno, jídlo, tanec, zpěv...lidi, který neznáme, což je prima. Šaty už mi asi uschly...ó, mám hroznou chuť si tancovat a taky pít! +Zatváří se divoce a líbne Sama na ucho.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 8:40 pm

Molly: koukne jí do očí, jak jí tam zaplanou ohně. teda, začínám se bát... dělá vystrašenýho. pití, tanec... běsnění! pohladí ji a začne se hrabat nahoru. pěkně se na ni usměje. to jsi hodná, že se oblíkneš. to nadšení ve tvém hlase - trochu jsem pochboval... znělo to tak spontánně... dělá si z ní srandu a hledá svoje oblečení. samej písek... všude...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 8:52 pm

Sam: +Má chuť si z něj utahovat.+ A byl by nějakej problém, kdybych šla do hospody nahá? Je furt dost vedro... a při tanci a zpěvu se člověk taky zapotí, že?+ Pomáhá mu vyklepat písek z kalhot a hledá svůj miniaturní obleček.+ Neměl jsi zlobit, neměl bys pak písek všude...+utahuje si z něj a balí batoh.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 8:58 pm

Molly: no, já nevím... lidi jsou tu dost tolerantní... k turistům. ale já bych asi těžko vydržel pohled, jak nahá a zpocená tančíš... to bych se nenajdl, rozptylovala bys mě. snaží se mluvit vážně. aha, jistě... tak za všechen písek můžu já - já ho tu metal plnýma hrstma... vyndá její šatky z pod dekohadru. protřepne a podává jí je.na, mělas je ve skříni. úšklebek. aby zas neupalvaly? ještě kalhotky... kde máš? mělas nějaký, když jsme přišli, ne? vzpomíná. a já myslel, že tě má živelnost a nespoutanost přitahuje... naváže tónem a blbnutím na předchozí debatu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 9:12 pm

Sam: Tvá živelnost je dokonalá, Samíku, ale najíst se prostě občas musíš. Takže já budu hodná, nandám si ty šatičky...a kalhotky jsem neměla...to je stejně pro jižanský tanec lepší..+usmívá se potutelně a skládá dekohadr.+ A písek jsi házel..+zažaluje+..a zahrabával jsi mě!+ Navleče si šatky.+ Zapneš mi je, prosím?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 9:19 pm

Molly: jistě! univerzální odpověď na všechny její repliky. zapíná, pohladí po ramenou, políbí na krk. někde je tu taková taverna... nebo bys raděj do chill out klubu? já bych si dal mousaku... a to okurkový se smetanou, jak se to jmenuje? na co máš chuť ty?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 25, 2010 9:34 pm

(Já mu dám univerzální odpoveď :lol: )

Sam: Myslíš tzaziky nebo jak se to jmenuje? To okurkový, že jo? Já mám chuť na něco velikýho, zeleninovýho třeba s tuňákem..+zasní se+..a vínečko bílé.+ Otočí se k němu a políbí ho do vousů (já vím, to dělá často, ale výš nedošáhne ;) )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 25, 2010 9:40 pm

(se už nechtěl dohadovat... :D. počkej až bude třeba po ránu zapínat automatického pilota. )

Molly: jo, to bude ono. dej si co chceš. "jezte a pijte co hrdlo ráčí, já to platím!" usměje se na ni, jak nedosáhne a skolní se k ní a políbí ji taky. teda zvu tě na večeři.

(známe... :lol: Morfeus si Eternity opíral časáky o hlavu a četl si nad ní. na párty, když se tulila k němu a krafala s někým jiným, tak aby se zabavil... :lol: )
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles