Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 28, 2010 10:41 pm

Lana: Pokrčí rameny, takovým roztomilým způsobem. No já nevím proč. Radši o tom moc nepřemýšlím. Potřese hlavou, až mu pramen kaštanových vlasů spadne do tváře.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 10:53 pm

Lana: +zasměje se nad jejím přirovnáním+ Tak teď budu vážně přemýšlet, co z těch tří možností vlastně jsem +vyprskne skotskou+ Poperou se pro spadlé pírko? +teď už se rozesměje od plic+ Lani, ty jsi opravdu neskutečná +utírá si slzy smíchu+ Kdybys nebyla sama upírkou, řekla bych, že upíry vůbec neznáš. Tohle by žádný určitě neudělal, aby se pro krásnou ženu i popral. Nebo si myslíš, že jsou taky tak ješitní a nepřenesou přes srdce, když obyčejný smrtelník má větší šanci u žen než oní? +položí si prst na rty+ A dost už o upírech, nebo sem ještě nějakého přivoláme +culí se+

Becca: No, něco málo už jsem Laně sama vysvětlila, ale klidně ji seznam. Říkala jsem ti, že je taky upírkou?

Nathaniel: Copak ty, ale jak my se na tebe těšíme. Věřím, že tvé vystoupení bude nezapomenutelné. Ostatně, jako každé tady
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 28, 2010 10:58 pm

Styx, to mi nemusíš říkat, my se vždycky poznáme okamžitě. Pousměje se. No však jen ať se ptá na cokoliv, co ji zajímá. S úsměvem mrkne po Laně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 11:00 pm

Jistěže by se upít jen tak nepral, asi by zabíjel ze zálohy °pobaveně se usměje° A zcela jistě jsou natolik ješitní, aby si tvou přízeň vynutili jen právě pro své ego. Jsou to přece chlapi °zdůrazní znovu° Svími myšlenkami na upíry sis možná přivolala mě °praví tajemně°

Becca, zajímavé jméno °obrátí se zase na druhou ženu° Co si myslíš ty? O chlapech a chlapech upírech. °ptá se°

Nathanieli, proč přemýšlet když máš Beccu °poplácá ho po ruce, jenže pak jakoby se spálila, zase ruku rychle stáhne° Promiň Becco °zahučí měrem k oslovené° Co je tvé, to je tvé. °zvedne ruce v gestu vzdáváni se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned bře 28, 2010 11:07 pm

Lano, o chlapech a chlapch upírech? Zamyslí se. No v podsatě jsou všichni stejní, jen u upírů, čím jsou starší a případně mocnější, tím je to s nimi těžší...ale taky zajímavější no. Uculí se a když se jí omluví zasměje se. V pořádku. Mrkne na ni a pak koukne na Natha. Nathanieli nech nás tu, ať vás můžem v klidu pomlouvat. Usměje se na něj, zaboří ruku do jeho vlasů a krátce ho políbí. Tak upaluj. Plácne ho po zadku, když s úsměvem odchází.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned bře 28, 2010 11:10 pm

Styx: Rozhodně se vynasažím vaše očekávání nezklamat. Uculí se rošťácky.

Lana: To je pravda, jsem rád, že se o mě stará a dovolí mi pobavit se, když se někomu líbím a zároveň ho zná dost, aby věděla, že je to pro mě bezpečné. Usměje se a když ho Becca políbí a pošle pryč, ještě na ně vrhne okouzlující úsměv, pohodí vlasy a ladným pohybem šelmy opustí místnost.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned bře 28, 2010 11:19 pm

Lana: Koukám, že chlapi jsou všude stejní +směje se+ A vůbec nezáleží, jestli je to upír, vlkodlak, kouzelník, nebo člověk +trochu zvážní+ Chceš říct, že tví kolegové jsou natolik zákeřní, že by klidně zabili svého soka, jen aby získali dámu svého srdce? +ohrne rty+ Jak podlé... To by je těšila taková výhra?

Becca: Ach, to mě nenapadlo +omlouvá se+ Jasně, že se musíte okamžitě poznat

Nathaniel: Budu se těšit +sleduje se zalíbením, jak odchází a ty jeho nádherné vlasy +
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned bře 28, 2010 11:26 pm

Styx! °zasměje se° Na takové věci se mě neptej. Já nikoho zákeřně nenapadla. °lže jako když tiskne° Ale i lidé jsou podlí. Ale je pravda že ti které znám já jsou schopní pro své cíle čehokoliv °odmlčí se a obličej jí malinko potemní°

Becco, to je kus! °projeví svůj názor na odpcházejícího muže. Pohled upřený na jeho zadní partie° Pravda, pravdoucí °odsouhlasí, zatím co se chápe dlouho odložené sklenky vína° Moc prý korumpuje, ale chlapům jen užírá mozkové buňky °usměje se° Co snimi, jenže co bez nich. °napije se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 29, 2010 12:02 am

Lana: Lidé jsou nejhorší sebranka na zemi. Znáš sedmé přikázání satanského devatera? Člověk je pouhé zvíře, někdy lepší, mnohem častěji však horší než ta, co kráčejí po čtyřech, tvor, jenž se díky duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem na zemi. Takže... +uculí se+ kam se hrabou upíři. Myslím tím ješitní muži upíři +dodá rychle+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon bře 29, 2010 6:50 pm

*po dlouhé době se tam zase zjeví, projde kolem ochranky, přes šatnu, kde si odloží kabát a usadí se na baru, kde si objedná whisky a kouká, jak je tam vilidněno, když není žádné představení*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti