Sam: O tom nepochybuju..+spokojeně vydechne+...a víš, že se mi to líbí, ale jak se to líbí tobě? ...+pohladí Sama pod stolem po stehně a sjede prsty na vnitřní stranu, kde ho lehounce hladí.+
Molly: a vlámský umělec se blaženě cpe, nechá ohlazovat a za chvilku pod vlivem její ruky zapomene žvýkat. hmm, nevím, jak dlouho tohle vydržím, najádo. brzdi a papej zmrzlinu... roztejká se skoro stejně rychle jako já...
Samík: +Vesele na něj mrkne, stáhne ruku zpátky k poháru a dá se do zmrzlinky. Jenže sama je taky poněkud roztěkaná, takže hned první lžička vanilkové zmrzliny s čokoládou jí spadne na hrudník.+ Jejda...+snaží se to prsty napravit a trochu zmatkuje.+
Molly: s dovolením. nakloní se k ní a zmrzlinu jí olizuje - dvorně z výstřihu . pak jí oblízá i ty prstíky. ještě někde? ptá se úslužně. já vím, lžička je složitý nýstroj a ještě ti to s ní tak nejde... ale do toho příjdeš, trocha cviku... zlobí ji.
Sam: +Omočí si znovu prsty ve zmrzliny a otře si je o krk.+ Ještě tady, pane...+nastaví krček a směje se jeho vtípkům.+ Jistě...já mám co dělat se lžičkou a vy pane zase s jazykem. Copak se sluší nněkoho olizovat v restauraci?...I když ...+
Molly. asi mě to zmátlo... mylel jsem, že se mi tu servírují pochoutky na pochoutce nejsladší... olizuje podel přání. a rukama občas trošku zabloudí, aby to neměla tak jednoduchý.
Sam: Jsi opilý, Same...+směje se +...nevzpomínám si, že by moje jméno bylo součástí jídelního lístku. A navíc, ty jsi chtěl maso a ne zmrzlinu! +Nechá ho bloudit a sama s rukama taky zabloudí po jeho těle, aby se síly vyrovnaly. +