Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 7:07 pm

Co tak zaražená? On není ten šťastný? °mírně pokyne rukou k jejímu krku° To jistě mají. Sluch, zrak, čich °odstrčí sklenku mimo svůj dosah.° Radši si dám tu krev °zamumlá a hned si ji obědná° vznikle jsem přece prot abychom pojídali lidi °usměje se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 7:45 pm

+zalapá po dechu+ Myslíš... ten, co mi tohle udělal? +sáhne si na hrdlo+ Ne, on není ten šťastný. A docela se divím, že se na to ptáš. Copak už jsi se někdy setkala s tím, že by si mocný upír vybral za partnerku lidskou ženu? +zasměje se pobaveně+ Takový vztah přece nemá budoucnost +na chvíli se odmlčí a nad něčím hloubá+ Tohle... +sundá si ruku z krku+ ... zahojí se to?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 8:05 pm

° Hlasitě se rozesměje° Mazlíčku! °směje se° Ty jsi tak sladká! Já si přece vybrala za partnerku lidskou ženu. Jenže ta mi hold utekla °už se nesměje, ale ani se nemračí° Takže máš vlastně pravdu. Vstah upíra a člověka nevydrží °snad jediným hltem vypije celou sklenku. Oči jí krátce rudě zasvítí, jenže po další mrknutí je to pryč° Moje kousance by zanechala nesmazatelné stopy. Jako znak vlastnictví. °přejede prstem po vnitřku sklenky a pak ho olízne° Takže dva muži a jeden z nich je upír. Umí ten druhý dobře utíkat? °zeptá se°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 9:35 pm

+hrdlo se jí stáhne+ Takže jizvy zůstanou natrvalo +zamyšleně hledí do sklenky+ Co tím myslíš, jestli umí ten druhý dobře utíkat? +zeptá se jako duchem nepřítomna+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 9:48 pm

°Obrátí se čelem ke Styx, opře se loktem o bar a složí pradu do dlaně° Tak teoreticky sním jistě může o tvou přízeň bojovat. Nevím jakou proti nemu, jakožto člověk, má šanci °mírně pokrčí rameny° Jinak bude asi dobré když bude utíkat jak jen rychle dovede °dá Styx pramen vlasů za ucho° Upíři většinou dosáhnou toho co chtějí. Zejména pokud jsou mocní °povzbudivě se usměje° Ale nedělej si starosti. Třeba to přeháním a on po tobě netouží, tak jako třeba- °zarazí se° Asi si dám ještě sklenku. Bylo to dobré. Nedáš si něco ostřejšího? °zeptá se hledíc na její sklenku°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 10:05 pm

+poslouchá ji na půl ucha a je tak trochu mimo+ Nějak mi nedochází, co mi tady povídáš. Boj o moji přízeň? +odfrkne si+ Copak jsem princezna, o kterou se pořádá rytířské klání? Já mám přece už dávno vybráno +zamyšleně usrkne džusu+ Myslím, že ne vždycky upíři dosáhnou toho, co chtějí. Starosti si nedělám. Nejsem naivní husička, která by si domýšlela, že po ní touží někdo tak mocný +ušklíbne se+ Vlastně, proč ne? Dám si skotskou
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 28, 2010 10:09 pm

Lana: Klidně opětuje její pohled a slabě se pousměje. A považuješ mě tedy za přítelkyni? Abych věděla jak tě oslovovat. Pousměje se.
Styx: No ano, všechno objasním. Tedy co budu vědět a budu moct prozradit. Uculí se, mávne na barmana nechá si krev naředit vodkou.
Naposledy upravil Rebecca Altamirano dne ned bře 28, 2010 10:26 pm, celkově upraveno 1
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 28, 2010 10:16 pm

Styx: Určitě budu vystupovat, proto tady jsem. Usměje se. A moc se na to už těším. Zazáří mu ta jeho fialková očka.

Lana: No teď zrovna nikomu nepatřím. Zatváří se fakt nešťastně. Ale Rebecca se o mě stará. Usměje se spokojeně a koukne po ní.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 10:27 pm

Nepřipadáš si jako princezna? °pohladí ji jemně po ruce° Jsi krásná, inteligentní, bohatá a mocná. Copak takové nejsou princezny? Pravda °dodá° ještě jsou takové kurtizány a geiši °uzná° To že máš vybráno ty nemusí hrát roly. °potřese hlavou° Jsou to přeci chlapi Styx. Ti se poperou i pro spadlé pírko.
Rebecco, to podle toho, jestli já tobě mohu říkat Becca °mírně nakloní hlavu na stranu, aby ji věnovala jeden skoumaví pohled° Přítelkyně možná ne, ale líbíš se mi. Lana °znovu jí podá ruku°
Nathanieli, no vidíš °odhrne si neposlušné vlasy z čela° a já myslela že tě tou otázkou urazím. Proč někdo tak krásný, nikomu nepatří? °polichotí mu, ale větší část pozornosti věnuje Styx°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 28, 2010 10:35 pm

Lano, v tom případě jsou naše pocity velmi podobné. Pousměje se a krátce, ale pevně jí ruku stiskne. Takže Becca.
Nath: S úsměvem potřese hlavou nad jeho odpovědí a prohrábne mu vlásky. O tebe je radost se starat, kocourku. Pohladí ho po tváři.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti