Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 8:39 pm

Styx: +vezme si od ní fotku a zahledí se do ní, kousne se do rtu+ Tak teď mě fakt mrzí, že ho neznám. +zamrká, vrátí se do reality a podá jí fotku zpátky a usměje se+ Zajímavý, jak jsou si něktarý lidi podobný. No co se dá dělat, žijme přítomností.

Normálně já bych si tak zatančila nejaký společenský tanec... Nebo dva... +povzdechne si+ Jenže neám s kym. Škoda, ale dala bych si třeba waltz...

Margarit: Ahoj, my už sme se taky neviděli dlouho, co? +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 8:41 pm

Margarit, pochybuji že mluvíme otom samém °přátelského výrazu dnes skutečně hodně využívá° Jeho jedinou superschopností byla valká pusa a mrštný jazyk °tváří se netečně° Myslím že jeho pusa je v dnešní době poněkud... hnilobná °nevypadá že by jí ta představa nějak moc tížila° Takže Oliver? A jakpak dotyčný vypadá? °naváže naprosto přirozeně.°

Neferet °sevře jí ruku° Lanevra, ale pro všechny °nakisle se usměje° Lana °dokončí° Už to tu říkám snad posté! °vesela se ušklíbne°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 8:43 pm

(Meg, zlati, nejseš, promiň, jen píšu každé zvlášť, abyste nečekaly tak dlouho, než napíšu všem, nějak nestíhám:) Lani, teď píšu tobě)

Meg: Ne, ještě jsme to neprobíraly. Docela jsem se tomuto tématu vyhýbala +znejistí+ Remus to ještě asi nečetl, jinak by se mě už určitě na to zeptal +čelo se jí orosí+ Každý den nosím Merlinovi na oltář dar, aby se Remusovi ty noviny nedostaly do rukou. Nevím, co mě čeká, pokud se to dozví +hlas jí uvízne v krku, očividně má z toho strach+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 8:54 pm

Meg: Já se mám docela dobře. +usměje se+ Tak co je nového?

Styx: Taky tě ráda vidim. +usmívá se+ Něco novýho do tý doby, co jsme se viděly naposledy?

Lana: Neferet. +sevře jí ruku aniž by jí uniklo s kým má nejspíš tu čest+ A bude to ještě horší. +pousměje se+ Tak jak se ti tady zatím líbí?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 9:06 pm

Neferet °lehce se zasměje° To doufám ne! °zakroutí hlavou° Už jsem své jméno řekla tolikrát že mám uzel na jazyku °už o dot važněji si na ni podívá.° Je to tu velice elegantní. Lidé i nelidé jsou přátelští °vytasí se s obviklími frázemi.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 9:08 pm

Lana: Nikdy jsi mi to neřekla +podiví se+ Ale vážně mě to těší. Netušila jsem, že tak mladičká a nezkušená dívka, jakou jsem v té době byla, může vůbec něco naučit staletou a zkušenou upírku +pak se vesele ušklíbne+ Ale nepovedlo se ti zkrotit mě +cítí její nepatrný dotek, ale neucukne+

Wen: Je to minulost +vezme si fotku zpátky a spálí ji nad plamínkem svíčky+ Nechceš si zatančit se mnou? +nabídne se smíchem+

Nef: Myslíš něco konkrétního?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 9:13 pm

Styx °položí jí chladnou ruku na předloktí° Naučila si mě životu. To bylo něco co jsem zapoměla a to i přesto že jsem žila mezi lidmi °dozná se. Nepatrně začne hladit její kůži palcem° A nikdy jsem tě zkrotit nechtěla °odporuje měkce° Kdybych tě zkrotila, zabila bych tě °pousměje se° Ráda beru život, ale těší mě to pouze pokud to dělám úmyslně °prozradí. Zvědavě nakloní hlavu. Chce vědět jestli jí tím šokovala°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 9:16 pm

Lana: No vždycky si můžeš napsat cedulku. +usměje se+ Jo, všichni tu jsou přátelští. +souhlasí+ Takže ty se znáš se Styx?

Styx: Já? +zamrká+ Ne nemyslím. Ptám se tak všeobecně.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 9:21 pm

(Styx: v poho, já myslela, že to píšeš všechno pod sebe..)

Wen: No, my jsme se neviděly...dlooouho *přemýšlí, kdy vlastně naposled* jak se vlastně máš? nějaké novinky?

Nef: Nového? Ani tak nic moc...jen je teď hodně práce, takže málo času na zábavu *nakrčí nos*

Lana: *vypleští na ňu oči a rychle zamrká* Hnilobná? To zní...hrozně... *zamračí se* Co ti udělal, že dopadl takhle? *zvědavě* Oliver vypadá...noo, dobře..dokonce velmi dobře *uculuje se* Krátké blond vlasy, pěkné vypracované tělíčko, vysoký...a hlavě krásné rty..jen vyzkoušet...což se mi nepovedlo, protože se mi nechce skákat od jednoho k druhému..a co vlastně děláš ty? nějakého nehnilobného chlapa máš?

Styx: Snad to bude dobrý *snaží se ju né moc přesvědčivě utěšit* Třeba ti dá ještě šanci...*pokrčí rameny*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 9:24 pm

Styx: +zasměje se+ Jenže s ženskou to není ono. Tobě některý věci cyběj a jiný zas přebývaj, víš jak. +mrkne na ni+ S chlapem je to mnohem víc vzrůšo.

Margarit: No vlastně nic, co by sis nemohla přečíst ve věštci. Nastěhovala jsem si k sobě Geralta což je... velmi zajímavý muž. A chystám o víkendu tu svatbu Syr a bráchy. Přijdeš doufám? Sama? S někým? Nebo budeš lovit?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti