Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 31, 2010 10:58 pm

(huh, sakra,jsem se nějak zapoměla:P jsem tu jen nakukovala no:( a zítra tu vůbec nebudu. Takže řekněme, že jsem byla někde vzadu něco pořešit:) )

Vrátí se zezadu, kde něco řešila s nějakým dodavatelem. Tváří se mírně nasratě, ale vcelku v pohodě:)) Tak jsem zas tu, přišla jsem o něco? Koukne jak se to tam baví a druží a má radost, že je zase živo:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 10:59 pm

Meg: Jak se prosím tě bez rodokmenu můžeš obejít? Já ten svůj nosím sebou pořád. +chvilku štrachá v kabelce, ale pak vytáhne ruličku a ta se rozvine skoro až na zem+ Hele á su až tady dole. +zapíchne tam prst+

viewtopic.php?f=18&t=168&start=10
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 11:02 pm

Margarit, je to taková opravdu malá zemička °souhlasí° ale docela pěkná. °přikývne° Anglie je krásná. Ale mnohem více se mi vždycky líbilo Irsko. Tak nějak k němu mám blíže °výraz z její tváře skoro zmizí° Jsem to co jsem °odvětí° Za roky co chodím po světě jsem si už zvikla °usměje se° na všechno možné.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 11:07 pm

Wen: Tý vole *unikne jí a vypleští oči, div, že se nekutálejí po podlaze* Ehm...co já bych dělala s rodokmenem? *polkne* Znám svoje předky tak do prababičky..nežiju minulostí, mrtví lidi mi na nic nejsou, žiju hlavně přítomností *pokrčí rameny, snaží se volit slova velmi opatrně* A...proč ho nosíš s sebou? *zeptá se zvědavě*

(wow, seš teda dobrá!!!! je to nádherné!!! uf)

Lana: Jasně *dál se v tom nepitvá* Irsko je taky krásné. Žila jsi tam? Já jsem žila nějakou dobu ve Skotsku, než můj muž srovnal barák se zemí *pokrčí rameny s poloúsměvem na tváři*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 11:08 pm

Meg: To je mi líto, že se Sirius neozval. Oni to mají Blackové asi v krvi +uculí se jízlivě+ Já to pochopila, že si na mně vyléval zlost, protože jsem byla Regulusovou partnerkou a on ho neměl rád. Ale uznávám, že jsem ho i sama často provokovala, když jsem se zastávala Reguluse +uchichtne se při vzpomínce na ty jejich věčné rozdílné výměny názorů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 11:15 pm

Styx: to mi povídej *zasměje se* Když si vzpomenu, co jsem si pak musela doma vyslechnout. Ty jeho nadávky, až jsem malé musela zacpávat uši *chechtá se* Dávat je dohromady, to byl nadlidský výkon..a když už se zdálo, že by se mohli dát dohromady, tak se oba zdejchnou *zavrtí hlavou*

Lana: Vdává se Syriana *nevím, zda ti už někdo odpověděl*

Beccy: Jsem si říkala, kdes zmizla *zakření se* Copak, někdo zlobí? *mrkne na ňu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 31, 2010 11:18 pm

Meg: no jo, to víš. Práááce. Zaculí se. Ále, to nestojí za řeč, jen další nepatřičně drzej dodavatel. Mávne rukou.

(Mimochodem Lano, na JOJke budou za chvíli dávat Dextera...třetí řada...a já budu muset jít chrápat:-// vážně zuřím.)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 11:22 pm

Margarit, žila jsem všude po světě. °taky se zavzpomíná° Ano, takže chvilku i v Irsku °malinko překvapeně a velice tázavě pozvedne obočí° Vyhodil do vzduchu? Co prováděl, že se mu tohle povedlo. Zapaloval prdy drakovi? °zeptá se z velice vážným výrazem, ale hned se rozesměje° Ne, skutečně. Co dělal? °napije se° Tak to té Syrianě gratuluji. Sice jí neznám, ale manželství je jistě... skvělé °podle hlasu je jasné že jí zas tak převratné nepřipadá° Jestli si mě někdo vezme jako doprovod, tak přijdu °podívá se po Styx°

(Já samozřejmě vím o Syrianině svadbě, ale Lana neví nic.)(Becco nééééééééééééééééé! Já JOJ nemám! °brečí° No, naštěstí jsem ho viděla celého, i když z titulky.)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 11:26 pm

Meg: No přece abych se jím mohla chlubit a oslňovat. +(když už jsem si s ním dala takovou práci, ne?) smotá ho zase a strčí do kabelky, pokrčí rameny+ Mě ty mrtví lidi nechali skvěle zachovaný pozemky a sídlo v Irsku a u Gringottů nezanedbatelnej účet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 11:33 pm

Lana: +odfrkne si+ Ty se nikdy neobtěžuješ věnovat patřičnou přízeň někomu, na kom ti nezáleží. A už vůbec ne jen kvůli tomu, aby se neurazil. Znám tě moc dobře +sykne bolestí, když jí Lana zatne nehty do kůže a ucukne rukou+ Upír by mě jistě zabil... ale ty ne +hledí jí upřeně do očí+ Kdybys chtěla, udělala bys to hned, jak jsem od tebe utekla. Nezabilas mě tehdy, když jsi měla na mne vztek a taky důvod. Proč bys mě zabíjela teď? +přejede jí smyslně prstem po rtu+ Nemiluješ? +pobaveně se ušklíbne+ Nevěřím ti... Lanevro +chvíli ji ještě probodává pohledem a pak se od ní odtáhne a usrkává svoji skotskou+
Naposledy upravil Styx dne stř bře 31, 2010 11:35 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti