Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 9:30 pm

Wen: Nevím, zda dorazím hned na obřad, ale myslím, že dorazím. Přece tu roobu, kterou jsem si na tu příležitost koupila, nenechám sežrat moly (jako těmi šatními:)) No, pokud tady splaším Philipa, tak bych teoreticky přišla s ním...Na nějakou dobu zase mám uloveno..aspoň na chvílu *usměje se, vytáhne z kabelky tužku, papír, něco na to načmárá a před to kolemjdoucímu číšníkovi, kterému jasně vysvětlí co chce a když to neudělá, tak mu to pak taky velmi snadno vysvětlí..číšník horlivě přikývne a prchne pryč* A už je všechno připraveno?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 9:30 pm

Wen: Nevím, zda dorazím hned na obřad, ale myslím, že dorazím. Přece tu roobu, kterou jsem si na tu příležitost koupila, nenechám sežrat moly (jako těmi šatními:)) No, pokud tady splaším Philipa, tak bych teoreticky přišla s ním...Na nějakou dobu zase mám uloveno..aspoň na chvílu *usměje se, vytáhne z kabelky tužku, papír, něco na to načmárá a před to kolemjdoucímu číšníkovi, kterému jasně vysvětlí co chce a když to neudělá, tak mu to pak taky velmi snadno vysvětlí..číšník horlivě přikývne a prchne pryč* A už je všechno připraveno?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 9:31 pm

(omlouvám se, že to je 2x, blbne mi prohlížeč, grrr)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 9:34 pm

Neferet, cedulku si napsat nemůžu. Nepasovala by mi k šatům °poukáže na kůži a satén° Až budu mít monterky, tak si ji jistě dám °nepokrytě s z ní tropí žerty, ale přátelsky myšlené° Ano, to znám °usměje se na Styx° celkem dlouho, abych tak řekla.

Margarit, řekněma si to narovinu °praví zvesela° Rozpárala jsem mu hrdlo a schodila ho ze schodů °mile se usměje° Tedy s těch schodů spadl docela náhodou °upřesní, aby nedošlo k mílce že má někoho vezviku házed odkudkoliv° Co mi udělal si už nepamatuji, ale dozajista to bylo něco smrtelně urážlivého °ucucne si pití° To zní velice nadějně °pokývá hlavou na představou muže co se jí zrovna vynořila v hlavě° Já nedělám nic. Pracovat už dneska není in °pokrčí rameny° Trvale nemám žádného.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 9:35 pm

Meg: No dělám, co můžu, ale mám jenom tři sluhy, a jednomu je asi osmdeát, no ale ti druzí dva jsou opravdu šikovní, +uculí se+ takže bych to měla stihnout. No obřad bude až o setmění, takže tak v sedm, počítám, nebo kdy se stívá...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 9:39 pm

Meg: Třeba? +málem se vyděsí+ Tak tos mě teda opravdu utěšila +pokusí se o úsměv+ Jsem rozhodnuta o Remuse bojovat +řekne přesvědčivě+

Wen: Jen abys nelitovala, žes mě odmítla +ohrne nosík, ale pak se rozesměje+ Ty bys radši, kdyby tě při tanci od protějšku tlačily jiné anatomické partie, než ty moje +chechtá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 9:48 pm

Lana: Tak když na rovinu, tak na rovinu *uculí se, kopne do sebe zbytek whisky a číšník jí přinese další* Takže jsi upírka? *nevím, co máš za pití, ale asi..a ještě jeden dotaz, kdo se za postavou skrývá?* A na svatbu přijdeš?

Styx: Noo, tak to hodně štěstí *myslí to upřímně...když si vzpomene, co kdysi ztropil Sirius, když jenom flirtovala s Azzim, tak se jí udělá mdlo*

Wen: Jejda, osumdesát... *usměje se* Ale tak, dva hoši to snad zvládnou...a co tak najednou, že jde brácha do chomoutu? *samozřejmě se jí vzpomínky stočí i k její svatbě, povzdechne si a usměje se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 9:50 pm

Meg: Co vlastně děláš? +ptá se zvědavě+

Lana: Jen menší detail. +mávne rukou a objedná si sklenku červeného+ Ale je fakt, že k montérkám by seděla lip. +přikývne a usměje se+ Hmn. +přikývne a ochutná víno+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 9:57 pm

Margarit, ne jsem Velikonoční králíček °vesele se zasměje° Ano jsem upírky °dodá už vážněji a z jistým potěšením kouká jak do sebe Margarit klopí sklenku° A ty jsi...? Promiň že se tak ptám, ale už jsem se tu setkala z lecčím. °mírně pokrčí rameny.° Na svadbu? Jakou svadbu? °zajímá se°

Neferet, nemluvím o minulosti, ani když se týká Styx. Pokud chceš vědět odkud se známe °pohlédne na Styx° tak se zeptej jí. Třeba ti to poví.

(Jsem host. Chceš znát pravé jméno? Tak jako tak mě všichni znají jako Lanu)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 10:02 pm

Margarit: No znáš to, neodkladné okolnosti a tak. +rukou naznačí těhotný břicho+ A co ty, jak se vlastně máš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti