Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 8:50 pm

Fab: otočí se k němu s pusou plnou pěny a kouká, jak blbne. pak si vypláchne pusu, umeje kartáček. mám si ho tu nechat? zeptá se a jde mu dát tu pusu. nakolní se k němu a políbí ho na čelo, kartáček drží na upažení. chudák Molly je alergická? no, to má dobrý, s lektvarama... namíchá si něco sama pro sebe, aby jí to netrápilo? večer dostaneš něco s paprikpou - nejsi na ni alergickej?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 9:03 pm

Tir: +Nejradši by ji stáhl do vany a tam ji políbil pořádně - žádný čílko - ale ovládne se, protože ví, že by se jinak do práce nedostal.+ Kartáček si tu musíš nechat - jak by sis tu jinak čistila zuby? + Podiví se jejímu dotazu nad Molly mávne rukou.+ Co já vím, jestli si něco míchá...vypadá furt jako bledule.+ Nad paprikou ohrne nos.+ Na papriku alergickej náhodou jsem, já chudáček. Nemohl bych dostat nějaký dobrý masíčko a Tirage k tomu?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 9:16 pm

Fab: masíííčko... kouká na něj schovívavě. asi jo, ale ta paprika... no, zkusím kuchaře ukecat. má mě rád, tak se asi nechá. koukne na něj a protočí oči. jenom kamarád z práce... myslí si, že jsem moc maldá... a já bych ti ležela v žaludku, raděj mě nejez...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 9:24 pm

Tir: Co je to za lidi, co všude cpou papriku?+ zazoufá si a převalí se ve vaně, takže naleje všude okolo.+ Tebe pochopitelně jjíst nebudu, do tebe se zakousnu až potom...+zatváří se ďábelsky+...a kamarádi z práce mi fakt lezou krkem. Nejdřív dvojitej vousáč, pak nějakej kuchař...nemohla bys pracovat se mnou tady ve špitále? V podstatě ženskej kolektiv a doktoři pod mou kontrolou!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 9:29 pm

Fab: trošku ji těma řečma naštve. tak vymslí pomstičku. po špičkách probrodí k vaně opatrně, aby se nenamočila se k němu skloní. to víš, že jo. a mě tady švihne ze všech těch tvejch sestřiček... a ony mě budou nenávidět, protože spolu spíme. buď budou závidět, nebo si myslet, že mám protekci... a ty na mě bueš zlej, aby to nevypadalo, že ji mám...
ušklíbne se a políbí ho hluboce a s jazykem, aby to měl za to. protože spěchá do práce a nic nebude :twisted: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 9:43 pm

Tir: +Málem ho z ní raní mrtvice, protože mu vyklouzne dřív než ji stihne víc poňuňat.+ No, tak dobře, tak si zůstaň na Mýtince, já si nechám sestřičky...teda jenom na práci, samozřejmě!+ Rychle žehlí to, co právě nadrobil. Vyleze z vany a začne se sušit.+ Ještěřičko...bude se mi stejskat, vážně hrozně..+dělá smutný voči.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 9:47 pm

Fab: nevydrží to a jde k němu. pohladí ho hezky a vezme hu ručník a suší mu mokrý vlasy. mě taky. vzdychne. ale ono to uteče... neboj jemně mu odstrčí ruce, aby ji nechal a sama mu už taky sahá na vlasy. no tak. pak bude pusinka na rozloučenou, ale takhle bysme vůbec neodešli... taky kouká smutně. plánuj dovolenou... chce ho povzbudit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 9:58 pm

Tir: +Málem se z toho vážně zblázní, ale myšlenka na dovolenou ho na chvilku odvede jinam.+ A kam bys chtěla jet, ještěrko? Já jezdím nejradši do vysokejch hor, někam, kde mě nikdo nemůže najít a trávím dny zavřenej v hotelu a čtu si...i když spolu bysme jistě přišli na lepší program.+ Chce se jí dotknout, ale pořát se mu vysmekává jako ještěrka - nojo! ;)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 25, 2010 10:04 pm

Fab: je mi to celkem jedno, když budeme spolu... můžem výletovat, číst... to je jedno. dosuší mu vlasy a pověsí někam ručník uschnout, na žebříkový topení asi. koukne na něj. já bch s tebou ráda dělala i něco jinýho, než... koukne na něj, jesli ho neneštvala. ne, že by se mi to s tebou nelíbilo, moc se mi to líbí. ale mohli bychom dělat i spoustu dalších věcí. je toho tolik, co o tobě nevím... kouká se na něj. nechce být za stíhačku a ani za vyšetřujícího soudce, ale fakt ji zajímá, s kým vlastně spí. říkals, že mě chceš celou. já tebe taky. možná víc, než si myslíš. myslím fakt celýho...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 25, 2010 10:16 pm

Tir: +Zastříhá ušima.+ Tak to bysme mohli domů. ...Teda myslím jako ke mně domů, jako k nám do Francie. Levandulový pole, Provence, výlety do hor, moje máma..bude vařit...+zazubí se při té myšlence.+ A knihovnu mám ve svým pokoji doma velkou...já poznal tvoji rodinu, tak bych ti možná rád zase ukázal svoji, abys viděla, odkud jsem se vzal...chtěla bys to vidět? +Mrkne na ni nejistě a natahuje si trenky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců