Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 11:35 pm

(já to Lani pochopila, že Lana nic neví, ale ty jo:))

Lana: Zuřil *pokrčí ledabyle rameny a usměje se* Zuřil, že jsem flirtovala s jiným a to souvisí i s jeho odchodem do pryč...co jsem slyšela od místních v té vesnici, tak nejprve všechno tak nějak povybuchoval, vyházel, chvilu tam žil a když už se muto bortilo na hlavu, tak to zbořil až k základům a pak se přemístil Merlin ví kde.. Svět je krásný.. jsme celý rok cestovali..byl to jen rok, ale poznali jsme toho hodně *usměje se té vzpomínce* Ne, svtba opravdu není nic převratného *zavrtí hlavou*

Wen: Áha... *usměje se na to chlubení* Tak to je dobrý *myslí ten majetek* Já získala majetek Blacků a k tomu jsem před pěti lety zdědila velké jmění po jedné čarodějce, o kterou jsem se ke konci života starala...

Beccy: Tak to jo...že oni si nedají pokoj...furt otravovat *protočí oči*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 11:39 pm

Meg: Jo tak dobrý to je. +uzná+ Jen kdyby mi neposílali ty pappíry v takovym stavu. Vždycky v nich je takovej bordel, že v něm dělam úklid několik hodin, jen abych se v tom pak mohla vyznat. +zašklebí se+ Tak různě, teď mam rozdělanej jeden román. +napije se+ A to si nemůžeš vzít dovolenou. Určitě by to pár dní přežili.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 11:43 pm

°Tiše, trochu strnule stojí, načež vybuchne hlasitým záchvatem smíchu. Upřímným a pobaveným, který hned zase utichne, jako když zlomíte ptáčkovi vaz° Ty mě neznáš, ani nemůžeš. Po ubohoučkých šesti měsících °řekne ledově° Ale máš pravdu. Mohla jsem tě zabít. Dokonce už tenkrát. Jednoduše jsem tě mohla utopit ve záchodě jako opuštění a nepohodlný kotě °ani teď se nedá říct jestli svá slova myslí vážně° Zabít tě tehdy, zabít tě dnes. To je rozdíl jen pár nicotných roků °přesune se Styx za záda° Víš že psa může člověk také milovat? Upřímě a hluboce, ale ten pec stejně zůstane jen psem °položí jí ruku dolů na záda° Nechci abys byla pes °zašeptá jí zblízka do ucha°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 31, 2010 11:46 pm

Meg: přesně. Holt nemají tušení, s kým to vlastně obchodují. Zaculí se dábelsky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 11:47 pm

Meg: No, nemysli, já jsem se kolikrát taky musela pěkně držet, abych po něm nevrhla nějakou hnusnou kletbu za to, jak se choval. Trpělivě jsem se snažila dát je dohromady. Copak o to, Regulus měl zájem navázat s ním vztahy, ale Sirius byl jako beran +chechtá se, když si na to vzpomene, i když tehdy jí to směšné nepřipadalo+ Máš pravdu, když už pomalu našli cestu k sobě, tak se vypaří. Škoda +po tváři jí přeběhne zklamaný výraz+ Meg... +tvář se jí najednou vyjasní+ uvědomuješ si, že jsme málem byly příbuzné? +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 11:51 pm

Margarit na jazyk se mi hrne "Cos flirtovala, když už máš manžela", ale to je takové... lidská frázička °potřese hlavou° Když je tvůj choť tak vznětliví, tak si říkám že tu vůbec ještě stojíš. °začne si pohrávat s pramenem vlasů° Co je to vůbec za pána že si tohle hmm troufá? °zajímá se° Bude to asi zajímaví člověk. Svět je krásný, ale domov je domov. °usměje se°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 01, 2010 12:01 am

Meg: To je taky dobrej způsob. +směje se+

Lanevro? Víte moc by mě i Syr potěšilo, kdybyste na tu svatbu přišla, je to tuhle sobotu, hosté by se měli začít scházet v jednu, ale obřad bude až za svítání. Kdyžtak podrobnější informace josu v pozvánkách.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 01, 2010 12:06 am

Nef: Na ministerstvu je poslední dobou chaos a ministr mi nechce dát poloviční úvazek.. *zamračí se* Chtěla jsem ho kvůli malé a abych měla víc času na školu, ale on nééé...tak nemám jen plný úvazek, ale k tomu i terén, což znamená, že doma nejsem téměř vůbec a když po někom jdeš, tak nemůžeš za ním lítat s knihou v ruce *pobaveně* ..ale v tom má prsty někdo jinej, než ministr *naštvaně* Tak bordel v papírech je snad všude..když nám byly předány případy, tak to bylo kvantum krabic a v nich bordel *protočí oči*

Beccy: *culí se*

Styx: Sirius a jeho rodina to nešlo dohromady *zavrtí hlavou* Nikdy Regulusovi nevěřil a věřit by nezačal..bral to z jeho strany jako nějakou poozu...hru na bratříčkování se...Na Siriuse jsi neměla... *zavrtí hlavou* Ten vrhal v duchu kletby hned, jak jste se objevili *pobaveně* Jen já jsem ho udržela zkrátka, jinak by ho asi zabil *dodá vážně* a bylo mu jedno, kdo by se mu připletl do cesty... *pak vyprskne smíchy* Příbuzné..nooo a chodily bysme na čajíčky o páté, řešit manželské trable a nadávat na Blackovic familii *zasměje se*

Lana: Ten pán by na mě nikdy ruku nevztáhl, ani nekřičel. Byla a troufám si říct, že ještě jsem, to jediné, co na světě miloval. Spolu s naší dcerou. A další lidská fráze zní "Je to složité". Byla to jen hra, on na její pravidla přistoupil, ale neuvědomil si, jaký to pro něj bude mít dopad. Vůbec nic se tehdy nestalo, jen jsem s tím mužem tančila, protože tomu mému se nechtělo. Jinak je to kouzelník jménem Sirius Black. Člověk, který si za ta léta už něco zažil, ale přesto si udržel svou hrdost. Věděl, že mě nikdy nemůže vlastnit, nejsem majetek a totéž jsem věděla o něm. On má domov tam, kde je jeho rodina. Na věcech mu tolik nesejde *myslí ten barák*

(jdu hajat, dobrou!)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv dub 01, 2010 12:14 am

°Překvapeně se podívá na Wenai, už měla dojem že na ni zapoměla° Ano záhadná krásko? °dopřeje si trochu nezávazného flirtu, když uslyší svoje jméno° Za svítání? Tak to bude velký problém °trochu se zachmuří° Kdo kdy viděl upíra co se chodí koukat na východ slunce? °pozvedne obočí° Jsou tam alespoň kryté altánky? °ptá se Wenai, protože nevím kdo jiný by jí mohl odpovědět°

Margarit °poslouchá ji velice pečlivě° Přiznám se že nechápu. Rozumím pojimu vlastnictví v našem slovasmyslu. U toho lidského se trochu ztrácím °nakrčí nos° Takže si nemyslí že vás vlastní a i přesto mu vadilo že tančíte z jiným, i když vám to dovolil? °potřese hlavou° To je... zvláštní. °zamračí se° Kdo nemá rodinu, bere za domov věci. Kdyby nebral, zbyl by mu jen prach.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 01, 2010 12:20 am

Lanevra: +plácne se do čela+ Ne za svítání, za stmívání. Promiň, asi jsem už toho dneska moc vypila.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti