od Margarit Black » čtv dub 01, 2010 12:06 am
Nef: Na ministerstvu je poslední dobou chaos a ministr mi nechce dát poloviční úvazek.. *zamračí se* Chtěla jsem ho kvůli malé a abych měla víc času na školu, ale on nééé...tak nemám jen plný úvazek, ale k tomu i terén, což znamená, že doma nejsem téměř vůbec a když po někom jdeš, tak nemůžeš za ním lítat s knihou v ruce *pobaveně* ..ale v tom má prsty někdo jinej, než ministr *naštvaně* Tak bordel v papírech je snad všude..když nám byly předány případy, tak to bylo kvantum krabic a v nich bordel *protočí oči*
Beccy: *culí se*
Styx: Sirius a jeho rodina to nešlo dohromady *zavrtí hlavou* Nikdy Regulusovi nevěřil a věřit by nezačal..bral to z jeho strany jako nějakou poozu...hru na bratříčkování se...Na Siriuse jsi neměla... *zavrtí hlavou* Ten vrhal v duchu kletby hned, jak jste se objevili *pobaveně* Jen já jsem ho udržela zkrátka, jinak by ho asi zabil *dodá vážně* a bylo mu jedno, kdo by se mu připletl do cesty... *pak vyprskne smíchy* Příbuzné..nooo a chodily bysme na čajíčky o páté, řešit manželské trable a nadávat na Blackovic familii *zasměje se*
Lana: Ten pán by na mě nikdy ruku nevztáhl, ani nekřičel. Byla a troufám si říct, že ještě jsem, to jediné, co na světě miloval. Spolu s naší dcerou. A další lidská fráze zní "Je to složité". Byla to jen hra, on na její pravidla přistoupil, ale neuvědomil si, jaký to pro něj bude mít dopad. Vůbec nic se tehdy nestalo, jen jsem s tím mužem tančila, protože tomu mému se nechtělo. Jinak je to kouzelník jménem Sirius Black. Člověk, který si za ta léta už něco zažil, ale přesto si udržel svou hrdost. Věděl, že mě nikdy nemůže vlastnit, nejsem majetek a totéž jsem věděla o něm. On má domov tam, kde je jeho rodina. Na věcech mu tolik nesejde *myslí ten barák*
(jdu hajat, dobrou!)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)